TBB; Büyük ölçekli şirketler yeniden yapılandırılacak.
Türkçesi, kar payını biraz zor alırsınız.
Printable View
TBB; Büyük ölçekli şirketler yeniden yapılandırılacak.
Türkçesi, kar payını biraz zor alırsınız.
Pegasus yüzde 8.5 düşmüş. 70 liraya giderken arkasından bakmıştım, ama o, gene bana gelecek. 24 liradan fazla vermem, kendi bilir...:p
Son dakika: Dışişleri Bakanlığı, Avrupa Birliği Dış İlişkiler Konseyi'nin Suriye ve Doğu Akdeniz kararları ve ülkemize yaptığı çağrıları hakkında açıklamada bulundu. Dışişleri bu kararları ve çağrıları tümüyle reddetiklerini ve kınadıklarını açıkladı.
Borsada icimizden gectiler ahali. Siz nettiniz [emoji3]
SM-C5010 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
halkbank şehir üniversitesinin malarına tedbir koydurmuş bunlar da kartal da tekel arazisine islamcı usülü konmuş, danıştay iptal etmişti.Herifler dyson süpürgeden beter sürekli hortumluyolar kamu kaynaklarını cekiş güçleri de acayip. Hüpletin , allah kolaylık versin. Gariban vatandaşda gaza elektriğe niye zam geliyo vergilerim nereye gidiyor diyor.Aha oraya gidiyor.
Portföyün değerine bakmadığım, yalnızca temettüye odaklandığım için gelip geçeni hissetmediğim durumdur. Portföydeki hisselerim sayesinde % 5'lik depremin % 3 civarında etkili olması da bir teselli olmuştur. Hatta fırsat bu fırsattır deyip ekleme bile yapmışımdır, dolardan kazandıklarım sayesinde tabi.
Ben yarin dolar satip daha da almayi dusunuyorum ya da bir gun daha beklerim
Batti balik yan gider. Cok pis daliyorum bu kez.
Paranin hic degeri yok
herkez bize bişi yapmaya hazırlanıyor
saga sola eyt uyt esecegine abd üst lerini kapatmayı görüşüyoruz avrupa sınır kapılarını acmayı düşünüyoruz desene
bisey olmaz duzelir , tepki icin halkbank alacaktim bugun kapanisa 5 dk kala fazla gomulmeyeyim diye almadim..
bende en az 3 ay goturecek mazot var , pacala devam..
fazla hisse alma , max 2 bilemedin 3 hisse tasi; nacizane tavsiye..
dolari da viop 50 kontrat olarak bi ayar ver lakin simdi degil..
nakit yuzde 83 ; hisse yuzde 17 olarak devam..mevduat ve hisse yeterli su an bende ; doviz altin komple sattim..
viop bulasacagim lakin zamani var..ytd
Operasyon bitsin dolar tekrar dusmeye baslar
Kisa vadeli dusunmeyin
Şehir üniversitesi iflas etmiş
https://tr.sputniknews.com/amp/turki...larina-tedbir/
https://i.hizliresim.com/6DG05P.jpg
SM-G930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
insider trading yapamayan adamın bu kumarhaneye girmesi delilikten başka bir şey değil,burada uzun vadeli yatırım yapılmaz hayatınız kayar.6 senedir borsa yatırımcısını dolar bazında soymuştur,soyacaktır.orada kaybeden KY'e hiç acımam.haa içeriden haber akışın vardır o zaman gir ona bişey demem,ye iç keyfine bak,enayi KY öder nasılsa.
Doğru yerden alırsan da en çok kazandıran borsa.
Tabii dipten alma cesaretin varsa.
G008 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Doların neden çıkmadığı hakkında anket duzenlenirse iyi olur. Merkez Bankası dth Fed vs sorulabilir.
Neresi dip..
Burası dip mi mesela..
Geçmişe bakarak aa dipten girmek varmış demek kolay..
Geçen sene 3.20 lerden 2.40 lara geldiğinde ykbnk için diptir dedik
1.50 ye gitti..
Döndü 2.80 i gösterdiler
Şimdi 2.10..
1.5 sene geçti bu arada..:)
altivec e tamamen katılıyorum..insider dışında borsada oyun amacı ile anca portföyün yüzde 10 20 si ile takılınabilir..
O da işte bankalar ile bir kaç kağıt..
Gerisi çöptür..
Bloomberg'de borsası % 5 düşen ülkenin ekonomistleri yağdan baldan bahsediyorlar. Kriz algısına prim vermeyin talimatı gelmiş gibi.
Benjamin zolanıyor..yükselişler satış fırsatı olarak kullannım düşüncesi ağır basıyor..hayırlısı inşallah..
Tüpraş 95 dip. Oraya gelmesi için 112 yi kırması lazım.
95 i kirarsa neresi dip bende bilmiyorum.
Çünkü iki yıldır takip ediyorum.
Ereğli 6,09 dip. Orayı kirarsa nereye kadar iner bilmiyorum. Bu sene takibimde
Dolar 5,15 dip ama önce 5,45 i kırması lazım.
5,15 i kirarsa nereye iner bilmiyorum.
Hepsi değişken gördüğünüz gibi.
5,45 te kim yüklü girdi mesela dolara.
Yada 7 lerde kim satıp yüzde 26 faizi aldi.
Herşey çok değişken.
Sonuçta hepsi değişken gelirli varlıklar.
Ben bir koyayım 10 kazanayimdan ziyade. Birikim yapayım zor zaman olursa harcarim durumundayım. Öyle durumda zaten kâra ya da zarara bakmam.
I dont throw darts at a board. I bet on sure things. Read Sun Tzu, The Art of War. Every war is won before it is ever fought.
Gordon Gekko
:)
Orayı kırarsa buraya gider
Burayı geçerse şuraya gider..
Bunlar acemi lafları
O teknik analiz zımbırtısını PY de görüyor..
Hatta yapan o..
İnsider ile 2 kez iş yaptım
Birisi 3x idi..
Onun tadı başka bi yerde yok..:)
Ben zaten acemiyim. Teknik meknik şu bu vs ile de uğraşmam, kafa falan yoramam .
Temettü hisseleri, döviz ,gram altini parçalı alır beklerim.
Kenarda nakit tutarım.
Hangisi daha fazla düşerse ona yuklenirim.
Dolar herhangi bir ekonomik iyileşme olmadan düşüp duruyordu ona yüklendim mesela.
Fiziki altını ise düzenli alırım. Ona hiç elleşmem.
Dolari ozellikle yukseltmiyorlar fazla.birsadan cikan yabancilar bir kac gundur dusuk kurdan dolara geciyir.onlar pacayi kurtarinca basacaktir yukari ...
ABD Başkanı Trump:
“Türkiye’ye yaptırım uygulanacak.
Türkiye ile 100 Milyar dolarlık ticaret hacmi görüşmelerini durduruyorum.
Çelikteki tarifeyi %50 arttırıyorum.”
Trump yine yaptırım kararlarını en kısa sürede imzalayacağım demiş. Vay kalas vay
Ben yetkilileri merak ediyorum. Bakalim aralarinda kimler olacak.
şu açıklama bence oldukça zararlı ve Turkiye aleyhine bir çok nokta içeriyor.. bence içerik olarak parça parça söylediği şeylerden çok daha tehlikeli.. mesela "mültecilerin" geri gönderilmesi meselesine özel önem vermiş ve "forcibly repatriating refugees" ifadesini kullanmış yani "zor kullanarak (herhalde isteği dışında demek istiyor) mültecileri geri göndermek" suçunu işleyenleri cezalandıracağız demiş ikinci paragrafta.. bence oldukça negatif.. Suriye de olan tüm kötü şeylerin sanki tek sorumlusu Turkiye gibi lanse edilmiş metnin diline odaklanıldığında..ve "Türk liderler bu tehlikeli yolda gitmeye devam ederlerse ekonomilerini yoketmeye hazırım" diye bitirmiş..
https://pbs.twimg.com/media/EG3SarFWsAUW-Ed.jpg:large
Hic birsey olmaz. Tiri viri. Yeni yilda onlari da kaldirir. Oyna devam. Pozisyon temiz.
.............
ypg ve Esad ın anlaşması denklemi tekrar değiştirmiş olabilir.. bir-iki gün içinde net ortaya çıkar.. eğer gerçekse Türkiye üzerindeki baskı daha da artacaktır.. hızlıca geri çekilmemiz gerekebilir.. Esad kontrolu ele alırsa mültecileri hiç gönderemeyebiliriz.. bu durumda Turkiye içinde muhalefetin bu konuyu ve a.k.p. nin beceriksizliklerini halka iyi anlatacak bir retorik geliştirmesi gerekiyor.. şu anda hdp ile nasıl uğraşıyor ve enerji kaybediyorsak 10 yıl sonra bir arap milliyetçisi parti ile uğraşmak zorunda kalabiliriz.. yabancılar bundan çok mutlu olacaktır..
o yazıma tekrar dikkatle bak, bunu amerikan INS (immigration and naturalization services) servisi yapıyor dedim.. adamlar ciddi ülke..meksikadan gelişleri durdurdular mesela.. evet bizimde yapmamız lazım, "açık kapı" gibi saçma ve aptalca bir politika olmaz.. ama bunların beceriksizlikleri nedeniyle tüm ihale bize kalacak gibi gözüküyor..