eğer yine 1.860 a kadar gelirse oradan yine sana destek kıvamında long yaparım.
bu tenekeye başka bir yer den de girmem.
Printable View
Viop topiğinde sürekli aynı algı var.Sürekli düşecek algısı.Ve küçük hisselerdeki badem rallisi goygoyu
Şimdi baştan belirteyim ki ben azılı bir hükümet düşmanıyım.Geçtiğimiz yılların hesabını vermeden bu dünya dan hiçbiri göçüp gitmez inşallah.
Para en sonunda cebimizde ise o zaman kimsenin yok sayılmaz demeye hakkı yoktur.Nokta...
TKURU,RTALB gibi yüzde bin gitmiş hisseleri konu dışı bırakıyorum.
Ama yaklaşık 20 yıldır bir çok ufak rallide hep bankalar gitti .Yan tahtalar hep çakılıp kaldı.SPK nın son düzenlemeri ile bir şekilde bu yan hisseler yılların verdiği ölü toprağını atıp gecikmiş değerlemesini yaptı ,yapıyor.
Asla artık bu fiyatlardan bu hisselere girmeyi tavsiye etmiyorum yanlış anlaşılmasın.Uçan uçtu zaten.
Ama benim karşı çıktığım asla bu hisselerden gerçek anlamda servet yapılamayacağı yönündeki önyargınız.Sırf bu önyargının ne kadar yanlış olduğunu bilmeniz için yazıyorum.Bende bu dandik diyeceğiniz hisselerin birinden hiç akla gelmeyecek kar yaptım ve peyder pey satıyorum Hiç bir düşecek tehditi yok ve yükselmeye devam ediyor.Burdan çıkardığım parayı U30 hisselerine kaydırıyorum.
Anlatmak istediğim önyargılarımızdan kurtulalım.Bildiklerimizi yüzleştirelim hayatla ve sınamaktan korkmayalım.
Ons denen teneke yuhh taban yicek nerdese
Ulke bu kadar berbat haldeken baska ülkelerle didismek bana gore de provokasyon insanlarin faturalarini ödeyecek durumu yok bu hala onla bunla nasil takisip ekonomiyi daha da pert ederim derdinde
Venezuela da dunyanin en kaliteli petrolleri var ama adamlar ac
Akdeniz de petrol bulsan ne yazar
Abd yaptirimi cok kotu gocertir ulkeyi umarim bu sasirmislar bunu yasatmaz millete