0,5 dolara dogru yol alıyoruz ..
Printable View
0,5 dolara dogru yol alıyoruz ..
hepimize gecmiş olsun...hayırlısı diyelim...
Bizim in düşme sebebini buldum.
Sattığı ürünlerde çelik var. Amerikanın kararı en çok bunu etkiliyor.
Birde ürünlerini dolar üzerinden sattığı için dolar yükselince satışları düşecek. Endekste en çok etkilenen biz olduk. Şansa bak be.
Yarın turizmle ilgili kriz olursa yine en çok biz düşeriz. Çünkü en çok turistlere satış yapan biziz.
Miktiğimin kağıdı her krizde en önde düşülmezki. Mülker tüm sülaleni öpüyorum. Sabah akşam öpüyorum.
Bıraktım torunlara, yeterki bu O. rus.. çocukları Bizim Bakkalın kapısına kilit vurdurmasın:(
http://www.hurriyet.com.tr/yazarlar/...tiyor-40925890
Bir Mülker haberi, yorumlarınızı istirham ediyorum kıymetli ortaklar ve kankam🤔🤔
Senin şirketlerine ortak olan insanları soyarsan,bilerek şirketlerinin fiyatlarını düşürürsen yediğin küfürleride hazmedeceksin.twitter a tc no ile girilecekmişmiş.ailene ve kendine küfür edilmeyecek gibi yaşarsan,insan olursan kimse sana kötü söz söylemez.söyleyenede bu halk gerekeni söyler.sen her kelimeyi hak ediyorsun.bu haberdende cacık olmaz.hepsi yıldız holdinge yarar.
Ya Bizim Bakkalı cilalayıp satarlarsa ne olur.
satmaz abi niye satsın , adam bedava operasyon merkezi olarak kullanıyor .. pasifik ve ak gida ile zaten firmanın karını hüpletiyor holdinge.. şimdi bi firmanın adını değiştirmişler zaten bilançoda yazıyordu .
dipsiz kuyu....
Biz küçük yatırımcı olarak kendi liramıza ve şirketlerimizin hisselerine
sahip çıkıyoruz. Bu ülke neler neler gördü, bugünleri de kısa sürede
aşacağız inşallah.
ya bırak abi neyin havasını atıyosun , nerde sahip çıkıyoruz, adam buldugu yatırımcıyı doğuya domaltıyo ne sahip çıkması..
sözün özü bize kitlediler ve tezeği bundan sonra kürekle yiyecez.. yapacak bişey yok çekilelim kösemize 5 - 10 yıl sesimiz çıkmasın hepsi bu ..
ben kaçar bir sonraki bilançoya kadar yazmıyorum .. hergün takip edip sinirlerinizi yıpratmayın çıkış olursa bile bu pskoloji ile duramazsınız kağıtta .. olmaz da hadi oldu diyelim .
Bizim toptan döviz açığı olmayan, tam tersi döviz fazlası olan bir şirket.
Böyle düşüşler yaşaması çok saçma
linkten inceleyebilirsiniz.
https://pbs.twimg.com/media/DZUWuz1WsAEFs6M.jpg
Yeni dip 465
Bu hissenin dibi hic bitmiyor zaten amk...nerden aldıysam hep zarar yazdı şaka gibi...hıc mi iyi gunun olmaz be gavurun evladı...
YYAPI, FLAP, SEYKM, BIZIM, INTEM, UTPYA ve CMBTN payları 28 Ağustos seans sonuna kadar açığa satışa ve kredili işlemlere konu edilemeyecek
YYAPI, FLAP, SEYKM, BIZIM, INTEM, UTPYA ve CMBTN payları 28
Ağustos seans sonuna kadar açığa satışa ve kredili işlemlere konu
edilemeyecek.
BIST'ten konu ile ilgili KAP'a yapılan açıklamada şu bilgiler
verildi:
"Sermaye Piyasası Kurulu kararı uyarınca devreye alınan Volatilite
Bazlı Tedbir Sistemi (VBTS) kapsamında, YYAPI.E, FLAP.E, SEYKM.E,
BIZIM.E, INTEM.E, UTPYA.E ve CMBTN.E payları 14/08/2018 tarihinden
(seans başından) itibaren 28/08/2018 tarihine (seans sonuna) kadar
açığa satışa ve kredili işlemlere konu edilemeyecektir. "
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/703252
Foreks Haber Merkezi ( haber@foreks.com )
http://www.foreks.com
http://twitter.com/ForeksTurkey
(14/08/2018 - 06:28:42)
Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak Perşembe günü yabancı yatırımcılarla ilk telekonferansını gerçekleştirecek.
Citi, Deutsche Bank, DOME & HSBC koordinasyonundaki telekonferans TSİ 16:00'da yapılacak. 750-1000 arası yatırımcı katılması beklenen telekonferansta Bakan Albayrak, Amerika, Avrupa, Ortadoğu başta olmak üzere dünyadaki yatırımcılara doğrudan mesajlarını verecek.
https://www.bloomberght.com/haberler...ferans-yapacak
bizimde hacim ne ki nezaman acıga satıs yaptılar...way arkadaş yaa ne dumenler donuyor...
artık dikile dikile öğrendik yemezler şu anda eksi 1000 puan ama akşam artı 3000 puan üzeri kapatıp alışlara geçeceksiniz. Yemezler bizleri de spek yaptınız hep alavere dalavere bekliyoruz yukarıları akşam 5.80 üzeri kapat ta şenlik olsun akşama görüşmek üzere kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.
Her gün küçük yatırımcıya gol atıyorlar. hisseye güven bırakmadılar :drunk:
Daha cok yenisin karayel09 bize yıllardır hegün gol atıyorlar.Bunların cigerini biliriz biz...Bir kıstılar elimiz kolumuz baglandı zararımız cok buyuk...Umarım sende cok saplanmazsın.Bir an once yukselmeye baslar bizde zararımızı azltırız.Bu hisseye yorum yapmak cok zor.Sanki burayı okuyup hareket ediyorlar.Ben yaklaşık 4 yıldır duzenli aralıklarla alılm yapıyorum ve nereden aldıysam hep altına düştü.Grafiği incelersen anlarsın.Artık almamaya karar verdim,bekliyorum.Bakalım ya batıcam ya kurtarıcam.Gerci benim aldığım noktaya gelmesi için 2 katına cıkması lazım sonra da kar etmek için biraz daha yukselmesi lazım tabi...Yani bizlerdeki durum bu...İstus-ben-adanalı-kennym-oscar bu forumum aktif kullanıcılarıyız.Yazdıklarımdan etkilenmeni istemem ama bu hisse ömür tüketir...
Niye düşmüyorsun bizim. Beni çooooook duygulandırdın. Ağlamamak için kendimi zor tutuyorum. Normalde yüzde 6 düşerdin sen. Hastamı oldun yoksa. Seni doktora götürelim.
ben umudu kaybettim , bebelere kalsın hisse hala o zamanlarda ayakta olursa , belki yükselir de bebeler der ki vaktiyle babamgil hisse almış ne iyi etmiş.. tabi hisse yamulursa bu seferde arkamızdan sövebilirler, vaktiyle şunu almışlar ama kafasına edeyim tüm parayı burda yemişler diye :)
bu yıl 10 kuruş kar oluşsa hisse başı dağıtılabilen kısımda, seneye biraz nakit gelir onla da hisse alırız artık :) asdfasda hayale bak yav iyice kafayı yedik ..
Bu kağıda 2018/6 bilançosu güzel diye girdik. Düştüğümüz hale bak. çok yazık hürriyetten yediğimiz muafiyet kazığının üstüne birde bu. Sonra diyorlar ki borsaya niye kimse gelmiyor.
yuru be essek yuru be,borsa %2,5 artida sen yerlerdesin yine Amk....herkese selamlar bu arada gecmis bayraminizi kutlarim...cooo sinirlendim yazayim dedim aglama duvarimiza...
Sana da iyi bayramlar kanka, ben de duble Amk malum .rus.. çocuklarının😡😡💩💩
farklı bir konudan girelim .. bence yakın zamanda kar rakamları enflasyon nedeniyle hızlı bir yükseliş gösterecek. bunun esas nedeni ;
bilançoyu inceleyenler varsa 262.836.244 tl tutarındaki stoktan kaynaklanacak. nasıl olacak diye soranlar var muhtemelen , geçtiğimiz ay ile başlayan ve hala devam eden ürünlerdeki fiyat artışları nedeniyle 262 milyon tutarındaki stoğun ortalama %25 zamlı olarak satılacağını hesap edersek bu yıl bilançoda favokte 60 milyon havadan gelen bir artış söz konusu olması içten bile değil.. bu da hisse başına 1 tl gibi bir rakama tekabül ediyor.
bakalım gerçekleşecek mi .. yoksa gene satış gideri olarak karşılığı oluşturulup burdan gelen karın da üstüne yatacakalr mı :)
Yatmaya alışmışlar...
Benim anlamadığım,bu pozitif haberler hisse fiyatına neden yansımıyor.Bilanco cok iyi geldi 2 günde 7,20 I gordu ordan ele verdiler kapanın elinde kaldı...Nedense hissenin yükselmesini istemiyorlar.Planlanan nedir,neler olacak anlamış değilim ve yorumlayamıyorum.Büyüklerin tuzu kuru vakitleri bol biz azımızı coğaltalım darken bataklığa batik resmen.Umarım sonu hayır olur hepimiz için...Ne zaman olacak ise...