teşekkürler
Printable View
rüya bitti buraya kadar galiba
ytd
Gentaşın Öz sermaye karlılığı %13.475.Karlılığı bundan düşük olan bir çok şirketin değeri 3.10 dan yüksekte.Sabredip beklemek gerekiyor.50 cent'ti bir ay önce gördü tekrar görecek,hedef 60 cent.Behzat Beyi tekrar görmek çok güzel.
Balayı bittimi?
1.5 ay önce Gentaşların tamamını satmıştım.
Azda olsa Döviz açığı olan Gentaş'ın İhracatı arttığı sürece
bu açığın önemli bir sıkıntı yaratacağını sanmıyorum.
Ben alım için uygun yerlere geliyor olduğunu düşünüyorum.
Hisseyi 2.80 kadar toplayan grubun ne düşündüğü de önemli
Yatırım Tavsiyesi Değildir.
Sn Antiseptik günlük takas atabilir misiniz? Teşekkürler.
Arkadaslar gentas da bu hafta sonu itibariyle yabanci orani nedir.Bu hafta bayagi saldilar.Yorum alabilirmiyiz
Burada grup falan yok artık 5-10 tane kalan ky yatırımcının elindekini almak için her durumu kullanmaya çalışan malum şebeke var. bu konjonktürde ky dan alınamayan mal hiç alınamaz merak etmeyin herkes hak edilen fiyatı bekliyor. ne milyon milyon basacak babayiğit ne de basılanı alacak babayiğit var buradaki son hareketlerin algı yaratmak için yapıldığı belli oluyor filmin sonunu görmek gerek diye düşünüyorum
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
2.40 , 2.32 :wu:
Sn cefaks rica etsek birde gents son genel
Takası atabilirmisiniz
Sn Antiseptik günlük takas atabilir misiniz? Teşekkürler.
Milyon dedim diye 3 milyon lot yapmış bizim şark kurnazları sabah çıkar akşam boş kademeleri doldur kapanışta ver yersen nereye kadar indirebilirsin ki elinden alacaklar korkusu sana yeter maliyetin belli maliyetin herkes biliyor
Takas atan arkadslar tesekkurler
15 yıldan fazla bekleyen bir kağıt tüm göstergeleri iyi , daha mevduat faizi kadar bile kazandırmadı tercih sizin tabi. Bu şebeke ky da bir çözülme yaratmak istiyor memleketine bile daha bir çivi çakmamış bu Geredeli siteler esnafı size bize ne verir ki , zorla almak sabır ister vesselam
İsteseler 3 lü 4 lü fiyatlardan hatta 5 li fiyatlardan bile çok rahat satabilirlerdi neden bu fiyatlardan ve dar bir hacimle satıyorlar veya satıyor görünüyorlar asıl soru bu bence
İkinci soru 1.5 - 1.6 larda satış haberleri gönderen patronlar 2.88 sen beri neden hiç satmıyorlar.
Tabanı buldu bana göre....
Tavsiye içermez.....
Bi habermi var acaba noldu böyle
İşlem hacmide cogaldı
Şuracıkta biraz takılayım.Belki uğurlu gelirim :)
https://i.resimyukle.xyz/NxAH6d.png
Benim yazmam hisseyi etkilemez şebekenin huyunu bildiğimden tüm yumurtaları aynı sepete koymadım zaten maliyetim 1 benden ancak malum şeyi alır 2 nin altına pozisyon artırabilirim şimdilik sabırla beklemeye devam hedefin büyük olduğunu düşünüyorum
Ben yazınca hisseye hareket geldi üstelik cevap verircesine hareket başladı[emoji847] birileri fena bozuldu yazdıklarıma suskunluk bozuldu hadi bakalım nereyi taban yapacak görelim
Aman ne hareket ne hareket geldi Maşallah
Eee Gentaş bu , iyice tanımak gerekiyor yeni girecek arkadaşlara sayın Behzat beyin sayın skyhouse un eski yazılarına bakmalarını öneririm nasıl numaralar çevirdiklerini öğrenebilirsiniz
gents, artık eski gentaş değil....sahipleri çok değiştiler....ky dostu diyebiliriz....
herkese satma fırsat verdiler hem de kötü havada...bence ileri geri konuşmayınız...
ne yaptılar ki ky dostu oldular lütfen somut şeyler söylermisiniz...yahut bu hissiyatınız mı...