Bu kadar sıkıntı yapacağınıza 5.74 vurduğunda bozup 25.5 den fiba da bağlasanız kafanız rahat ederdi....Dolar stresli iş :oleyo:
Printable View
Bu kadar sıkıntı yapacağınıza 5.74 vurduğunda bozup 25.5 den fiba da bağlasanız kafanız rahat ederdi....Dolar stresli iş :oleyo:
Hocam tıp doktorlarının finansal konularda yapmış olduğu eylemlerden kaynaklı ufak bir çalışma dikkatimi çekti ve paylaşmak istedim. Belki günümüze ve ülkemize uyarlanamaz ama bilgi edinmekte yarar vardır.
http://www.krilogy.com/wp-content/up...ly2016_Int.pdf
TRSAKFH32013 Akfen Holding A.Ş.
Değişken Kuponlu
M.K. % 26.29
251 vkg
------------------
TRFALNF91913 Alternatif Bank A.Ş.
İskontolu
M.K %24.02
67 vkg
3 gun hastanede nobetcıyım salı ızınlıyım 16 sında o gun radıkal bı degısım yapacagım..
10 dk sonra abd enflasyon verısı var..egerkı beklentının altında gelırse ....
bu arastırmadakı doktorlar 50 k dolar maaşları varmıs ..benım bu kadar maasım olsa ne ugrascam bono şu bu..3k dolar gelır var toplamda benım..
hobaaaa verıler manyak geldı haydeeee
hala faız ındırcem dıyor mal powell
Çok mu yüklü aldınız? Benim portföyün %25i dolar ve çok rahatım. Rahat olun nasıl olsa çıkar Eylüle [emoji2] [emoji106]
Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir. Hem acemi hem amatörce yazılmış yazılarıma yatırım maksadıyla itibar etmeyiniz. www.esramarka.com
Bu ingin uygulamasinda emir girisi yok degilmi. Garanti bile emir girisi getirmis ing neden koymaz anlamadim
5.63 u gormus....
Ons usd düşünüyorsunuz azicikta BIST.te bakılsa :)
Banka sat sanayi al.idi günün pair trade pozu