13.50 üstüne atmadıkça rahat yok.
Printable View
13.50 üstüne atmadıkça rahat yok.
yere düşmüşü kaldıracaksın yazıktır günahtır el atıyoruz gücümüz yettiğince.
10.25 de dip dedim...ben yazdım gitti hisse çok komik kronta o kadar yazıyorum gitmiyor baskı baskı ....
11.30 uzeri kapatip kapatmayacagi yarin icin onemli
GT-N7100 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
5 dk grafikte flama oluştu
Söz verdiğim gibi desteğimi attım. Yine ters köşe olursak upuzun yatırımcı oluruz en fazla.
Umarım beklentiler boşa çıkmaz ve tez zamanda kazanırız hepimiz. ..😯
artıya geçirttik zorla
Destek atin ucalim :))
1,000 lot alın güle güle kullanın arkdaşlar...
tepki bukadar dağılın bidaki sefere
Kahramanbey gelince hisseye bereket geliyor...
Üstatların desteği ile uzun zamandır ilk defa yeşil kapattık. Tesekkurler Acemşah Üstat, bugün hissede varlığını hissettim. 👍🙏
Hacimdeki artış ta dikkat çekici şekilde artmış mı ne.
Esas yön yarın belli olacak. Eski günlerine döner miyiz dersiniz☺
Tüm ortaklara sevgi ve selamlar 🙌
Bol kazançlar
Bos verin acemsahida su yatirimci iliskilerini bir arayip sorun bakalim su binalardaki 4.5 milyonluk deger dusuklugu neymis..? bi onu sorun..
neden binayi perte ayırmislar?
ne yapacakmislar zeytinburnu sahile..?
Muteahite mi verecekler kendileri mi gokdrlen dikecek..
bi sorup sorusturup ogreniverin size zahmet...:)???
Kimse kalmamis buralarda nerde bizim ortaklar zarar var ondan mi sesiniz cikmiyor yoksa sattinizda ondanmi yorum gelmiyor
Sessizce beklemedeyim...
LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Biri bana özelden yatırımcı ilişkilerinin numarasını yazsın da yarın arayıp sorayım.
Bugün dersime çalışıp anca hazır olurum ne soracağım konusunda :)
Tabi ki makul bi cevap verirlerse buradan paylaşırım.
Bu arada zarar biraz kallavi olduğu için sesimiz soluğumuz kesildi şahsen:halay:
Nasibimiz varsa gelir Yemen'den, nasip değil ise ne gelir elden :cool:
Zarara bakmaktan sıkıldıgım için sattim bende maliyeti sifirlayip geldim zarar buyuk ama artik gozume girmiyo zamanlamayı tam hesapladım şanslıyım :))
Destek atacaklarini soyleyen arkadaslarin oldugu bir gunde satisa yuklenmeyi etik bulmadim.
Veriyoruz desteği bakalım. Tabancada mermi bitti ama buluruz.
LG-H870 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Destek verenlerden Allah razi olsun. İnancim odur ki, yeni giris fiyatlandirmalari da bu yili hatiri sayilir kazanclarla kapatirlar.
Dip oldu dedim .Olmuş gibi şimdi çanak için kulp yapsın .Zamanı var daha
[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hissenin nasıl hareket edeceğini biliyorum ama ceza sahasına gönderiyorlar o yüzden burda yazmayacağım
[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Uzun yillar bize cok basit hareketlerle neyi nasil yapacagini hep gosterdi , ancak sanirim bir cogumuz ve ben ona inanamadik, inanmak istemedim. Sevdamiz bizi hep aldatti, ama sarisin mavi gozlu Nastahya Kinski , bizi aldatmaz yuvaya doner bu sefer dedik, en azindan ben oyle dedim.
Bu grafiğe göre çizginin altına inmemesi gerek sanırım. Buradan tepki gelmeliydi ve dün tepki olarak 11 gördük. Bugün devamı gelmeli, gelmezse bile çizgi korunmalı. Ben de biraz destek verdim . Ama 12 demeden destek amaçlı aldığım kadarını satmayı düşünüyorum. Çıkarken herkes alıyor ama düşerken destek olan olmuyor ne de olsa.
Zaferi aradım telefonu calıyor ama 2 senedir oldugu gibi gene acmıyor acsada cevabı her zamanki gibi olacaktı gencler cok düşündüm yıllardan beri her sene ümit zaim ya milliyete yada hürriyete agutos veya eylül aylarında demec veriyor vermiş oldugu demecleri hepimiz biliyoruz hepside yalan cıkıyor bu zatın yalanlarını birinci elden kendisine iletmek lazımdı biz bunları ücüncü kişilere soruyoruz onlarda yalan söylüyorlar gencler nicin biz birinci kişilere ulaşmıyoruz ümir zaim vede ogulları yada kız kardeşlerine onlardan bilgi edinemezmiyiz onlarda şirketlerinin yıllardan beri süründügünden memnun degillerdir herhalde hic kız kardeşi ve ogullarından demec duyan varmı hep arıyoruz ya zafer cıkıyor yada tuncay cıkıyor onlarda bir şey bilmiyorlar yani kısacası sayın acemşah beyin aklından gecipte yazdıklarını bire bir sorabilsek her şey netlik kazanacak bu soruların cevaplarını bilmek bizlerin yani hissedarların yüzde yüz hakkı bu sorun cözülürse her şey hallolur hadi şimdiden bu kişileri arayın göreceksiniz her şey bambaşka olacak hele hele zerrin zaimden vede ogullarından bugüne kadar bir haber duyan varsa yazsın bu yazımı okuyup gecmeyin araştırmalara başlayın bialerle paylaşın hayırlara vesile olun şimdiden Allah razı olsun tşk.ytd.
Sikisti yine destek atan olsa yesillenec3k gibi
Bir şirket ki düşünün 10 yıldır sürekli kısarakta kar acıklıyor genel kurullarda her yıl oldugu gibi gelişen iş hacmi nedeniyle kar payı dagıtmıyor desin sanayi şirketleri vede cimento şirketleri eneyimi adamlar hem büyüyor hemde hersene kar payı dagıtıyor derimod sahipleri sizden kurnazı yokmu ama adamlar bir defa olsun şikayet almadı herkes razı neden versin inanın bundan 3 sene önce o zafer denen şahısa sordum neden bir defa olsun kar payı dagıtmıyorsunuz diye bana dagıtacagız dedi ama üc sene gecti geeeene tık yok gecen seneki genel kurul bildirisine bakın kar payı dagıtılması konusunda kararlar alınacagı yazıyordu ama gene tık cıkmaz dagıtılmayan karlar nerede devamlı cekilen krediler neyin nesi neden sürekli kredi cekilir arkadaş sen benim temettü hakkımı bankalara faiz olarak ödeyemezsin haram olsun bir delikanlı cıkarda inşallah sizleri savcilıga şikayet eder görün bakın ozaman bütün kirli cıkılar meydana cıkar bu seneki genel kurul sonucunu acıklıyorum.(gelişen iş hacmi nedeniyle vede faize verecegim paralar nedeniyle kar payı bekleemeyin hadi cayıra) enayiler diyecektir.ytd
bugünde destek atıyoruz bakalım.
hissenin buralarda dip çalışmasına gitmesi lazım....... teb sabahtan beri 3600 lotu yukarı yazıyor satamadı.. iyileştire iyileştire 1452 adeti kaldı 10.65
a1 capital, meksa, tacirler, hisse traderları aldıklarını 3 5 kademe yukarı satış yazarak baskılıyorlar..
alıcılar
iş 5299
alb 2300
satıcılar
garan 5200
teb 2100
Biz kaldırdıkça birileri indiriyor. İnatla baskı yapıyorlar.. Sonuç: Yine en çok düşenlerdeyiz. İniyoruz, iniyoruz, iniyoruz..
Bu baskının altında bir şeyler mi var acaba? Yoksa tahta patrondan habersiz de traderlerin insafına mı kaldık sadece :(:cool:
Yatırımcı ilişkilerini arayan oldu mu?
Albrka yeni yatirimcimiz mi yoklardi sanki daha once 2.300 baslangic mi acaba :)
27 martta teşvik varmış. Derime nasip düşer mi acem usta?
LG-H870 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
NOT 1 - ŞİRKET’ İN ORGANİZASYONU VE FAALİYET KONUSU
Derimod Konfeksiyon Ayakkabı Deri Sanayi ve Ticaret A.Ş. (“Derimod Konfeksiyon†veya “Şirketâ€)’nin
ana faaliyet konusu üçüncü kişilerden hizmet alarak giysi imalatı, yurtiçi piyasadan giysi alımı, yurtiçi ve
yurtdışı piyasalardan ayakkabı ve çanta alımı yapmaktır. Şirket üçüncü kişilere imal ettirdiği ve hazır aldığı
emtianın büyük bölümünü Şirket’in ana hissedarı olan Zaim Ailesi tarafından kontrol edilen ve ilişkili
tarafı olan Derimod Deri Konfeksiyon Pazarlama Sanayi ve Ticaret A.Ş.’ye (“Derimod Pazarlamaâ€) ve
Deri-Mod Ltd.’ye (“Derimod Rusyaâ€) toptan satmaktadır. Derimod Pazarlama’nın 31 Aralık 2017 tarihi
itibarıyla yurtiçinde 113 adet (31 Aralık 2016: 113) kiraladığı mağazası mevcuttur. Derimod Rusya’nın
31 Aralık 2017 itibarıyla Rusya’da toplam 7 adet (31 Aralık 2016: 7) kiraladığı mağazası mevcuttur. Şirket
1 Ocak - 31 Aralık 2017 hesap dönemine ait satışlarının %92’sini (1 Ocak - 31 Aralık 2016: %91),
Derimod Pazarlama ve Derimod Rusya’ya yapmıştır.
2017 de önceki yıla göre yeni mağaza açmamış,,,
https://www.kap.org.tr/Bildirim/664781
En çok yükselenlerde olması dileğimle.. Günaydın
beni tanıyanların bildigi gibi cok uzun zamandır bu lanet hissedeyim genelde hep izmirden olan şirketlerin hisselerini alırdım genede alırım nedenmi cünkü en ufak olumsuzlukta hemen şirketi arar vede şirkete giderdim hesap sorardım gerekirse fabrikayı gezerdim misal ege profil vede ege plast 15 sene önce şirketleri gezmiştim. cünkü eger bende o şirketlerin hissesi varsa ben o şirkete ortagımdır senelerden beri diyorum hicmi istanbulda oturan yatırımcı yok gidin hesap sorun bire bir konuşun ne dönüyor ögrenin kafanızda ne kadar soru varsa sorun bu kadarmı zor korkmayın sizi odunla karşılayamazlar bir delikanlı cıkıpta bir sefer olsun genel kurula gitttimi ne kadar kereksiz luzumsuz varsa hep bu hissede istanbulda oturupta bu adamların yanına gidip hesap sormayan varsa hic aglamasın gereksiz adamlar ytd.