10 aydan itibaren dedi
Printable View
10 aydan itibaren dedi
Ama tarih aralığı vermedi 10 ay dedi sadece
Teşekkür ederim.
268000 lot 1.31 den açığa sat bas tahtaya bu fiyatlardan yerine koy patronun haberi olmadan bu tahtada bu fiyattan açığa satacak adamda bir okka t..ş..k olması lazım.
ayhan nerelerdesin...1.30-31'den aldırdın...
şükürki dün 32 den aldığımı bugün 33 den verdim..
sonrada 26 dan aldım...
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...d6c0c688a9.jpg
Lenovo A7020a48 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Adamlarla şimdi konuştum dediği 408 bin lot un gerekli ihtiyaclari olduğu için satışını yaptıklarını söylediler bende kendilerine bilanco acimlandiktan sonra satsaydiniz tabi icerden duyunca bilançosu satış yapıyorsunuz iflas mi ettiniz deyince adam kurları one sürüyor patronun uza iletin sahtekarliginizi diye söyledim s......yuzsuzler
Dün üç kere şirketi aradım bir bayan çıkıyor sizi yatırımcı ilişkilerine bağlıyayım diyor ama yatırımcı ilişkileri kısmında telinizi bırakın biz size döneriz ve kimse dönmedi..Ben mart 22 de bu hisseyi aldığımda daha o zaman kafama stoklar takılmıştı ve bu yüzden aramıştım o zaman başka biri vardı ve bana stokların 6 .aydan itibaren eriyeceğini söylemişti ve çok pozitif tablolar çizmişti..Bilançoda da durum öyle görünüyordu...Sonra net tarihini hatırlamıyorum tekrar aradığımda yatırımcı ilişkileri kısmına başkasını almışlardı..Diğer arkadaşın kalp krizi geçirdiğini onun yerine işe yeni başladığını söylemişti..O da pembe tablolar çizdi siparişlerin teslimatlarının yapılmaya başlandığını söyledi vb...6 aylık kötü gelince tekrar aradığımda şimdiki kişi yani adı Murat olan biri çııktı ve diğeri yerine işe girdiğini söyledi..
Emin olun o da stokların teslimatlarını başladığını söyledi...Sanki birileri bunlara aynı talimatı vermişti...ama içimde hep bir şüphe vardı çünkü en baştakinin söyledikleri doğru olsaydı kesin 6 aylıktada en az 1 milyon üstü kar açıklardı...Belki 9 aylığa sarktı diye düşündüm ve 9 aylığı görmeden satmamanın doğru olamıyacağını düşündüm..ama şüphe hep vardı..Çünkü kar edecek hisse 2000 den düşerken en azında 1.7-1.6 üstünde kalması gerekirdi tekrar aradığımda bu kez stokları 9 . aydan itibaren teslimata başladığını söyleyince çelişkili konuştuğunu söyledim...Ben üç dönemdir bu hissedeyim ve hep bilanço öncesi yükseliyor bilançoya yakın düşüyor birilerine karı mı sızdırıyorsunuz dedim.. öyle bir şey yok dedi...Yani anladım ki o kişiye ne diyorlarsa o da onu söylüyor..
Ben diyorum ki burdan yazmakla olmuyor kim gelmek istiyorsa direk şirkete gidelim nedir durum yerinde görelim ve konuşmaları da rapor edelim...Kafamızdaki soruları soralim..Gelmek isteyenler sorularını hazırlasınlar sonra bunları birleştirip yönetim kuruluna sunalım...Görüşleriniz varsa buraya yazın ona göre ortak bir karar alalım..
260 dahili murat in
Spk bunları iştiraklere para aktarmaktan dolayı uyardı.. bunlar böyle şirketlerdir borsaya açtıkları şirketin içini iştiraklere boşaltır sonra bir bedelli yapar zavallı Ky den parayı toplar kasayı doldurur sonra yine içini boşaltır..
Patronda bedelliye girdi maliyeti benden yüksek dersin
Şirkete olan güven sıfıra inmiş durumda bakın %80 değer kaybetmiş bir açıklama yaptı mı Yok.
Adam emkelin fabrikasını bilr kendi şirketine kiraya vermiş bakkal kirasına
Bu şirkete hissenin varsa o mal sizinde oluyor..
1.24 olmuş Ben almaya korkuyorum ..ki ben şirketin yönetim anlayışının değiştiğini artık üretmeye para kazanmaya başladığına inan biriydim.. yazık valla şirkete güvenen insanlara çok sağlam çaktılar..
Hele kendi mallarını satmaları tam bir O.çocukluğu oldu..işte tam o haberle satmanız gerekiyordu..
Evet 10,15 gun icinde kimler sirketi ziyaret etmek istiyorsa bulusalim ve gidelim.Teknik detaylardan anlamam ama 6 yillik emkelzede olarak once gitmek isteyenler kimler ortaya ciksin.sayi belli olsun.sonra tlf yazalim.gidecegimiz tarihi buraya yazmayalim.tlf birbirimize soyleyelim.Ben varim.
Yatırım finans hissede at koşturuyor satışlar alışlar hepsi kendisi kağıdı aşşagı baskılıyorlar..
Spk ya bunu şikayet edin..
Şirketi arayanlar boşuna arıyorsunuz ... ama rahatsız edin yinede hırsızları nazik olmayın paranızı çalıyorlar
EMEK hırsızları
1 34 e kafayı atıp gelmesi hiç hoş olmadı bence sn yatırımcı x bize laf etti ama bunlar küfürden başka bi şeyi haketmiyorlar
Bir aydır her gün %3cakılıyorsun, cıkarken böyle cıksaydın ya g....veren.SABIR SABIR SABIR bir senedir yok ucuz yok çok yatmış yok hareketi yakın senin yaptığın yapacacağın hareketin içine s....yım.1,16 ya gelmezsen 7 ceddini s...yim.
1,23 yandı
Bu hüsonun anası bayagi kişiyle iyi iş tutmuş bu ş.....iz çıkmış bunun anasını avradini kızını s........m
adama küfür ettikçe aşağıya basıyor gibi geliyor. patron hissesi bu unutmayın! 2008 de 1,05 tl başlamış 9sene elinde tutan var mı?şimdi 1,23tl. adam istese bi 10 sene daha burda tutar
Tutmazsa onun anasını aVR adını kızını s.......m baş o çocuğu hadi hodri meydan bu saatten sonra giren girmiş bize daha da girse ne yazar amk
evet beyler küfür yarışması başlatıyorum en güzeli küfürü kim edecek
Garip bir durum var bulduğuna veriyorlar,bilmediğimiz başka şeyler mi var...Bu hissenin borçları ve stokları beni hep düşündürmüştür..17 yılda sürünen ve yatırımcıya yar olmamış bir hisse ve bunca insanın ahına maruz kalmış bir şirket insanı manen de korkutuyor..Dün sözde yabancı payını %4 e çıkarmıştı..Acaba bugün aldıklarını verdiler mi? verdilerse yukarı umut da zayıflar.Ben ancak pazartesi görebilirim onu...Şayet o aldıklarını satmadılarsa ya da bugünde aldılarsa elbette ileride bir yukarı yapıp öyle satmak isteyeceklerdir..
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...dc8940421d.jpg
MHA-L29 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Seref yoksunlari bunlar got adamalar
Spk nerde niye devre kesici uygulamiyor çıkarken uygular
Bak birazdan hasiyetsizler yukarı çıkarken devre keserler
Valla korkutucu bir durum Allah sabır versin..
Biraz izleyeyim dedim ama yok ağa yatırım finans aşağıya basıyorsa uzak durmakta fayda var
Türk ekenomisini cokertmeye çalışan şirketlerden birisi sensin galiba 20 küsür gündür dusuyor sun hayirdir hüso bilelim neis
Beyler seviyeyi düşürmeyelim.Siz yazdıkça hisse düşeceeeeeeek. Anlayacaklarki ağlayan çok.Bunlar kolu kesecek fikri uyandırmayın.
Hüso amcaya ve hele hele ailesine küfür bize yakışmaz.
Adamlar gayet dürüst:geçmiş yönetim kurulu kararlarını bir daha hatırlatayım.3 yıl içinde 5milyon tlyi geçmemek üzere 5 milyon hisse alacağız.matematiğim iyi değil hesap makinesi ile yaptım.
5 milyonu 5 milyona lota böldüm :1 tl fiyat çıktı. Derkiiiiiii 2 tl maksimum fiyatı geçmemek kaydı ile ;hadi kırılmayın.
1 lotta 2 tl den aldım.
Eee adamın neresi sahtekar.neye ağlayıp sızlanıyorsunuz.siz pembe tablolar çizenlerin peşine düşmediniz mi,hemen zengin olacaktık değil mi?
Hayattaki en pahalı şey tecrübedir.
Pahalı olana sahip olduk relaks olun. Mahremiyete girmeyin.iyi diyelim iyi olsun.
Bizim patrondan daha iyisi yok.
tam ******** bunlar 2 liradan 1.20 ye ...
misliyle kendilerinden çıksın sağlıkları bozulsn.. amin.. fabrkaları yansın
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...78bdccb56b.jpg
MHA-L29 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...d18ade82cc.jpg
Sereften yoksunlar çek tabanada rahatla...Allah sizi bildiği gibi yapsın..
Lenovo A7020a48 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
vaay emkelci kardes hani ihale haberi geliyordu ? izlemesi güzel mi *
Küçük yatırımcının çokca sarıldığı hisse gitmez.sarılan kaldırması gerekir.o da büyük yatırımcı ile olur.
Ahanda yazın :bir on yıl daha bekleyin firma istediğiniz karı etsin.cirolar patlasın.patron istemes se aile şirketi gitmez.
Gittiğinde bizde olmaz.Kazananda şansasına kazanır.
Yatırııım tavsiyesiiiidir.nokta!
Oha fabrika iflas bayrağını mı çekti...yuh beee..lan ne zktri b.ktan bir kağıtmışsın sen..Çüşşşşş
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi