Sayın Servet bey ffh ın işbankasi fonu olmadığını biliyorum ama hiçbir yerde getirisini bulamadım bilen bulan varsa söylesin diye sormuştum
Printable View
Sayın Servet bey ffh ın işbankasi fonu olmadığını biliyorum ama hiçbir yerde getirisini bulamadım bilen bulan varsa söylesin diye sormuştum
Umarım söylediklerini icraata dökmüştür :)
"Borsaya dikkat! | Tufan Deriner"
https://www.youtube.com/watch?v=u1I9BJ1IL3Y
not ettim bu adamı bravo. düne kadar ortalık roketçi ekonomist kaynıyordu şimdi aynı kişiler borsa %50 yapmış kârını alıp çıkmayı bilmiyorsan onu da biz söyleyecek değiliz demeye başladı ahlaksızlar. ya vebal almak sonra çark etmek, sözünden dönmek nasıl bu kadar kolay olabiliyor bazı insanlar için cidden benim hiç algılayamadığım bi dünya. ön görüsü olan adam lazım bize, trende göre konuşuyorsan benden ne farkın var mesleğin ekonomistse?
Tufan bey, düşüncesini IPB de uyguladıysa çok güzel. Daha önce de Bist yukarı, dolar yukarı demiş, ancak IPB o dönem başarılı olamamıştı. Bu piyasada yarın artı getirebilirse ciddi bir başarı olarak kabul ederim. Merakla bekliyoruz.
İpb'den umutluyum Nisan ayında borsanın %-10 yaptığı gün %-2 yapmıştı diye hatırlıyorum. Gpg'de +2 yapmış