E-genel kurulu maalesef 5 dakikayla kaçırdım. Katılan oldu mu acaba? Temettü konusunda ne karar alındı?
Printable View
E-genel kurulu maalesef 5 dakikayla kaçırdım. Katılan oldu mu acaba? Temettü konusunda ne karar alındı?
temettü oranı aynı ve üç taksitte ödenecek( yönetim kurulu başkanının açıklaması)
pandemi nedeniyle sınırlı kişiyle yapılan toplantı çok kısa sürdü..
temettü bilgisi kısa süre içinde kap ta açıklanacak.
sermaye arttırımı konusunda şimdilik alınan bir karar yok. karar alınırsa kap ta açıklanacak.
pandemi nedeniyle sadece bir kaç soru alınmıştır..
Borsa taban taban giderken kapış kapış giden Vestel lerin surda çektiği eziyete bakın:)
Dün yazmıştım.
Genel kurulda bir pislik yapılacağı çok barizdi.
CEO bile katılmamış, bir iki soru alınmış sadece.
Tekrarlıyorum : bundan sonra zorlu grubuna hiçbir kurumsal yatırımcı gelmez.
Benim gözümde zorlu grubu = metro ve ihlas grubu
Sene sonuna kadar tutup 40-50 arası çıkarım.
Alsınlar temettüsünü başına çalsın.
Resmen 39TL'den 33TL'ye kendi satışıyla getirdi.
Umarım fabrikası yanar. Param batsın umrumda olmaz.
Herkes sustu
sanırım tüm grafikleri alt üst ettiler iş tamamen al satçıların oyununa döndü.
açığa satanlar, algı yapanlar, kol kesenler, uçacak kacacak diyenler hertürlü şey var
hisse yatırım aracı değil oyun alanına döndü pes diyorum
Bakın Tacirler yatırım 35.32 hedef fiyatla bugün sabah VESTL al tavsiyesi veriyor.
Sadece 30 dakika sonra başlayan seansta 33.50 fiyattan mal boşaltıyor.
Eğer bu Tacirler yatırıma ceza verilmezse twitterda takipçilerine al diyip kendi mal boşaltan üstadlara verilen cezalar kadük olur.
Ben SPK'ya başvurdum.
Bakalım ne olacak.
https://twitter.com/TACIRLERYATIRIM/...82683587448834
kırılmaması kesin değil. ancak destek giderek güçleniyor. 33.30 altına dünden bu yana dördüncü kez veremediler. aşağısı maliyetlerini
kurtarmıyor olabileceğini düşündürüyor..çünkü hisse bu seviyelerden dönüyor..
Burası borsa kim kime korsa.
Öyle bir 33.30 altına verirler ki. Devre kesmesi 1 dk almaz.
Adamlar anlaştıysa 33.30 verirler 30.80 geri alırlar.
Ben bu ********leri gördükten sonra alım ve satımı bıraktım.
VESTL hissesini kirlettiler.
Israrla dediğim gibi bundan sonra Zorlu grubuna kurumsal yatırımcı yerli ya da yabancı artık gelmez !!!
Hisse metro ihlas tahtası gibi oldu.
suçlu ereğli olabilir.(hisse değişimi) vestelde beklenti bitti(temettü). sanki vestel satıp ereğli alıyorlar gibi bir izlenim var.. vestel hızla aşağı gelirken ereğli aynı hızla yukarı
gitti..
Temettü onaylandı ise ne diye hâlâ kap'a atmıyorlar anlamış değilim.
Kendilerine sövdürmek istiyorlar sanırım.
"politikada hiçbir şey kazayla olmaz. olmuşsa, öyle planlanmıştır."
https://klasresim.com/i/h7s9M
dük gibi gösterip kandırdılar düşüs sürüyor EMA 5 EMA 21 i kırarsa hoş olmaz dokundurup çekecekler diye hala tutyorum
vestel - 4.39
ereğli +4.62
Satış yapanların bildiği,bizlerin bilmediği bir şeyler mi var.Bu düşüş normal değil.
yıllardır yabancı fonlar yapar. karda olduğu endeksi ya da hisseyi satarken aynı anda başkasını alır. Türkiye sat, rusya al, Rusya sat,
brezilya al gibi.
bu yıl çelik fiyatları artışa geçti, ereğlinin karlılığının artacağı beklentisi oluştu. 10 liralardan beri yabancı fonlar vestel topladılar.
karlı vestel sat, ereğli al neden olmasın. burada hayret verici olan vesteli FK/ nın 6.35 olması. satış ve kazanç beklentileri de yüksek..
Patron patron patron derim susarım...
Sabah elek. gen. kurula katildim. Kar payi konulu 8. gundem maddesi oy cokluguyla kabul edildi.
neden kısa sre önce 33 liranın altına indi. neden şu an 33.68 .. çok açık spekülatif hareketler..
Bizimkide şansmıdır nedir. 39 dan bile vermedik. Bu kadar kar dağıtacan pdd ve fk bu kadar düşük olacak millet satacak. Yuh diyorum.
Sağlam hisse fk iyi kar sürekli var grafik iyi
Spek kağıdı değil dedim yatırım amaçlı aldım
En spek kağıt oldu birden bire inanılmaz kumarhane gibi oldu kumar istesem Merit alırdım
Pes yani birileri hesap sormalı bu işlemleri yapana
Genel kurul KAP'ını bile seans bitimine kadar bekletmeleri ne kadar iyi niyetli olduklarını gösteriyor.
Demek ki hissenin düşmesinden rahatsız değiller.
Aferin aferin...
Bir daha kurumsal yatırımcı zor bulursunuz.
Zaten BofA patronun satış yaptığı 31 mart tarihinden beri hiç alım yapmadan 3.5 milyon lot sattı.
Başlarım böyle şirkete demiştir.
Patronu alkışlıyoruz.
https://i.hizliresim.com/Tq4PQH.png
Bist'te yabancı oranında ki düşüş inanılmaz hızla devam ediyor.
Nisan ayında yabancılar 44 milyon adet Ereğli almasına rağmen yabancı takas oranı 17 yılın en düşük seviyesinde..
Evettttt arkadaşlar...
Temettü kabul edilmiş. Tutarında azalma filan yok net 6TL.
Ama temettü tarihi belirlenmemiş. Yönetim kurulu başkanının insiyatifine bırakılmış.
Şimdi anladınız mı 39 TL'den bu yana neden düştüğünü?
Adamlardaki rezalete bak.
Bugüne kadar bir çok şirketten temettü aldım ama temettü tarihinin belli olmadığını ilk defa gördüm.
Yazıklar olsun.
Demek ki genel kuruldaki pislik ve satanların satış sebebi buymuş.
Ama o temettüyü almadan da bir yere gitmem.
Allah sadece sizden kat ve kat fazlasını çıkartsın diyorum Nazif Zorlu.
Ne kadar lot kaptırdılarını sen düşün hocam. Ky nin elindeki lotları geri alana kadar süründürmek gibi amacları var. Uzun vade ederine gelebilir tabi. Ama neden uzun vade beklemek durumunda kalalım.
Zaten ülkede yarın ne olcagı belli olmuyor. İyi zamanda fiyatlamazsan yarın işlerin iyi olcagını bilemeyiz yap fiyatlama nı. SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
borsada moral zayıflığı çok sık yaşanır. sakin olalım. davranışların kontrol edilemiyecek kadar şiddetlenmesi yanlış davranma olasılığını arttırır.
korku duygusunun şiddetlenmesi kişiyi mutlaka satışa yöneltir.
bir kaç gün sonra ortalık yatışır. mutlaka satışı gerektiren sebep ortadan kalkar. hisse senedi yeniden talep görür.
belki gördüğü en yüksek seviyenin üstüne çıkarak daha yüksek fiyattan alıcı bile bulabilir..
sakin bekleyene vestelde zarar olmaz..
Borsaya yeni para girmiyor. Yabanci cikiyor, algorobotları da olan parayi gezdiriyor. Once banka satip sanayi yukari cektiler, simdi banka al sanayi sat. Bu robotlar temettu vs. dinlemiyor. Yerli kurumsal da tedirgin, mala kolay kolay girmiyor.
Gordugum bu. Yatirim tavsiyesi degildir.
Size büyük saygı duymakla beraber yazdıklarınıza katılmıyorum.
33.30 seviyesi dediniz bugün kırdılar tekrar üstüne attı.
Yarın da 31.60 seviyesini test eder.
Malum kişi hırsız maalesef. Dürüst olsa bu olayı bu kadar süründürmezdi.
39TL'den 33TL'ye geldi. Gitti 6TL temettü zaten.
Skerler böyle temettüyü.
Hocam yanlış anlamayın ama bu piyasada 6 tl gibi astronomik bir temettüyü kimse kimseye bedavadan vermez tabi ki dökme saçma hareketleri olacaktı ve oldu.Bence olay bundan ibarettir.
Zaten patrona güven olsa bu şirket 1 yıldır bu çarpanlarda kalmaz bu az çok her yerde dillendirilen bir gerçek.Temettü sonrası 5 f/k sı var yani banka hissesi gibi artık.Ve ihracat ağırlıklı bir şirket komik bir oran ki pd/dd de 1 e yaklaşık.
Vesbe bildirimi atmış. Vereceği temettüyü onaylamış ama tarihi belirtmemiş. Vestel daha hâlâ bildirim atmadı.
Açıkçası büyük hayal kırıklığı oldu bu genel kurul.
Mahalle bakkalı genel kurul yapsa daha kurumsal olurdu.
Ben bu zenginleri anlamıyorum. Açmayın çok değerli ise sirketlerinizi borsaya.
Bir genel kurul yapıp hangi tarihlerde temettü dağıtacağınızı belirtmek bile zor geliyorsa açmayın oğlum sirketlerinizi borsaya.
"politikada hiçbir şey kazayla olmaz. olmuşsa, öyle planlanmıştır."