https://i.hizliresim.com/nJ996M.png
Printable View
tabanı her açtığında 100 bin lot satıyor...burayıda okuyor
simdide tabandan kendi aliyor alis hep yesil
SM-E500H cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
adam mal vermeyi ii yapiyor
SM-E500H cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
zaten batmışım... offfyeter
3. Tabandan sonra taban olmayacakmış gibi gösterecek sonra günü tabanla kapatacak.
Sent from my iPhone using hisse.net
ortalama düşürmeye çalıştıkça aşağı basıyor hep taktiği budur..çok para kaldırdı deyyuz..bugünde taban kapatırsa yarın 4 lerdeyiz
Maliyet düşürme uyanıklığı mı diyeyim saflığı mı diyeyim onu da kullanıyor
Galip bistteki bütün hisselerini bu hafta satışa koydu acaba derdi neki, kaçmasın bu gavat
şimdide halkbankasına mı bulaştı acaba deyyüz
burda sırf günlük 300 kişiye yakın izleyen var bir okadar da iki üç ayrı sitelerde var, herkes 1000 lottan birşey olmaz alayim dese al sana 1 milyon lotcuk.
Galip 3 lere kadar vermesinde ne yapsın, ky boyle boyle girer, ama giren de kendine girer yandım Allah keten helva
Maliyet düşürmek ky nin avuntusudur... aynı kendim gibi maliyeti az düşürdük diye seviniyoz
SM-N9005 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
1 lot aldım ,hatıra olarak dursun ,satmıyacağım lan ,tlf etmeyin açıkçılar :)
😂😂😂😂😂😂😂
Ordaki şemsiye farklı olur
SM-N9005 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Galip gireceği hisseyi bilir Halk Bankası falan ne işi olur ,otobüslerini elinden alırlar
Arkadaşlar korkmayın.. 112 yi aradım biraz önce..
Çok sayıda am bulans, dök tür, iğneci ve çok sayıda alet gönderilmesini istedim.. Geeliyoorlar...
İMPARATOR bilgi saçar.. Yatırım tavsiyesi değildir...
Armudun iyisini ayılar çöpünü de kerizler yer
Hareketlerini bana galip geldi gibi oldu da. Icbct deki hareketlerin aynısıydı 10.40 dan hoppp 10.10 a saniyeler içinde
millet onlarca bin tl zarar etmiş,gelip taşak geçebiliyorlar yazık
Bugün de dükkan kapandı 5,33 ile bakalim,
Ulan ne ****** 5,33 üstüne 10 kademe çıkarıp gezdiriyor ve ordan verdikçe veriyor gitti gidiyor zanneden bile bile atliyorya arkadaş, hastalikmidir nedir, yüzlerce almayın yanarsınız diye uyaran olduğu halde bütün sitelerde
Alış iştahı azalmış gibi. Bunu galip sevmez bakalım ne yapacak
Ben az onve bankanin yatirimci iliskileri ile gilorylustum banka batiyormu dedim bu kagit hergun yuzde20 dusuyor kagidi sahip ciksaniza dedim bumu buyuk banka dedimdedim....daha oncede boyle cikmisti efendim dedi mudahale etme sansimiz yok spk ya yazin dedi bende banka sizin itibariniz ky size inancini yitirir dedim bunu bir ustunuze iletin dedim vs vs
Korkmayın...
Alım gelecek beyler korkmayın her an tuşlara basmak için sabırsızlanılıyor şu an.. Ne dedi GALİP..
ICBCT de işlem yapacağım.. girip çıkacağım demedi ki...Al satçı bu hissede yani..
Zaten Otobüsçülükteki vizyonu artık borsada da yeniliyor...Yeni şirketler bunun yanısıra büyük şirketlerde atılan adımlar..hacim büyütülecek yeni vizyonda.. Koza-İpek haberi.. mesela,, Euro grubu mesela, burası mesela,,
Bakın ben 1 adet alış girecem şimdi..
İyi olacak hastanın doktor ayağına gelirmiş
Yarin d*****n kuyruğu kopar, cuma günüde meftayi defnederler, spk cuma akşamı bürüt takas uygular, ky ya girdikten sonra.
Brut takasfan yeni cikti
3.500 000 lot iş bankasına devrettiler sizce küçük yatırımcımı
kardes iş bankasinda ki hesapta diğer bütün kurumlardaki hesapta galibin hesabı, bak güzel kardeşim, ben avturu avgyo yu yani bunlar galibin öz çocukları diyeyim onlarda da aynısını yaptı 9 a çıkardı 1 50 ye indirdi, aynen böyle.hepsini izlediğim için biliyorum , galip on ayrı belki onbeş ayrı yatırım şirketleri üstünden alim satım yapıyor ki iste3 boyle yanlış anlama ama insanları aldata bilsin, hep ayni senaryo hep ayni film sadece alıcıları değişiyor.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...1c480959f4.jpg
NE İNSANLAR GÖRDÜM,ÜSTÜNDE ELBİSE YOK;NE ELBİSELER GÖRDÜM İÇİNDE İNSAN YOK.
Son dakika gelişmesi...
GALİP yarın Euro grubundan bir şirkete el atacak....GALİP ten uzak durmaya karar vermişseniz eğer ..sizi en iyi MSGYO keser...şu an al diye bağırıyor...Malum Temel olarak gayet iyi..40 sermaye 141 kar ..20 cik azaldı da bir de dava haberi gelmiş.. davaya bile gerek yok.. çıkarıp ödeseler koymaz...
Ayıyı ateşe atmışlar yavrusunu ayağının altına almış
[QUOTE=trader5858;1232271]reklamları izlediniz....yandım Allah keten helva, Allah sanada yardim etsin imparator[/QUOTE
Yardım derken...1 adet aldım... Yarın 4,50 iyi bir alım noktası...