Printable View
Alıntı: Originally Posted by snowdancer Ayhan başkan yazsa şaşırmayacaktım ama siz yazınca bir durdum :p Ayhan başkan ile fazla takılıyorsunuz galiba :yahoo: Teknik analiz bu. Ayhan’a Mehmet’e göre değişmez. Sn Batman bana hak verecektir. [emoji23]
Alıntı: Originally Posted by snowdancer Ayhan başkan yazsa şaşırmayacaktım ama siz yazınca bir durdum :p Ayhan başkan ile fazla takılıyorsunuz galiba :yahoo: Teknik analizde tek bir doğru vardır.
Alıntı: Originally Posted by ayhan53 Baktın mı atın boku ne durumda Aslında her ikisindede rakamlar aynıydı şimdi durum ne yazda bilelim Atın boku analizinide bosporosdan bekliyoruz Daha ne kadar bu hızla gider Seyrek düşmeye devam mı
Alıntı: Originally Posted by ayhan53 Teknik analizde tek bir doğru vardır. Ayhan başkanım, Altının teknik analizindeki rakamları bile size uyum sağlamaya mecbur etmişsiniz, piyasayı dize getirmişsiniz... Ne diyeyim size :bravo:
Alıntı: Originally Posted by EGEDUK Ons altında sırasıyla takip edeceğimiz direnç noktaları; 2.031 2.069 2.131 Durum sonraki rakamı da ben yazayım :party: 2.169
Alıntı: Originally Posted by EGEDUK Teknik analiz bu. Ayhan’a Mehmet’e göre değişmez. Sn Batman bana hak verecektir. [emoji23] aynen üstadım bilmeyenlerde sanıyo ki afedersiniz kıçımızdan çizgi çekiyoruz zannediyo :evil: basganımın eğitimini telegramda parayla veriyolar burada beleş
Alın işte ons 2034 dolarda camdaki kız 31,69
Alıntı: Originally Posted by ayhan53 Teknik analizde tek bir doğru vardır. bu ay borsada ben https://www.instagram.com/reel/CyVGa...I4YzE2YTYwMA==