Yapılamıyor
Printable View
faizleri artıralı henüz 10 gün oldu,eğer 10 günde düzeliyorsa işler şöyle faizleri 1 aylığına %50 yapsınlar herkes çil yavrusu gibi dağılır,mb bankalara baskı yapıyor mu bilemem ben şu an doların bu düşüşünü 4.90-4.52 hareketine benzetiyorum,daha aşağılar gelse keşke mümkün değil,7.20 tepesinden epeyce uzakta, hele buna bir de faizlerin baskılanması eklenirse doların intikamı yine yüksek olur,çok ama çok uygun seviyelerde dolar,merkezin rezervleri 66 milyar dolara kadar gerilemiş bence firmalar kredi çekemediği için ciddi sorunlar görülüyor bu açıdan da mb gerekirse rezervden yeme pahasına doları basklıyor yakında enflasyon verisi gelecek bankalara mevduat yönüyle oran üzerinden baskı yapıp firmalara bir parça daha aşağıdan kredi vermek istiyor olabilirler ama dolar bunu yemez doğal olmayan her müdahele ters teper,henüz dolarda hareket tamamlanmadı,2019 kolay geçmeyecek.
Alternatif VOV 25,5% olmuş, daha sabah 26% iken.
Bu ne yaa böyle daha yüksek faiz görmedim ben vadem daha gelmediği için yüksek faiz görmeden faiz düşüyor
aynen yüksek mevduat faizini yedirmeyecekler normalde en az 6 ay ilişmemeleri lazım ama demek ki ciddi ciddi kulakları çekilmiş sanırım 28 üstü bağlamak artık çok zor,dth hesapları hala çözülmüş değil bu bakış dolarizasyonu artırır,gerçek enflasyonun yanında %25 aslında bir hiç,sonra dolar alana da laf ediyor ahmaklar.sabah güncellediği oranı akşam düşürüyor.
Oranlar Düştü Hatalar Varsa Lütfen Bİldiriniz.
https://img.donanimhaber.com/upfiles...465b5d581d.PNG
Abraaj fon kirasını dahi ödemeyecek hale düşmüş. Türkiye de çok büyük yatırımları var.( Biletall hepsiburada fibabanka yörsan republika)
Vakıfbank 140k ya 91 gün 25 verdi
Bu tip risklerden dolayı günlük gidiyordum, baktım alternatif o/n i düşürmekten bahsediyor, bütün hepsinden teklif aldım ve Tr de bence bugün girilebilecek en uzun vade olan 30 Ekim e bir kısmını bağladım. Tbank 29. Gerisini de dolar alım fırsatını kaçırmamak için nkolaya yatırdım. Faiz kaybı var ama doları düşükten alabilirsek, bir eyt le bir aylık faiz gelir. Türkiye'de 1 gün bile uzun zaman maalesef.
. Ç
Yazılarım yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir
çok hızlı geri gelmiş, demek ki ciddi oranda eylül sonu bilanço etkisi vardı...ek olarak akbank ın sendikasyon kredisi olumlu bir hava yarattı...bu oranlar ile stopaj avantajı da bitince dövize geçiş tekrar başlar..
Bugun aldigim oranlar
465 k anadolu. 32.gn27.5 on.21
Alternatifbank. 32.gn 27
Sekerbank. .......32 gn 26
İcbc. ................. 33 gn 27
Burgan. . 32 gn 26 dedi doymuslar
Tbank. ........32 gn 28.5. On.22
Burgan 29 vermezse hsbc 91 gun 29 dan bagliycam
Eylül enflasyonunu görünce yine dolara talep faiz artışı beklentisi vs vs başlar merak etmeyin
Sn.Zaxxss,
Üzülerek yanlış banka ya da MT lerinden teklif istediğinizi belirtmek isterim. Bugün 30 Ekim vade için 500k-1m arasına tam 9 banka 26-30.8 arası oranlar verdi. 26 lar ise halk ve vakıftandı. Kamu dışı olanlar 27 ve üstü idi. Diyelim ki Aktifi saymadık. 29 vardı. Umarım 25.5 ta bağlamadınız.
Günlükte max kaç oran var acaba
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Vadenin son gününü 30 Kasım yapsam, yeni vadeyi o gün stopaj indirimi ile ilgili açıklamaya göre belirlesem diyorum.30 kasımda vadeyi yenileyince indirim uzamasa bile faydalanabiliriz heralde vade bitimine kadar
Bu baskı ters teper arkadaslar
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
%20 enflasyonda % 24 ile kur riski almaktansa ,düşen doları alıp aylık % 7 de faize koymak mı? Ne dersiniz
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi