brüt takasa biletini kesecekler :)
Printable View
brüt takasa biletini kesecekler :)
Amacı ne olabilir bu operasyon ç...nun ..tahtacı nerdesin..:)))
Hakikatten muamma..para niye kaybeder ki..
[QUOTE=HEG;4731660]osmanlıdan mal satan arkadaşın acil borsa eğitimi alması şart..
malını sürekli serbestten verdi.
şu tahtada 22.48 ortalamayla 5bin lot sattı..
zaten kademeye yazsan malın alınıyor. 22.90 ortamayla satardın..
böyle mallar olmasa uyanıklar nasıl para kazanacak...
Tarihi zirve..nedir? Eski arkadaşlar??
[QUOTE=rabıta;4731742]adam algı bozuyor görmüyor musunuz? salak değil elbette tek kademe alışa da verir. kademeye yüklü alış yazıyor adam tak diye gelip o kademeye basıyor 10 bin lot.mesele ne.bakın işte adam mal basıyor havası yaratmak.yemezler abidin avni yemezler.kendi kendine mal basarak algı bozamazsın.bu tahtadan mal almak istiyorsan ben senin yerinde olsam bir kere 30-35 arasına çekerim tahtayı.ben bunu sana mail olarak ta attım zavallı patroncuğum.bende ilk mal satışım 50 dir diye yazdım.49.98 olsa yok.vermem.eğer sana mail ulaşmadıysa sorumlu arkadaşı işten kov avniciğim.ama bu tahtada ne yaparsan yap da algı bozma adına abidik kubidik hareketler yapma.asla yapma yakışmıyor sana.ve çok komik oluyorsun.yapma be avni yapma
Tskr..sn.uzaylı..saygı bizden..tarihi zirveye yaklaştıkça suni.psolojık baskı.. geçemez ve kar satışları gibi algı...???? 22 üstüküstünde kaldıkça..teknik olarak olumlu..gibi..gibi..hayırlısı
Sn.Heg hocam alıcı satıcı pastası nasıl..gerçi sn.hayek önemli deği dese de..
Hepimizin farklı yoğurt yiyişi ve farklı kazanç şekli vardır. Sn. Hayek için önemsiz olan başkası adına önemli
Benim için önemsiz olan sizler için önemli olabiir.
şuanlik alan satanlar..
https://i.hizliresim.com/EcBbUS.png
Haklısın üstadım, Klasik srvgy hareketleri. 4 - 5 yıl önce 300 - 500 lot işlem hacmi ile günü kapatıyordu, kimse hissenin yüzüne bakmıyordu. 2 küsurlardan 4,50 ye getirdi, sonra tekrar aynı yere geri götürdü. Sonra 5 lere getirdi yine indirdi, 7 ye getirdi 6 ya düşürdü,12 ye getirdi 7 ye indirdi, 16 ya getirdi 13 lere indirdi, 19 gösterdi 16 ya indirdi, 23 gösterdi 18 kere indirdi. Sürekli olarak önce hızlı bir zirve yaptırıyor sonra yavaş yavaş aşağı salıyor. Her zaman algıya oynuyor. Ben hiç yükselişlere aldanıp işlem yapmadım. Yeterli bilgi ve tecrübe olmadığı için sürekli olarak pozisyonumu korudum. Geçen gün bir arkadaş diyordu tabana kadar 900 lot alıcısı olan bir şirkete yatırım yapılmaz diye. Benim amacım buralardan satmak değil zaten. GÜN GELECEK BU HİSSE 100 LİRANIN ÜZERİNDE TAVAN SERİLERİ YAPACAK, İŞTE O ZAMAN AZAR AZAR SATMAYA BAŞLAYACAĞIM. O ZAMAN GELİNCEYE KADAR BEKLEYECEĞİM, HİÇ ACELEM YOK
Komedi ya..hesapta 23 geçılmıyecek:)).. hatta şerefli tahta yapıcı 22 bile basabilir sırf dökmek için..günlerce rtabl yaptığı gibi..sinir ve psikolojik İŞKENCE.. beklenti kağıtları zordur mesajlarıdır..
Neyse bugün çok konuştum susma poz.a geçiyorum..ii ve hayırlı kazançlar.. inş.
Alıcılar
Yapikredi 37 bin
Vakıf 25 bin
Osmanlı 11 bin.
Credit 5.5 bin
Satanlar
İş 18 bin
Garanti 10 bin
Teb 9.8. Bin
Deniz 8 bin
Qnb. 7 bin
aynen dediğin gibi.ben de yukarı gidişlerde verip geri çekilmelerde alış yapma niyetim çok olduysa da bunu yapmadım.çünkü ne kadar denediysem önceki yıllarda hep portföyü erittim.hedefim en az 50 dir.ama bu hemen olacak değil.kalan arsanın satılma işi ne zaman biter para kasaya girerse..belki1 belki 5 belki 10 yıl...beklemek benim işim.nokta
Günaydın,
Spek Bey, aptal aptal hisseler nerelere gitti. azcık akıllı davransana..
Fenerliyim fener bile 35 oldu, pc satan düşük karla çalışan armada 47..
taza kuru 227 lira.... dobur 30 lira falan..
tahtada elini korkak alıştırma. alış kademelerine 2biner lot yazki millet bu hisseyi alırsam nasıl mal verecem diye düşünmesin.
yani biraz alıcı çek kısacası. o sırada al verle sende rahad edersin, karını cebine koya koya hisseyi yükseltirsin..
zaten beklentisi olanlar uzuncudur burdan mal mi verecekki 3 milyon lot hariç hepsi sahipli :)
Hocam zaten şerefli sipeğin amacı psikolojiye oynama...birkaç geri zekalı borsadan anlmayan dünkü düşüş hareketini yapan yatırımcıda olunca hisse iyice sıkışıyor..lot yok..bezdirme algıya oynama..
Erken yükseldi,daha almaya doyamadan..
Kısmetimizse bekliyor olacağım.
ben hergün otomatiğe bağladım.2 aracı kurumdan her gün 1111 lot alacağım.son kararım
Çanakkale geçilmezz....diyor....yersen:))..
Buralar maalesef kolay yerler değil..
Güçlü alımlar gerek.Ama bu bölgede durması da çok güzel..
23.90 tarihi zirve.
hissenin hakkettigi zirve mi , bence değil..
hele borsa da ne çapsız firmaların nerelere gittigini görünce..
Takasda;
City bank 161bin lot oldu(geçen hafta 130 du). Credit suise her gün 3-5 bin lot alıyor..
Deutche bank 23 bin lot oldu geçen hafta elinde mal yoktu.
Katılıyorum...sn.heg hoca...sancılı olacak tabii ..hayırlısı..
Banvit 2,5x civarindaydi agustos ayinda 2nci ceyregi acikladi kar yapmis
mart ayinda da satilacak görüsüyoruz haberi kapa düsmüs
neyse yavas yavas spek toplamaya basladi günde %2 %3 gidiyor v.s.
sonra birden hizlanmaya basladi
8 tl civarina geldik bir taban ertesi gün bir de eksi acti.
sonra 11 tl bulduk kendimizi,
satis onayi , bilanco bilmem ne derken 20 üzerine atti ..
benzer bir sürecte burda yasariz gibime geliyor,
Pozisyon alan zaten zamaninda aldi burdan girecek kisi sayisi azdir,
takasda toplu,
en iyisi oturup chopin dinlemek :)
Ben onu bunu bilmem.....
Satış işlemi gerçekleştiğinde bilançoda 750-800 milyon arası kar yazacak...
yılsonu kar rakamını yazarken de yasal olarak yeniden değerlendirme yapacak ve kar rakamı 1.6 milyar gelecek.Bu da sermayenin 32 katı kar demek...
Anlayacağınız bu doğum sancılı olacak ama su akacak gediiğini bulacak....
Sabırlı olmak şarttttttttttt.
Ben en az 2-3 yıl daha burada bekleyenlerin 1xx lü rakamları görmesi hayal değil...
Çünküüüüüüü....
kalan arazı değerinin satılan yerden daha değerli olduğu aşikar.
Pasta rica etsek...tskr
Günaydın;
yeni zirvemiz 24.20 hayırlı olsun...:halay:
İnşallah bozmadan üzmeden devam eder..
daha nice büyük zirvelere hedeflere.. :cool:
Hadi bakalım..nice zirveler inş...
Euro da nerdeyse 9 yaklaşıyor...
Tavana kadar kaç lot var??sakin yanlış anlaşılmasın meraktan..derınliğim yokda..
Acele yok..24 saglamlaşsın..:))
Al sata uygun olmayan hisseler bunlar öyle günlük çay çorba dersen derini yüzer şerefli sipeği.. dikkatli olmalı..lazım parayla girmemeli..
Sn.heg pasta rica etsek..tskr
yabancı cıty bank 167 bin lot oldu. bugünü de eklersek 173 bin lot oluyor.
deutche 23 bin lot. global aldığını yollarsa 30 bin lot oluyor.
https://i.hizliresim.com/XH6uDh.png
Günaydın...sn.heg alıcı satıcı..??tskr