Beceriksizliklerinin sinirini senden çıkarmış sanki : ) Kendileri kaybeder... sıkma canını. böyle insanların yönettiği bir fonda ben de bulunmak istemezdim... Neyse.. mesele senin de belirttiğin gibi insaniyetlik...
Printable View
Fon hakkında bilgi vermemesi normal karşılanır ancak neden aradın hadi kardeşim yürü git gibi bir tavır kabul edilemez
Fon yönetim şirketi kimsenin malı değil bunu yapan çalışanın adı ile şikayet edin bence şirketin sahibi holding investor@global.com.tr mail atarak belirtin yapılan saygısızlığı.
https://twitter.com/GLYHOIR burayada yorum atın görülsün saygısızlık .
Sn. Hayrani inanın bu fon bende yok , olsaydı böyle bir durama sizi düşürdükleri için hemen satış emri veriridim.
Bu tip adamlar benim sırtımdan para kazanmasınlar,
ACC , uzak durulacak fonlar listeme ekledim , benden kuruş kazanamazlar :)C5-Mobile cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Burada nasıl performansı yüksek , yatırımcı ilişkileri pozitif olan fonlara olumlu yorumlar yapiyorsak ,
Hem performansı kötü olacak hem yatırımcıyı azarlayacak bir fonuda yorumlarla yerin dibine gömmesinide biliriz.
Arkadaşında dediği gibi sıkmayın canınızı
ACC Fonu için kendileri kaybederler
C5-Mobile cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ACC'nin son durumu zerre kadar şaşırtmadı beni
Daha önce TCD'nin başına gelenin aynısı
Döngü şöyle başlıyor
1 . aşama burada aşırı övgü ve reklam
2.aşama burayı üye olmadan da okuyan binlerce kişinin %10 bile olsa fona aşırı talep
3.aşama fonun yeni girişleri yönetemeyip bocalamaya başlaması, güzelim fonun dengesinin bozulması
4. aşama burada başgösteren ve fona girişten dolayı pişmanlık içeren açıklamalar, fonun eleştirilmeye başlanması
Biz bu filmi çok gördük
Bundan çıkartılacak ders: Burada fon övgüsünün dozunda yapılması
En önemli ders:Burada övülmeye başlanan fonlardan uzak durulması, eğer girilmişse tez vakitte kaçılması
Bir yanlışlık olmasın üstadım, Günlük Getiri sütunundaki rakamlar TEFAS'tan güncel olarak çekilip alttaki değerleri otomatik olarak güncelliyor. Google hesabınızdan girip farklı kaydet yaptığınız takdirde aynısı sizde de olacaktır. O kodu zaten sayın yuji paylaşmıştı.