Doğru diyorsun. Acıdım şimdi bradıra. Yazık etti kendine. İmzayı atmadan vazgeçirmeye çalış bence.
Olmadı düğünde takı niyetine 1000 lot kadife virmanlarsın :)
fanfinifinfon myfinans üstadım sanırım kadife sakallı dedeyi gördünüz?
Doğru diyorsun. Acıdım şimdi bradıra. Yazık etti kendine. İmzayı atmadan vazgeçirmeye çalış bence.
Olmadı düğünde takı niyetine 1000 lot kadife virmanlarsın :)
fanfinifinfon myfinans üstadım sanırım kadife sakallı dedeyi gördünüz?
Bistte düzeltme her an olası diyenlerle, bu gidiş 2000e diyenlerin arasında portföyünüzde hsyflerin oranı kaç?
Ankete buyurun..
http://www.strawpoll.me/42404293
Terbiyeli biri olaraktan "yağmura yakalanmayın" demek istediğini farz ediyorum üstadım. Eğer terbiyesiz biri olsaydım sanırım "g..te girerse açılmaz dikkat edin" demek istediğini düşünür ve telaffuz ederdim :)
An itibariyle elimde hiç fon yok hocam. Ben çıktım fonlardan. Hisseler ile değerlendireceğim bu periyodu. Yeşil soğanın belli bir süre böyle yatay gideceğini düşündüğümden ve ABD teknoloji şirketlerinin fazlaca primlendiği düşündüğümden böyle bir karar aldım.
Arkadaşlar benim kaçırdığım bir nokta mı var? Yılbaşından itibaren pazarlar düzenlendi. Neden hala %10 marj ile işlem görüyorlar? Hani yıldız %20 ana %15 idi ve diğer değişikler?
Bu değişiklikler başka bir tarihte mi aktif olacak? Yoksan cumbabanın bir kararnamesi vardı da süresi mi dolmadı daha?