Bravo dostum. Ben daha ayak surur diyordum ama nokta atisi tutturdun.
Printable View
Hadi bakalım atak oynamaya başladik.
birçok finansalı bozuk hissenin 4, 5 kat olduğu yerde, karlılığı iyi ve de yeni yatırımlarla teknik altyapısını güçlendiren TUKAŞ'ın hiçbişey olmasa, gıda enflasyonu oranında arttığını düşünsek fiyatı bence hiç hiç buralar değil.. ytd
Borsanın yüz karası diye düşünüyorum. Borsanın ralli yaptığı yılda yatırımcısına kazandırmadı. Süründürüyor...
Çamura saplanmış patinaj yapıp duran bu hisseye arkadan
iyici bir güç lazım oda malum kişi olsa gerek.
Ulan ne dümbük bi kağıtmışsın.. Heybene ky doldurmuşsun belliki yukardan, kanını emmeden kıpırdamayacaksın..
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Hadi yavrum SivilCEM bir el at artık kendi malına. Sahip çık **. Vallahi sıkar patlatırım seni. Aman ha. Noktalama işaretleri çok önemli... Türkçede.
TECNO KC3 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Tukas 9,64 ten cikildi. 10,52 den Samat ta agirlik artirildi.
Valla bravo. Teşekkürler bu bilgi için. Herkes bunu merak ediyordu.
Cem hadi yavrum. Üzme yavrum. Canım benim. Hadi bitanem. Bu kağıt senin yavrum benim. İlgilen azıcık. Agidik. Bugidik. Sıktırma kendini...sivilCEM.
Bu kağıt birtek bende ve Cem demi var acaba. Herkes halinden memnun. Veya hakikaten sinirleriniz çok sağlam.[emoji122][emoji122][emoji122][emoji848]
Merry teyze Merkoyu uçuruyor. Sebep ne olaki. Bizde de salça var. Keşke bizimkini yeseydi.
Merry teyzemin salçası geldi. Bladdy Merry ... Bize de uğradı. Keşüke başka bir şey isteyeymişim. Olucakmış.
:whistling::whistling:
https://i.hizliresim.com/12nGeW.png
KAP *** TUKAŞ GIDA SANAYİ VE TİCARET A.Ş. *** TUKAS *** Özel Durum Açıklaması (Genel)
Yetkilendirme Açıklaması
Özel Durum Açıklaması (Genel)
Yapılan Açıklama Güncelleme mi? : Hayır (No)
Yapılan Açıklama Düzeltme mi? : Hayır (No)
Konuya İlişkin Daha Önce Yapılan Açıklamanın Tarihi : -
Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı? : Hayır (No)
Bildirim İçeriği
Açıklamalar
Açıklama
SPK'nun II-15. 1 sayılı Özel Durumlar Tebliği'nin 9. Maddesine istinaden yapılan açıklamadır. Şirketimiz yatırım
politika ve stratejileri çerçevesinde, potansiyel ortaklık görüşmeleri ve çeşitli stratejik seçenekleri değerlendirmek
ve bu amaçla gerektiğinde potansiyel alıcılar ile görüşmeler yapmak, bilgi akışı ve koordinasyon sağlamak üzere Garanti
Yatırım Menkul Değerler A.Ş'yi yetkilendirmiştir. Yönetim Kurulumuz, ilgili sürecin yatırımcılarımızı veşirketimizi
olumsuz etkilememesi için açıklamanın ertelenmesine karar vermişti. Bundan sonraki süreçte de konuyla ilgili
gelişmeler SPK ve ilgili diğer yasal mevzua thükümlerine uygun olarak yatırımcılarımız ve kamuoyu ile paylaşılacaktır.
Saygılarımızla
-KAP-
Yeni mağdur lar mi arıyor acaba, yazık millete , bu Tukaş milleti iyi dolandırdı, attığı kap bile ne manaya geliyor kimse anlamıyor, bırak ky anlamayı ,ekonomi haberleri dahi yorumlayamiyor, adamlar karanlık gibi,
selamlar,
şirketin turgutlu fabrikası yeri toplam 44 977 m2
değerli bir yer.
artık bu kadar bekledik.
cem okullu büyük para kazandın borsada .
artık şirketine sahip çık.
Yeni kap demek yeni mağdur demek , acaba hisseyi 8 lirayami indirecekler kim bilir satarak,beklenti oluşturup ,bunu hep yapti
100.000 kusur lot malın kalmış olmalı .Sat da rahatla :)
https://i.hizliresim.com/20ANJP.png
https://i.hizliresim.com/8WzhIS.png
Bir yıldır izliyorum, bu okullu ailesi kadar süzme aile yokturdur, yazık kap atıp yeni mağdurlar çekiyorlar, SPK bunlara çanak tutuyor herzaman, iyi para yediriyorlar demekki, yokki devlet
Perşembe ve cuma...iki gün tavan yeter. Çok abartmadan. Sakın sakin. Hadi bakalım Demet Akalın
Gerçekten inanıyornusun bu dediklerine, yalan kap atıp milleti nasılda umutlandiriyir, her zaman yaptıkları iş bu, hisse satacaklari zaman kap atar yüzde 5 yukarı şurup yüzde 10 aşağı basarlar, millet bu yalanı öğrendiğinde iş işten geçmiş olur, elinde olan uçacak diye satamaz ,olmayan atlar yukardan hisseyi alır, okullu bunlar.
Tabiki inanmıyorum. Belki zamanına gelir tutar dileğim. Olmaz mı. Olur ya. Hadi bakalım Demet Akalın
spk bu hisseyi yakından takip etmeli bence. her kapta milleti öpüyolar.
Elimde 10 lot var ,arada bir bakayım diye, uçacak kaçacak diyenler vardı ,bir yıl oldu halen aynı yerde, demekki kağıtla inatlasmamak lazım bazen, yazık bu hissede çok mağdur oldu, çok kaybeden oldu ,halende bekleyen var, bu okullu pcleri kimseye kuruş kazandırmaz tersine milletin parasını ya çalar, yada eritir, zevk alırlar, Ermeni çünkü bunların ataları. Bilmeyen bilsin,
Bilanço tarihi belli oldu mu acaba.
Tahmin ettiğim gibi. Şirketin kendisi dahil kimse bilmiyor. İzin verilen son güne kadar bir gün. Ama mutlaka açıklanacak. [emoji848][emoji24][emoji23]
125 milyon kar
Ben 25 okudum.
Genel bir baktım hisseye temel rasyolarda toptan bir iyileşme var.
Şirket son yıllarda büyümüş,
Tek sıkıntılı yönleri kısa vade 538 milyon borç uzun vade 242 milyon.. Toplamda kabaca 800.000.000 borç
Alacak bakiyesi 200 milyon olmuş detayına bakmak lazım alacaklar sürekli artış göstermiş umarım karşılığı vardır.
PD dd ve fk ucuz değil ancak çok pahalıya değil. 2020 12 aylık beklentilerin üzerinde gelirse bu değerlerde düzelir.
En büyük sıkıntılardan biri sahiplikte, maalesef at hırsızı bir aile yönetimi var ve hisse fiyatı son yıllarda tarumar edilmiş saygınlığı bitmiş.
Genel gıda hissesi performansına göre gideri var. Ancak sahiplik yönünde her türlü pisliğe açık bir hisse.
İlave vergi dairesi sunulmuş 12 aylık güzel görünüyor konsolide de iyi sonuçlar gelebilir.
Birde dip not Turgutlu daki arsaya inşaat için ve yüklü kısa vade borç için bir bedelli patlatabilirler.