148 149 mal oğlu mallar niye satıyonuz
ANE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Printable View
148 149 mal oğlu mallar niye satıyonuz
Hacım sendeki de klasik kuruntu.Yazan sayısı artmışta (dolayısıyla hisseye giren çok ky veya by farketmez yatırımcı var diye) basıyormuş vs.Adam zaten görüyor lot lot alanı satanı yatırımcı sayısını günbe gün.Sen yenisin herhalde bu teranede.İşin özeti körebe oyununda gözü bağlı dolaşan biz tekmeyi vuran ve herşeyi gören emmi yada tutmaları(adamları-anlaşmalı spek vs.).Burası borsa kim kime k.rsa.Anadınn.
1,50 de tutunamıyor tekrar 1,48 1,49
Taban olmaya ne kaldı! 3 kademe daha ver olsun bitsin. Akşama kadar tirnakcilik yapan ....
GM1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
3 kuruş temettü verecekye, o parayı tokatlamaya çalışıyor hırsız!.
Toplantıya katılıp, Genel Kurul Toplantı Tutanağı’na muhalefet şerhi koyan; talep, beklenti ve eleştirilerini dile getiren Sayın Ahmet Yıldız bey efendiye çok teşekkür ediyor, saygılarımı sunuyorum.
Resmen benim düşüncelerimi dile getirmiş; ben de katılsam muhtemelen aynı konuları dile getiriyor olurdum.
Sağolsun, var olsun..
Pek kıymetli Doğan Ailesi,
Son 10 yıldır hisse değerleri üzerinden yapmış olduğunuz manüplasyonlar ile biz küçük yatırımcıları adeta süründürdünüz, kan kusturdunuz ama, 2019 faaliyet yılı içinde yapılan bağış ve yardımlara baktığımızda,
Columbıa Unıversıty’ne 288.237,50 TL
Ashoka Vakfı’na 233.753,50 TL
Stanford Unıversty’ne 83.563,50 TL ve
Aydın Doğan Vakfı’na 11 milyon TL
bağışta bulunmak hangi düşüncenin ürünüdür ?
Bu küçük yatırımcı düşmanlığınızın sebebi nedir ?
Biz küçük yatırımcılar olarak size ne yaptık ?
2019 Yılı Faaliyet Raporlarında, raporlara düşülen şerh’lerdeki ifadelerden dolayı bir utanma duygusu yaşadınız mı ?
Al-sat tut değildir.
25 marttaki şu haberden sonra bir daha kendine gelemedi. Demek ki gerçekten inandırıcı bulmuş piyasa bu bilgilendirmeyi.
"Doğan*Holding'in bağlı ortaklıkları ve iştirakleri, COVID-2019'un faaliyetleri üzerindeki doğrudan ve dolaylı*etkilerini anlık olarak takip etmekte ve düzenli olarak analize tabi*tutmaktadır. Mevcut bilgilerimiz dahilinde, COVID-2019'un*faaliyet sonuçlarımız üzerinde etkisi olması beklenmekle birlikte, bu etkinin*güçlü net nakit pozisyonumuz ve portföyümüzdeki bağlı ortaklık ve iştiraklerin*farklı sektörlere dağılmış olması nedenleriyle sınırlı kalacağı tahmin*edilmektedir. Şirketlerimiz'in krediye erişiminde herhangi bir sorun yaşanmamakta*ve likidite sorunu bulunmamaktadır."
Gerçekten yazıklar olsun adamların ky öldürmek ocaklarına incir ağacı dikmek ekmeklerine kan doğramak gibi misyonu var...
Ahmet bey az bile yazmış...
Toplantı tutanağındaki martin Luther King göndermesini katılmamak mümkün değil...
Yazıklar olsun kalıbınıza
Sent from my Redmi Note 8 using Tapatalk
Topik toptan ceza aldı heralde 🙄
Sessiz durmak daha güzel...
Şirket özelindeki olumsuzlukların aşılmış olması güzel günlere ulaşmak için dünya genelinde oluşan olumsuzluğun geçmesini sessizce beklemeyi gerektiriyor sanırım...
Yabancılar hala satıyor 40,21
Canımızı mı alacaksınız Allahsızlar.
Bu tahtanın speği, her halde borsa dünyasının en gaddar, en acımasız, en alçak speğidir!..
Nippon diye bir arkadaş vardı, özellikle sürekli hatırlatırdı;
Özellikle yeni girmeyi düşünenlere, bulaşmayın; hissede olanlara da
ortalama düşürmeye çalışmayın, nereden alırsanız alın, mutlaka zarar edersiniz
gibi tavsiyelerde bulunurdu..
Uzun zamandır görünmüyor, umarım iyidir..
Söylediklerinde ne kadar haklı olduğu ortada maalesef..
Al-sat tut değildir.
Çıkış ve düşüşleri değerlendirmeden zor emmiden nemalanmak.
Her an kaptırırım korkusu da cabası..SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ne uygun yerden almaya ne de satmaya izin veriyor. Endeksteki en küçük olumsuzlukta 2-3 kademe aşağı çekerek zararı kabullenip satıp parçanı kurtarmanı da engelliyor.
Bildiğin kan kusturucu lanet bir sahibi var tahtanın. Banka haberiyle yeni kurbanları doldurdu işkence masasına, habersiz hareket etmesi imkansız görünüyor. Bugünlerde ne haberi gelecekse artık.
Bu gün herkes net satıcılı özelikle cıty yaklaşık 5 milyon kötü bir gün..
[URL=https://www.directupload.net]https://s19.directupload.net/images/200401/tq5vlq48.jpg
Açıkça şunu diyor, size 1.60 üstünden çaktığım lotlari bana 1.50 altında verin. Eğer vermezseniz 1.40 altı sa var unutma !
Stoploss u 0,49 olanlar varken işi zor görünüyor 😂😂
Bırakın kuruşlarda stoplossu hisselerine takasbanktan bloke
koyduranlar dahi vardır.
Vizyonsuz spek, emmi, egemen güç nasıl sıfatlandırılıyorsan
artık; projeksiyonunu bunları da dikkate alıp yap lütfen.
Malum zaman en büyük sermaye ve günümüzde hayatta kalmak sürekli dikkat gerektiren, zor, zahmetli koşullara
bütünüyle uyarlanarak mümkün hale geldi maalesef.
Geçen sefer bir kaç soru sordum. çok gereksiz tip dolu dohol forumu, herhangi bir cevap veren çıkmadı, üstüne soru sormuşlar, sanki çok anlıyorlar. söylediğim fiyattan aldım, kapanışta. hissenin pd/dd değeri gerçekçi mi?
boş tipler cevap yazmasın.
Emeklilik fonlarının alımı, pahalı yerden yabancı için satış fırsatı mıdır? yoksa hissede bir savaş mı anlamına gelir?
Şaka gibi ama emeklilik fonları son 3 gündür işi abartmış gibi. alıyor yani. bir istisna var. 1.62de halk 4 milyon mal çıkıyor. orda bir savaş başlıyor sanki.
ben bunun benzerini temettü öncesi kardemirde görmüştüm, 1 kademede al sat yapanlar vardı, bir savaşa başladılar, terste bırakıp bir kademe düşürerek kendi kademesinde al sat yaptırmaya çalışıyorlardı. sonra bunlar ittifaka falan gittiler. her şey 1 kademedeki al sat içindi. 2.36-2.37 yerine 2.35-2.36 kademesine dönüştürmek.
doholde, bu biraz daha, kademeden ziyade, bant gibi oldu ve çok değişken çünkü endeks de saçmalıyor, maliyetleri de çok değişken, krizin dibinden sonrası ayrı, öncesi ayrı, halkın 1.62 satışından sonrası ayrı.
Bu sorduğun soruya 1.46 yi nasıl tespit ettin diye soru sorarak cevap verdim. tutmus gereksiz tip demişsin hakkımda.
Bak sana gereksiz tiplere bir örnek vereyim.
Biraz parası vardır. Borsada yatırım yapmak ister. yatırım yapmak istediği bir şirketi gözüne kestirir. 1.46 gibi spesifik bir alim rakami tespit eder altına aliciyim der ama o şirketin hangi sektörlerde çalıştığını dahi bilmez.
Hadi diyelim bilmemek sorun değil öğrenilir.
Bre mübarek yatırım yapacagin şirketin ne is yaptığini bilmeden 1.46 yi nasil neye göre tespit ettin. Bre mübarek yatırım yapacagin şirketin ne iş yaptigini forumlardan mi ogreni0 yatırım yapacaksın.
La havle gelmiş foruma gereksiz tip dolu burası diyor bir de.
MI MAX 3 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Herkese iyi akşamlar. Formu iki gündür okuyorum. Dün biraz alim yaptım bir nevi risk aldım. Dohol almadan önce uzun zamandır araştırma yaptım. Alim yapmamın asıl sebebi ne F/K sı, ne finansallari ne pd/dd ne de döviz fazlalığı. Bunlar temel konular orta ve uzun vadede kazanç sağlayabilen değerlerdir. Teknik olarak ( hanı diyorlar ya iki çizgi) grafiğine bakarak aldım. Saatlik te ve günlükte sıkışma var. Ben bugün bir tarafa kırar diye bekledim ama yine iki çizgi arasında git gel yaptı. Pazartesi d*****n kuyruğu kopar . Artık tutamazlar ne tarafa kırar bilemem. Ama ben risk aldım. Stop belli. Herkese bol kazançlar dilerim.
SM-A205F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Günaydın dohol müdavimleri.
Bakalım bu hafta hangi rezilliklere
tanıklık edeceğiz.
Ytd.
Günaydın...kimse kalmadı mı...
Korana mı oldunuz.burası karantinada mı?[emoji2]
SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Günaydın ,
08.04.2020
Yabancı takas oranı %40.23
CPH1909 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
%40 hisse,%60 nakitte bekliyorum.
DOĞAN 9 milyon bağış yapmış bunun,
6 milyonu dohol
3 milyonu Doğanın borsa dışı şirketlerinin
Ya arkadaş niye tam tersi değil ki... Ne doymaz insansınız Bee...
Sent from my Redmi Note 8 using Tapatalk
bu gün city aylar sonra günlük 2.5milyon almış
Sayın dohol hissedarları,hepsiburada halen dohol bünyesindemi?Dohol iştiraklerine baktığımda d-marketi göremedim.Bilgisi olan varmı? teşekkürler.
Venus Z10 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Doholle ilgisi yok,ailenin...