bu adamlar kansız laaa aynı zamanda ******** 100 lot la tahta ayakta durmaya çalışıyor...
Printable View
bu adamlar kansız laaa aynı zamanda ******** 100 lot la tahta ayakta durmaya çalışıyor...
Patron tahtalarında, B grubu hisselerde malesef durum bu. Spegin (genelde patron ), Lucien' in canı isterse gider tahta. YTD
Toplantı 14:00 başladı bakalım nasıl olur.
Bence izleyen sayısına bakıp az sonra gaza basarlarsa hiç şaşırmam.Ancak bu hisse yükselecekse niçin ortaklar satar onu çözemiyorum.KOBRA Kardeşim senin burayı çok meşgul etmen bence adamların zoruna gidiyor.Yükseltmemek için mal sattıkça satıyorlar.Yoksa her şey olumlu.Bu kadar spekülasyon yeter diyoruz.Basın artık gaza diyoruz.Y.T.D.
KAP' a haber düştü genel kurul yapıldı. Genel kurulda süpriz karar yok. Bakalım %70 civarı bedelsiz haberi prim yapacak mı. YTD
Ne oldu saman alevi gibi
bölünme ne zaman acaba.Tarih ne zaman.Açıklamada göremedim.Y.T.D.
Mart nisan döneminden beri taşıyorum bu hisseyi. Finansmandaki mal hâlâ %65 civarı. Patronun çok mal dağıttığını da düşünmüyorum. Son iki haftayı saymazsak, düşerken hep hacimsiz düştü. İki ihtimal var ya bizim bilmediğimiz bir sıkıntı var ya da spek/patron görebileceğimiz en sefil en cimri ky düşmanı bir mahluk. YTD
İzleyen sayısı artıyor .bakalım ne olacak.Y.T.D.
Dünden alanlar bugün 2,25 üstü satanlar yine kazandı.y.t.d.
Takipçi arttıkça veriyorlar.y.t.d.
şimdi ben şunu merak ediyorum.o kademeyi nasıl aşağı salacak göreceksin.y.t.d.
ky nin elinde 500 bin lot var mı sizce
bugun 2,27 kırılmazsa bekleriz artık yapacak bir şey yok...
Ne yapmaya çalışıyor.Satış fırsatı bile vermedi millete.Y.T.D.
Haber düştü spk onaylamış sermaye tavanı 100 milyon dan 200 milyon a çıkmış bölünme her an ola bilir.
Bölününce fiyat kaclarda olacak
Buradan bölerlerse-SANMAM-1,50 LERDE FİYAT OLUŞACAK SANIRIM.Y.T.D.
A.g kagidi niye dusuyor hala
Bedesizmi sevecez.... diyorlar sizi
Bu şirketi diğer şirketlerle karıştırmayın. Şirketi halka açmalarının sebebi milleti dolandırmak. Lakin 1 yıl içinde %170 bedelsiz biraz da temettü verecek olmasına rağmen geri geri gitmesinin başka bir izahı olamaz. Aynısı batı grubundada var. Bir izmir firması ege endüstriye bakın bir de bunlara. Ege endustrinin patronunu gorsem elini opecem. Adamın önde gideni. Bunlar sadece kendi ceplerini dusunen zavallilar.
çok zor bi kağıt
Ananin ......a Kadar dusur
bu fiyatlardan da satıyorlarsa artık yuh!
.28-9-2018. tarihinde MSGYO. A.S. payları ile ilgili olarak 2,2087 fiyat ortalamasınıdan 48.955 adet
satıs islemi tarafımızca gerçeklestirilmistir. Bu islemle birlikte MSGYO A.S. sermayesindeki paylarım 28-9-
2018 tarihi itibariyle %.5,049. sınırına ulasmıstır/ asmıstır.
sanki bedelli veriyormuş gibi çakmışlar yine.Hiç takmıyorum.İstediğiniz yere kadar verebilirsiniz.Sizin malınızı kime kaptırdınızda ,o kapan yüzünden bize bu kadar zulüm neden.Şimdi bile al satlarım yüzünden satsam yüzde on en az kardayım.gün sonunu bekleyeceğiz hep beraber.Şu aşığa satışları ne zaman toplayacaksınız bakalım.1,80 DE GÖSTERSENİZ,2550 İDE GÖSTERSENİZ BİZ YOL ARKADIŞIYIZ.Ölmek var satmak yok hedef gerçekleşene kadar.Y.T.D.
Düşündüm taşındım dünden beri bu ortak satışları niye.biri büyük açıkçı.ortakdan devamlı borç hisse alıyor olabilir.yüksek oranda 2400 larda açığa mal satışı olduğunu düşünüyorum.mal satan olmayınca alanlar açıkçıya fırsat vermiyor.ilginç gelebilir size .ama bu gün akşam piyasa kapanışında mal satışı gelirse hiç şaşırmam.ancak sizin ve benim sabrımı ölçüyorlar.bizim kaidemiz sabır ve şükürdür.spekülatör cehennemin dibine kadar yerin var.vesselam.y.t.d.
Son söz bu bu fiyattan bölünürse 1350 olacak.Yalnız forxte incledim.Bu hisse normalinde 200 milyona çıkarıyor sermayesini.şu an piyasa fiyatı157 milyon.Sizin anlayacağınız bu hisse değerinin altında görüyor.AKMGYO hisse sermaye 37 milyon piyasadki değeri 683 milyon.AVM karşılaştırması arttırılabilir.Yalnız dünkü DÜNYA gazetesinin haberini de Manşetinide okumayı unutmayın.SPEKÜLATÖR VER BAKALIM VER.Bir daha %25 yükselmeden yazmayacağım.Y.T.D.
Ak merkez nireee Mistral nire?
Akmerkez GYO ile bu hisseyi eş değer olarak kıyaslayan borsada yatırım yapmasın.(bilançolarına bakın aradaki farkı anlarsınız)
YTD
Bu kağıtla ilgili muhtemelen bölünme ardından 2 ihtimal olabilir ya bir miktar tepki yükselişi yada düşüş devamı olumlu beklentılerıne rahmen ortak satısı yapılması dusundurucu
Mevduat faizi güncelde %29 iken 1 defalık ödenecek 10 krş temettünün lafımı olur.
Mevduat faizinde 2 tl nin yıllık net getirisi 55 krş.hesabınızı iyi yapın. :yes:
YTD
gene eksi kapamış
Ne olcak bu **** hisse boyle
bu hisse tam namussuzların eline düşmüş. tamamen cirit atıyorlar.
iyice at koşturuyorlar. şirketin kalitesi yerlerde sürünüyor. yazıklar olsun
Bence böyle sığ bir tahtada patronlardan habersiz kimsenin cirit atabileceğini zannetmem. Patronların aç gözlü değil, aşırı aç gözlü olduklarını düşünüyorum. Uzun zamandır elinde hisse olanları düşüremediler tahtadan. Kendileri dahi bu fiyatları hesaplamamıstır. YTD.