Printable View
Alıntı: Originally Posted by regal1 bence bunlar borsada banka hissesi almışlar dönemediler. içerde kaldı demekki:Sad::Sad::Sad::oleyo::oleyo::oleyo: Kripto batarsa borsaya para gelir... Borsadan para çıkıyordu. Şimdi paranın geleceği yer belli.
Alıntı: Originally Posted by Market Soul Kripto batarsa borsaya para gelir... Borsadan para çıkıyordu. Şimdi paranın geleceği yer belli. Gelmezler Hepsi binance'a gidecekler maalesef.
Alıntı: Originally Posted by myfinans Gelmezler Hepsi binance'a gidecekler maalesef. Millet Yerelde soğuk su icecek gibi görünüyor, binance patlarsa kekeme olur mazallah :oleyo:
Fıstıkçı çok kötü. Pazartesi full FX yapayım. Fıstıkçıyla bir şey olmaz.
Alıntı: Originally Posted by Market Soul Fıstıkçı çok kötü. Pazartesi full FX yapayım. Fıstıkçıyla bir şey olmaz. Ne dedi hocam sizin yorumunuza gore
Alıntı: Originally Posted by boschyatirim He ya hem dövmesi vardı. Daha inandırıcı olur. Benim icin sorun degil ama hanim yollamaz benim de durumum belli 🤭🤭🤭
Alıntı: Originally Posted by onur1064 nassiniz gencler interbank üzerinden dövize müdahaleye devam ediliyor bilin istedim İyiyiz onurum sen nasilsin
Alıntı: Originally Posted by Webster İyiyiz onurum sen nasilsin ülkenin haline üzülüyorum olacaklari zaten biliyordum da göz göre görede hata yapılmaz ki