RTE %30 enflasyonu seçildikten bir yıl sonra 2004 de % 9.32 ye indirdiğinde şaşırmadınız mı
Printable View
Düşemeyen kozaa çıkar. Bu genel kuraldır ama sanırım yavaşça
Ters indikatöre dikkat etmekte fayda var, temkinli olmak, gaza gelmemek gerek. Yükselemeyen kağıt düşebilir diyenler de var her daim..
Bu kozaa düşüyor
diğer hisseler yüzde 30 yükseldi biz yüzde 10 düştük zararı sen topla hesapla
Bağırta cagirta elimizden malı alicaklar..
Böyle bi duruma dayanmak zor..
Aldığım güne lanet olsun..
Hiç şaşırmadım.Sihirli deyneğimi vardı. UNUTMA IMF KONTROLÜ ELE GEÇİRMİŞ .KEMAL DERVİŞİ DİREKKSİYONA GEÇİRMİŞ,PARA GÖNDERMİŞ.BAHÇELİ HÜKÜMETİ BOZUNCA KİM GELSE ENFLASYON DÜŞECEKTİ.HAR VURUP HARMAN SAVURMA DÖNEMİ BİTMİŞTİ O DÖNEM.Bugünkü enflasyona bakın siz .Kim inanir her gün değiştirilen enflasyon üzerindeki ürün ağırlığı oranlarına.yüzde onbir enflasyon açıklamasına inanıyorsanız size birşey anlatmak mümkün değil.İstatistik kurumu hesaplarda esas aldığı ürün fiyatlarını ve nereden aldığını açıklasında bizde oradan alışveriş yapalım.
Yükselemeyen kağıt ne olurmuş düşermiş, sabah 12.06-07 iken düşmeyen kağıt yükselir gazıyla almakla şu anda aşağıdan almak arasındaki fark kardır, elbette yükseliriz biz de birgün ve o zaman ortaya çıkıp ben demiştim demenin konforu ne güzel...
Kötü verdıler..nedir amaçları anlamak zor..pasta rica etsek
Tıkır tıkır maaşını alan devlet memurlarının işleteceği kuyulardan altın yerine su çıkıyor galiba.KOZASUYU BORSAYA KOTE ETSELERDE BİRAZ PARA KAZANSAK
Bi halt olmaz diye kol kestim bugün.Ne demişler borsada zararına kağıt satamayan kar edemezmiş. Uluun ve rta reyonlarında YENİ UFUKLARA YELKEN AÇTIK.BİZE BURDA BİR EKMEK YOK ANLAŞILDI.
Sonunda amaçlarına ulaştılar...yükselme umudu yok oldu..
6 ayı iyide gelse çok bişey olmaz hem daha çok var..
Olan kaçan fırsatlara oldu..
Yeniden başlayacağız başka kağıtlarla , çay demle ustaa...
Tamamen dengeyi kaybetmiş, iş bilek güreşine dönmüş durumda, bakalım bunun altından ne çıkacak? Deve güreşine çevirirlerse işte o zaman çölde kutup ayısına da denk gelmiş oluruz.
Grup kağıtlarını yukarı taşırsa, yine İpek taşıyacak.Kozal her durumda yerlerde sürünüyor.
#KOZAA #matriks http://share.matriksdata.com/share.a...06091240237786
#IPEKE #matriks http://share.matriksdata.com/share.a...06091238567628
#KOZAL #matriks http://share.matriksdata.com/share.a...06091241060443
İş başı yapmam sebebiyle yazmıyordum fırsatım olmuyordu . Arkadaşlar aşağı vurup , endeksin düşmesi ile yukarı tutmaları manidar değil mi ? İpeke deki grubun ipeke yi nasıl diri tutuyor ? Acaba kozaa da ki baskı İpek'e den çıksınlar diye mi ?
Eldeki hisselerinizin değerli olduğunu düşünüyorsanız günlük bakmayın . -12 leri gördüğünde de feryat figandı herkes. 2 tavan çekse neden çekti diyemezsin. Destekler kırılmadı halen . Umutsuz olmayı bekliyor tahtacı çok sıkıştı zaten . Ona göre haraket etmenizde fayda var
Kol kesmeniz için en zirveden alıp en kötü 10 liranın altında satmanız gerekirdi . En fazla %8 zarar ettiyseniz kozaa zirveyi unutmaz . Stop noktanızı aşağıda tutmanızda fayda vardı. Sağlık olsun . Ben düşeceğini şu konjektürde düşünmüyorum . Ülke çapında çok ciddi bir olay yada dünya da bir sorun çıkar ise ancak öyle . Kozaa ümitsizliğin olduğu yerde yoluna devam eder..
Garanti sağda ve üstte olduğu için içim rahat, daha önce de yazmıştım, benim için en büyük göstergelerden birisidir Garantinin yaptığı işlem ve bugün de satıcılarda olması güzel. İnşsllah akıbeti de güzel olur ve beklediğimize değer..
Credit'in 222000 lot kemiksiz alışı güzel. Diğer alıcılar güven vermiyor.
Evet arkadaşlar en umutsuz olunan yer 11.8 miydi ? :) göreceğiz . Tahtacı arkadaşımız iyi bezdiriyor ... farketmez sağlam duran , işine gücüne bakan , düşmüş çıkmış gündelik bakmayan kazanacak ...
13 üzeri neler olacağını biliyor tahtacı baskılasın bakalım ...
Son silkelemeyle safralar temizlenmiştir inşallah.
ipek cacık, kozal pilav, kozaa döner kes..bugünkü menü bumu?
Kozaa asıldır, ipeke teker kozal bagajdır
Mantıklı bir şekilde düşünelim borsa artı olurken kozaayı düşürdüler . Dün 11.8 den aşağı basabilirlerdi endeks buna müsaitti kozalı da 70 in altına verdi mi tamamdı neden basmadılar ? +3 r kadar sürdüler ? Bizler 1-2 liranın hesabını yaparken arka planda büyük hesaplar var . Tahtacı diğer hisselerin uçtuğunu , borsanın 110 bin olduğunu , bilançoyu , rezervi vs vs ne varsa hepsi hesaplı kiyaplı ... siz başka hisse arayın farketmez 1-2 sene sonra ah vah edebilirsiniz
asabanın hanına bırakılan iki eşek dertleşiyormuş:
"benim sahibim çok iyidir. çok yük yüklemez, arpayı-samanı bol verir, hiç eziyet etmez, her gün tımar eder çok memnunum "demiş,
diğer eşek: "ahh ahh kardeş benim sahibim bana çok eziyet eder, ağır yük taşıtır, yemimi az verir, bana doğru dürüst bakmaz "deyince
öteki eşek: "bu adamın kahrını niye çekiyorsun arkadaş, bırak git" demiş,
diğer eşek: "sahibim beni çoğu zaman evin avlusuna çeker. yine böyle bir günde, evin hanımına bağırıp çağırıyor, dövüyordu. bir ara hanımına "bir daha dediğimi yapmasan da vallahi billahi da seni bu eşeğe si...tireceğim" dediğini duydum. işte bu nedenle bunca eziyeti çekiyor, kaçıp gidemiyorum, beklentim var" demiş.
Beklentimiz var 2 yıldır
Bilgi almak için yazıyorum tvf [türkıye varlık fonu]maden holdıng kurma kararı aldı bıze etkilermı acaba
Merhaba, dun kapanista bir miktar aldim ve artik aranizdayim. Sasa-mipaz-kozaa olarak portfoyum var. Saygilar
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
Gunaydın herkese bırı bızı aydınlatsa ıyı olur dusuncesındeyım bı spek gıdıyor spek asagı spek yukarı bu spek nerde takasta yuzde 50 olan cıtı ve deutsche nın ıcındemı yoksa dıger 3 temı yoksa arda kalan dıgerlerındemı at oynatıyor
Benim tahminim spek bu hissenin yillardir icinde. Teknik, canak comlek, araci kurum vs vs herseyin kurdu.
Sirkete, sektore ve virus olayinin piyasalara tekrar negatif etki gostermeyecegine inananlarin sadece bosta duran nakitle orta ve uzun vade yatirim yapmayi dusunebilecegi hisselerden biri. Aksi takdirde hisseden uzak durulmali. Spek sabirsiz yatirimcilara ekmek yedirmiyor burada
Asla YTD
#KOZAA #matriks http://share.matriksdata.com/share.a...06111033488103
#IPEKE #matriks http://share.matriksdata.com/share.a...06111034278885
#KOZAL #matriks http://share.matriksdata.com/share.a...06111035089979
Tahtacı İpek'e ile arasında 2 lira farka düşürdü . Bakalım yukarı sürülecek mi ? Makas çok önemli idi
Credit 3 gündür tahtada alıcı, 5 haziranda 48,9 olan yabancı takas oranı bugün 49,5 e yükselmiş ( son 2 günlük takas hariç) yabancı oranı güzel sonuçlar doğuracak gibi görünüyor.
Oyun yön değiştirdi sanki kozaa yı tut ipeke yi sat gibi bir görüntü var şuan inşaallah sonuçları iyi olur. Sonuçta burası borsa tam tutturdum derken elindeki boncukları alıverirler elinden.
Yazdıklarım kesinlikle şahsi görüşümdür, yatırım tavsiyesi değildir.
Borsada kesinlik yoktur evet ama kozaalar genelde hep zirverilerini kırmıştır . Tahtacı belli bant aralığında sıkıştırıp patlamayı yapıyor .. 11.8 den satanlar sıraya girecek almak için bakın görün . Ben bu hisselerde kim umutsuzluk aşılıyorsa yanlış düşündüğünü sabırlı olmaları gerektiğini söylüyorum .
Önceden yazdıklarımın arkasındayım . Günlükçü olunmasın , bu hisseler çift hanelere gelerek kabullarını kırdılar nerde dururlar belirsiz . Günlük dalgalanmalar ile uğraşırsanız eldekikeri kaybedersiniz . Bu sebeple dalgalanmaları yüksek tutuyor tahtacı . O yabancı oranının büyük çoğunluğu bıyıklı %100 Emin'im .
Bu konuda Varlık fonunun parasal büyüklüğünü, işlerini haberin ayrıntısında siz de okumuşsunuzdur ve görüyoruz ki bir planlama ile cari açığa sebep kıymetli madenlerin üretimi konusunda adımları büyütecek bir planlama ile bu karar alınmış görünüyor. Bu iş elbette gruba olumlu etki yapar gibi ancak bizim kozalar bu tip haberleri pek takmıyor günlük haftalık tepki vermiyoruz çoğu zaman ancak uzun vadede inşallah buradan pay alırız diye düşünüyorum kendi adıma. Bizim olay başta Yargıtay kararı olmak üzere, İngiltereden güzel bir haber, güzel yeni madenler, Söğütte belki de lehimizde bir anlaşma, düşünülüyorsa 3 şirketin daha dar bir çatıda toplanması vb haberlerle kopar ve bugün ki rakamları çok geride bırakacak denizlere yelken alırız diye ümitvarım. Bunlar benim sadece temennilerim olarak görülürse ve yatırım tavsiyesi olarak algılanmazsa bahtiyar olurum efenim. Selamlar
İpeke ve kozal heyecan kozaa can