bende gıdınce soylıyıcem bunu.begenmıyorsan sen cek kardesım.fakat sıkayetvar.com da cok sıkayet var bu konuda.aynı fotorafım 6 ay oncekı pasaportumda var dedım.ekrana baktı ha aynı dedı.ama ankaradan ıtıraz gelır dedı.bunların derdi başka...
bende gıdınce soylıyıcem bunu.begenmıyorsan sen cek kardesım.fakat sıkayetvar.com da cok sıkayet var bu konuda.aynı fotorafım 6 ay oncekı pasaportumda var dedım.ekrana baktı ha aynı dedı.ama ankaradan ıtıraz gelır dedı.bunların derdi başka...
muhalefet bunu açıkça söyleyemiyor biz gelirsek güven gelir enflasyon faiz dolar kendiliğinden düşer diyor hatta seçim kararı alınsın o bile yeter diyor piyasa en fazla 2 ay kredi açar yeni ekonomi yönetimine faizleri enflasyon seviyesine çekebilecekmisiniz reel faiz verecekmisiniz ve bunu enflasyon düşene kadar uzun süre sürdülebilecekmisiniz maaşlara kontrolsüz zam mı yapacaksınız gayrimenkül sektörünün ucuz kredi musluğunu kesebilecekmisiniz
bizim patron yaveri fışkırtmaç, cafeler dolu, pazar dolu edebiyatı yapan baldızını da çağırmış heralde buraya
ha gayret seçime kadar trollüğe devam
:ok:
https://youtu.be/kLH8DWDGGjk
Bunuda sor.!!!
AB uyum yasası başlık açmışlardı.!!!
Ankarada gündüz havai fişeklerle kutlamışlardı.!!!
Kendime masallar.!!
Masallar dünyası.!!!
@BloombergHT
1 sa
Beyaz Saray: 2023 mali bütçesi milyarderler için asgari vergi teklifini de içerecek...
Bizim oligarklardan da alınabilir mi?
Ya da son 20 yılda arsa, inşaat işleri ile palazlanalardan....
Soyle diyelim..
Olanda essek yuku ile var, olmayanda metelik yok..
Ben de dun bir disari ciktim bir is icin..
Trafik kalabalik idi..
Istinye Park AVM de dolu idi ama bu alisveris yapildigi anlamina gelmiyor tabii...
Fareast'de 3 kisi bir tane set menu + 2 de kutu kolaya 370 TL verdik..
Cok mu??
Kimine gore cok, kimine gore az..
Cad'a cevirdim hemen, orada da ayni fiyata bu yemek yenirdi dedim, ama onlarda 1400 cad asgari ucret yani 45 kere bu yemekten yenir.
Bizdeki asgari ucret 4250 TL bizim asgari ucretli ise 11-12 kere yiyebilir..
Ustelik bizim calisabilir nufusun artik %70-80'i asgari ucrete calisiyor onlarda ise %10 u gecmez..
Syg,