Topikte ses seda yok... İnşallah iyiye işarettir.
RNE-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Topikte ses seda yok... İnşallah iyiye işarettir.
RNE-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ölü numarası yapıyorum!
Sabır nereye kadar?
1.75 ustune atıp kalmalı kalırsa ivme olabilir 1.86 ytd
Tavan olmayı beceremedim.Beceriksiz seni
1.63 maliyet ile elimde vardı hareketlenmeye başlayınca kademeli alım yaptım maliyet 1.80 oldu . Hisse çift tavan yapmış kimse yazıp cizmiyor ilginç .. biryandan da güzel durum . Gidecek çok yolu var demektir
uzun zamandır yazmadım. ama bu açıkçıları bir gün galip bir köşede kıstıracak kağıt 7,50 ye gidecek. gözünüzden bir kova yaş gelecek. bu sefer özdericide sizi kurtaramaz. çünkü sermaye artırımına onay verilmedi. demedi demeyin. bugün yine kağıdı 2,06 dan 1,92 ye güzel bastınız. ama tekrar söylüyorum galip abim sizi bir köşede kıstırması yakındır. YTD.
cuma 10 milyonluk pazartesi 8 milyonluk açığa satış yapılmış. piyasada dolaşan hisse belli bunun büyük kısmı metro grubunun elinde ve gürcistan firmasında .Hatrı sayılır kısımda bende şimdi rakamı buraya yazmayayım, açıkçılar bir yakalanırsa gürcistana giderler hisse sat biz alalım diye. bana gelirlerse pazarlığa açığız 10 liradan veririm. YTD.
bakıyorum borsa 0,50 lik aşağıya sarkınca hemen satıcılar faaliyete geçiyor. biz 0,67 den beri burdayız. bana borsadan nasıl yıllık 400 bin kazanıyorsunuz diyorlar sabır sabır sabır diyorum. yatırımcı olacaksın günlükçü değil. günlükçü olursan üç kademe kara satar ertesi gün 5 kademe zarara satarsın bakiyen erir durur. bu kağıttaki hedefimi yazmıyorum ama 0,67 den bu yana satmadığıma göre düşünün bir kere. YTD.
çok geride kaldı...3,2 ye kadar sert bir hareket bekliyordum şimdilik kasıyor..ytd.....
ikinin üzerinde tutunamadı ve borsanın tadı kaçtı arkadaşlar 0,67 den başladığımız yolculuğumuzu özderici ile burada noktayı koyduk. dün çıkacaktım ama 2 üzeri tutunurmu diye bekledim. citi dün 5 milyon çıkış yapınca bize de ayrılmak düştü.Borsa geçen 1,7 düşerken hisse 2,08 tavan kapattı. demek 1,66 lardan topladıklarını 2 ve üzeri boşaltma hareketiymiş. bu dünkü citi ve doçe takas değişimlerinden ortaya çıktı. Kalanlara bol kazançlar dilerim. YTD.
evet haklısın ancak dedim ya 0,67 den başladık borsanın keyfi yerinde idi 1,66 larda satmadık 2,08 tavan oldu satmadık ama 2,19 dönüşü iyi olmadı. ve iki gün 2 üzeri 2,04 -2,06 çok oyalandı ve kağıtta çıkış yaşandı. yani boşaltma hareketi oldu. tekrar güç toplaması gerekir. bu arada bir yazlık denk getirdim kar ile onu aldım. biraz da ayrılma sebebim ondan oldu. bu hisseden kar 350 bin 100 de prizmadan aldık yeter bence. biraz kafamı dinleyeceğim. Sonra tekrar meraya döneriz. ytd.
bukadar yüksek hacimin nedeni ne acaba ?
1,96 ile tadımlık almış olduk.
gyo normalde pek tercih etmem.
yakın zamanda 2,5 ye doğru bir atak bekliyorum....ytd
SPK İşlem Yasağı Nedeniyle Pay Duyurusu
Özet Bilgi
SPK İşlem Yasağı Nedeniyle Pay Duyurusu
İlgili Şirketler
ARDYZ, AVGYO, BNTAS, BRISA, CEMAS, DENCM, DEVA, IEYHO, ISFIN, KRDMA, KRDMB, METRO, NIBAS, ODAS, OZBAL, OZGYO, PRZMA, SASA, SEKUR, SEYKM, SILVR, SNGYO, SODA, TEKTU, TSPOR, GARAN, USAK, VANGD, YGYO
Sermaye Piyasası Kurulu kararı doğrultusunda borsalarda işlem yapma yasağı getirilen yatırımcıların "yasaklı" ve "Borsada işlem görmeyen pay"larına ait liste aşağıda yer almaktadır. İşlem Yapma Yasağına ilişkin uygulamalar Kuruluşumuz web sitesinde yer alan İş ve İşlem Kurallarında açıklanmaktadır.
KIYMET TÜRÜ
ISIN KOD AÇIKLAMA
ISIN KOD
BORSA KODU
BORSA GRUBU
MİKTAR
DEĞER (Pay ise TL. Nom \ BYF + Warant için Adet ) *
İŞLEM
AÇIKLAMA
PAY SENEDI
ARD GRUP BILISIM TEKNOLOJILERI A.S.
TREARDY00023
ARDYZ
E
368,000
TL. Nom
BORSADA ISLEM GÖRMEYEN TIPE DÖNÜSEN
PAY SENEDI
AVRASYA GAYRIMENKUL YATIRIM ORTAKLIGI A.S.
TRAAVRSY91Q2
AVGYO
E
10,000
TL. Nom
PAY SENEDI
BANTAS BANDIRMA AMBALAJ SANAYI VE TICARET A.S.
TREBANT00026
BNTAS
E
1.400,000
TL. Nom
PAY SENEDI
BRISA BRIDGESTONE SABANCI LASTIK SANAYI VE TICARET A.S.
TRABRISA91E3
BRISA
E
4.750,000
TL. Nom
PAY SENEDI
ÇEMAS DÖKÜM SANAYI A.S.
TRECMAS00010
CEMAS
E
0,640
TL. Nom
PAY SENEDI
DENIZLI CAM SANAYII VE TICARET A.S.
TRADENCM91F3
DENCM
E
5.988,000
TL. Nom
PAY SENEDI
DEVA HOLDING A.S.
TRADEVAW91E2
DEVA
E
0,710
TL. Nom
PAY SENEDI
ISIKLAR ENERJI VE YAPI HOLDING A.S.
TRAMTEKS91B0
IEYHO
E
100,188
TL. Nom
PAY SENEDI
IS FINANSAL KIRALAMA A.S.
TRAISGEN91P9
ISFIN
E
1,599
TL. Nom
PAY SENEDI
KARDEMIR KARABÜK DEMIR ÇELIK SANAYI VE TICARET A.S. A GRUBU
TRAKRDMA91G3
KRDMA
E
855,000
TL. Nom
PAY SENEDI
KARDEMIR KARABÜK DEMIR ÇELIK SANAYI VE TICARET A.S.B GRUBU
TRAKRDMB91G1
KRDMB
E
50.000,000
TL. Nom
PAY SENEDI
METRO TICARI VE MALI YATIRIMLAR HOLDING A.S.
TRAVANET91A5
METRO
E
0,761
TL. Nom
PAY SENEDI
NIGBAS NIGDE BETON SANAYI VE TICARET A.S.
TRENNBS00013
NIBAS
E
5.000,000
TL. Nom
PAY SENEDI
ODAS ELEKTRIK ÜRETIM SANAYI TICARET A.S.
TREODAS00014
ODAS
E
39.800,970
TL. Nom
PAY SENEDI
ÖZBAL ÇELIK BORU SANAYI TICARET VE TAAHHÜT A.S.
TREOZBL00010
OZBAL
E
0,074
TL. Nom
PAY SENEDI
ÖZDERICI GAYRIMENKUL YATIRIM ORTAKLIGI A.S.
TRAOZFIN91P5
OZGYO
E
0,382
TL. Nom
PAY SENEDI
PRIZMA PRES MATBAACILIK YAYINCILIK SAN. VE TIC. A.S.
TREPRZM00011
PRZMA
E
1.000,000
TL. Nom
PAY SENEDI
SASA POLYESTER SANAYI A.S.
TRASASAW91E4
SASA
E
1,365
TL. Nom
PAY SENEDI
SEKURO PLASTIK AMBALAJ SANAYI A.S.
TRESKPA00016
SEKUR
E
1,000
TL. Nom
PAY SENEDI
SEYITLER KIMYA SANAYI A.S.
TRESEYT00011
SEYKM
E
12.991,000
TL. Nom
PAY SENEDI
SILVERLINE ENDÜSTRI VE TICARET A.S.
TRESLVR00016
SILVR
E
0,580
TL. Nom
PAY SENEDI
SINPAS GAYRIMENKUL YATIRIM ORTAKLIGI A.S.
TRESNGY00019
SNGYO
E
100,000
TL. Nom
PAY SENEDI
SODA SANAYII A.S.
TRASODAS91E5
SODA
E
0,541
TL. Nom
PAY SENEDI
TEK ART INSAAT TICARET TURIZM SANAYI VE YATIRIMLAR A.S.
TRATEKTU91K2
TEKTU
E
0,357
TL. Nom
PAY SENEDI
TRABZONSPOR SPORTIF YATIRIM VE FUTBOL ISLETMECILIGI TICARET A.S.
TRETRBZ00016
TSPOR
E
2,000
TL. Nom
PAY SENEDI
TÜRKIYE GARANTI BANKASI A.S.
TRAGARAN91N1
GARAN
E
31,000
TL. Nom
PAY SENEDI
USAK SERAMIK SANAYII A.S.
TRAUSAKW91F6
USAK
E
0,755
TL. Nom
PAY SENEDI
VANET GIDA SANAYI IÇ VE DIS TICARET A.S.
TREVNGS00015
VANGD
E
8.000,000
TL. Nom
PAY SENEDI
YESIL GAYRIMENKUL YATIRIM ORTAKLIGI A.S.
TRAIHGYO91Q6
YGYO
E
0,280
TL. Nom
(*) Değer : Miktar alanlarında binlik ayracı olarak nokta (.), küsürat ayracı olarak (,) virgül kullanılmaktadır.
borsa tecrübesi bana şunu öğretti
bir şirket batmadığı sürece ne yapıyor ediyorönceki zirvesini yeniden test ediyor.
tabiki zaman meselesi.
yeterki şirket batmasın
bir kaç gündür satış lot miktarı 7 -11 milyon civarındaydı. bugün borsa aşağıya gelince panikle alıcı da az olunca bayağı aşağıya sarktı . bir miktar ile meraya geri döndük arkadaşlar . hazirandan bu yana bu meradayız bakalım ne zamana kadar devam edecek. satış kademeleri 3-4 milyon civarı olursa tekrar 2 üzeri bekliyorum ama 7 milyon üzeri yığmalarda kağıdın yukarı gitmesi zor. YTD.
Formasyon hedefi 2.5 ...ytd
Ben 1.99 yeterli geldi diye çıktım..
2 üzerine atabilirse uzun uzun barlar görebiliriz gibime geliyor.
geçen düşüşte destek olmak için aldıklarımızı elimizde tutuyoruz. bakalım yarın 2,12 üzeri atarsa devam deriz atamaz ise yeter deriz bugün özellikle 99 ve 2 ye yığmaları iyi olmadı. kağıdın ileri gitmesini istemeyen bir grup var . normalde 99 ve 2 ye milyon adetler yığılmazdı. YTD.
KAP'a duyuru verilmiş.
Vergi Dairesine verilen beyana göre -25.990.143,83 TL zarar var.
2.12 biraz hayal olur.
Gerçi beyanname ile bilanço farklı gelebiliyor ama yine de sonuç değişmez ZARAR gelir bilanço herhalde.
Yatırım Tavsiyesi Değildir
Yarın neler yapıcak bakalim, taban olmasinda
Borsada beklentiler satın alınır beklenti 2020 yılındaki düşük faiz ortamının GYO sektörüne yarayacağı...
Merhabalar . Ayrıntılı gelir tablosunda zarar i nasıl okudunuz . Net kar önünde eksi okuyamadım. Birçok finansal noktalarda iyileşme var . Hatta değerler çok iyi görünmekte. Ben yanlış anlamadıysam. Eğer benim okuduğum değerler net kar ise yarın çok iyi acar ...
SM-A720F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
bu tür hisselerde kar zarar önemli deği arkadaşlar. sanki 100 milyon kar açıklasa temettü dağıtırlar mı? önemli olan hissede kimler ve ne kadar var. maliyetleri kaç. kağıt ileri gidemiyor çünkü bugün açıkçılar yine 2,04 e milyon yığdı. büyük bir alıcı olmadığı için 4 yukarı 4 aşağı günlükçülere yaradı. ancak tekrar belirtiyorum gün gelecek bu açıkçıların elinden biri bu kağıtları toplayacak.bu sefer şirket sahipleri eskisi gibi bir yılda iki defa sermaye de arttıramayacak. çünkü sermaye arttırım başvuruları reddedildi. piyasada satan olmayınca her gün tavan gider. açıkçılar alacak kağıt bulamazlar. en sonunda zararlarla kapatırlar. daha önce böyle oldu. bundan ders almamışlar. YTD. Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.
2,00 üzerinde tutunamıyor .