Bugün takip ettim al saatçi olduğum için öyle beklemeden hatta bugün arkadaşa bahsettim sizden ve bucimden tebrik ederim abi.
Printable View
https://i.hizliresim.com/dzbzvwm.JPG
Geçmiş sayfalarda BUÇİM in ve diğerlerinin temel analizini yapmıştım.
İlk yazdığım tarih itibari ile değerlendirebildiyseniz çok mutlu olurum.:ok:
KARADUMAN nerelerde? :wu:
YTD
BUCİM ne yapmışki..her kağıt gibi tepki yapmış..nisan 2008 gibi görüntü var..
nohut abi, sen bucim yukarı trende başladı diyebiliyor musun..bu önemli..
tepki, ayı piyasası içinde her kağıtta her zaman olur zaten..bunun için temele bakmaya gerek var mı acep..
borsanın yukarı hareketi tepki olarak kalırsa bucim dahil tüm hisse yeni taban arayışına geçmeli..
yok yukarı trend başlayacağına inanıyorsanız bucim dahil tüm çer çöp hisseler yukarı hareket başlatır..
o zamanda gözü kapalı hisse alsan kar yazar zaten..
demekki önemli olan şey, YÖN NEREYE OLACAK..
bucim haftalık ve aylık grafiğinden haberim olmasa temel analize önem verirdim..ama bu grafiği gördükten sonra temel analizi çöpe atarım..çoğu kağıt aynı durumda..haftalık ve aylıklar berbat
Nohut abi bir hafta önce bucimi 7,32 den aldı. Belki aşağıya salındığında da aldı bir haftada %10 kazanç bereketini görsün trade edenler için her fiyattan alınır satılır her kağıt bekleyen kâr ya da zarar etmez enflasyon kadar parası erir. Ben tebrik ediyoruz. Memet abi mantığıyla hisse alma seyret eee para kazanıyor abimiz daha ne olsun
ben de tebrik ediyorum..konu bu değil yahu..bucim temel analiz diyor nohut abi..trend yukarı dönmeden ben tepki yapacak diye temel analize bakamamki..2-3 ay sonra borsa dönerse temel analizine rağmen 4 tl ye düşmez diyebilir misin..diyemezsin çünkü borsa hala tepki içinde..