LÜKSE HİTAP EDEN ŞİRKETLER yani zenginlere hitap eden şirketler krizde etkilenmez ...........satışları devam eder....dolayısıyla sert düşüşlerden çok etkilenmez.....
Printable View
LÜKSE HİTAP EDEN ŞİRKETLER yani zenginlere hitap eden şirketler krizde etkilenmez ...........satışları devam eder....dolayısıyla sert düşüşlerden çok etkilenmez.....
[QUOTE=pit;6846489]yurt dışı oylar akp nin oy deposu, böyle birşey çıkmaz.[/QUOTE
16 milyon emekliyi elinin tersi ile kenara atmış dışarda çalışanlarımı düşüncek burayı kazanmadan oranın bir hükmü yok buradan iyi para toplanıcağı hesabı yapılsın affetmezler gerekçemide arkada belirttim.
Beklediğim gibi yukarı hareketlenme başladı.
12566 dan bir kademe daha kısa aldım. 600 üstüne yayıldım.
TCMB verileri yayınlandı.
yabancı 227 milyon $ daha satmış.
Gönderi
Yeni gönderileri gör
Sohbet
Dr. Barış Esen
@barisesen
Turizm Restoran Yatırımcıları ve Gastronomi İşletmeleri Derneği Başkanı Kaya Demirer:
-Fiyat yükseltirken moralimiz bozuluyor. Artık fiyatları yükseltecek yerimiz, halimiz, moralimiz de kalmadı.
-Sattığım ürünü yarın tekrar yerine koyacağım maliyeti bilmiyorum, hesap yapamıyorum.
-Sadece yeme içme sektörü değil hangi sektörde fiyatlar sabit kalabiliyor?
gerçekler bunlar tuikte kalem oynama ile sadece birilerinin hakkını yersiniz.
Rusya lideri Putin, Rusya'nın Ukrayna ile ilgili ateşkes teklifinin kabul edilmesinin, çatışmaların durdurulmasını ve müzakerelerin başlatılmasını sağlayacağını söyledi.