İyi piyasada hisseyi baskilayip ederini bir türlü göstermeyen çakallar kötü piyasada böyle sığınacak ky ararsınız. Beter olun..
birazda sizin burnunuz surtsun. Bizim acelemiz yok. Vaktimizde var..
Printable View
İyi piyasada hisseyi baskilayip ederini bir türlü göstermeyen çakallar kötü piyasada böyle sığınacak ky ararsınız. Beter olun..
birazda sizin burnunuz surtsun. Bizim acelemiz yok. Vaktimizde var..
Gerçekten burdan giriyomusun Eva teyze . Kademeli mi komplemi.
Redmi 7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Dipten aliyoruz iste ne guzel... 5 er 10 ar bin adetle basliyoruz, komple giris bana uymaz, bir de spekle mi ugrasacaz ya.
Zamani geldiginde sonradan gelen Ibagatir gibi arkadaslara hisseyi teslim edip, yeni turu bekleyecegiz. Hissenin eski gediklileri de yavas yavas geri gelirler zaten.
Vay be endeks ile beraber tepki bile vermedik ...
Hoşgeldin Cauti abi
Şükür kalkmaya başladı tabandan ...
Denver de yıldı banko dipten veriyor paraya sıkış ti galiba.
5 dk önce ne dedim...[emoji16]
Anlaşılan birileri umudunu kesmiş..hop aşağı..ula nereye kadar basacaksınız. 3 gün önce 500 bin lot malı 17 den aldınız.
Kuşlu sosyal medyada ayı boğanın bu gün yazdığı bukrizde klmsan maalt ve izdmr de mal satmadım aldım demiş ancak bugün klmsn ve maalt da aynı kurum dibe satmış kim acaba şeklindeki yazımdan dolayı takıbim engellendi
F/K önemi varmı bilmiyorum ama 4.5 lara düştü. Ytd.
Matriks niyeyse 19/9 da kaldı, revize olmadı. Benim yazdığım 19/12 ye göre.
F/K 4.5..ucuz mu ucuz. Ancak hisse geleceği fiyatliyor. Dünya ticareti çakilinca klimasanda etkilenecektir vede hisseleri olumsuz seyiri devam ediyor. Şirkette olup biteni izleyince 3/5 bin lotlarla cakiliyor. Çıkıp tek kelime bile edemediler. Şirket geri alım yapacağız dese iş farklılaşır. Derler mı demezler.
..yazık ettim 20 TL den verecektim . Geçti bolu pazarı...şimdi nerede duracak diye bekliyecegim. Gitti karlar gelsin çuvalla zararlar...
taban yuh.
5 gündür alan , takas arttıran yabancıların da eline mi verdiler.
FK'nın önemi yok, bundan daha düşük FK'sı olan defter değerinin yarısında bedava hisse dolu borsada şu an. Bunun defter değeri 8 TL ve diğerlerinden daha riskli benim gözümde.
Dünya resesyona girerken borsaya yatırım yapılmaz. İşler kontrol altına alınsın öyle bakılır.
Enver'de hala yüklü mal var, Kondor Fund'da da mal var, ortalık biraz düzelir borsalar yataya sararsa yukarı yaparlar hisseyi. Takas açısından ümit var hissede.
Şahsi kanaatim; önümü görüp borsaya girecek olsam şu an, daha ucuzları varken klimasan'a girmem. Salgın işinin çabuk çözüleceğini öngörebilsem Pegasus ve THY alarak başlardım portföy yapmaya, temettü için biraz tüpraş, yan hisselerden de Arena'yı beğeniyorum.
Yanılıyorsun, uzun vade yatırım için hisse tam da bu zamanda alınır...tabii ki tek kalem değil, en az 5-6 parçada alımları tamamlamak lazım.
Traderlar için durum farklı olabilir, o işten anlamam, onların işlem kriterleri daha farklıdır...ama benim için 8-12,5 arası kademeli alım kaçırılmayacak fırsattır.
Cahilcuhala ne oldu aldınmı havanı yediriyo demiştim şimdi vızıkla artık
Önümüzü görelim hele bir, %20-30 yukarıdan alırız sorun yok. Portföy full dolar (çoğu fiziki) ve fiziki altında. Üç aylık ihtiyacım kadar TL var sadece. Borsada fırsat çıkar belki diye bir miktar parayı bırakmıştım hesapta onu bile çekip 6.10'dan dolar aldım mart başında, dursa kaşıntı yapardı.
110-102-98-93-87 bin endekslerde de büyük fırsat diyordu herkes, düşen bıçağın tutulmaması gerektiğini bir kez daha görmüş olduk...
Ben de fikrimi soyleyeyim de bari icimde kalmasin:); Enver isimli beyefendi ne yazik ki patlamis ve gerek Is gerekse Vakif uzerinden mallari icradan, tabana kadar satilmaktadir. O nedenle altta durmanin geregi yok, alim firsati seve seve verecektir.
Sirketin performansinin orta vadede (hatta kisa- ilk 3 aylik da dahil) hic de kotu olmadigi beklentimi koruyorum. En buyuk risk, tadarik zincirinde olusabilecek aksama ve gerekli hammaddeye ulasamamaktir.
Uygun yerlerden ben de Cautionary gibi bekliyor olacagim.
Enver'in yalnizca bu tahtada islem yaptigini sanmiyorum. Dolayisiyla overallda yasadigi herhangi bir sikinti islem yaptigi herhangi bir tahtada gerekli miktarda satisi tetikleyecektir. Yani illaki bu tahtada patlamasi gerekmiyor ve tum Klimasan hisselerini satmak zorunda anlamina da gelmez.
Buyuk ihtimalle araci kurumlar, guvenli hissedecekleri noktaya kadar satis yapiyorlar. Yoksa bu tahta bu sekilde bir hareketi, yuksek sezonunun tam ortasinda hak etmese gerek.
7 milyon TL işlem hacmi var
Allah aşkına dönen net lot sayısı kacta
Adamın hisse boşalttığını düşünüyorsunuz
Mi A1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Şu ana kadar tabanda 300.000 lot işlem oldu. Ytd.
Bu nedenle yavru speklerin bulaştığı kağıtlar risk barındırıyor diyoruz. Adam zorda kalınca mecburi satışlar yapıyor, şu anki durum bunu gösteriyor...1-2 hafta endeksten negatif ayrışsa da, daha sonra hak ettiği yere gelir.
Olumlu açıdan bakarsak, kağıdın bu yavru spekten kurtulması orta- uzun vade avantajdır.
en güvendiğimiz hisse idi. neler oluyor ..
düştümü , yabancının aldığı hisse de düşüyormuş , way be
Bence Enver değil satan Condor fund ..
gerçekten dün ve bugünkü tabanlar çok saçmaydı.ama malesef acımalrı yok.bastıkça basıyolar...
20.00 itibariyle bovespa %10,daks %5,Dow %7eksi paket değil konteyner aciklasalar yine nafile.hepberaber bindik bir alemete gidiyoruz kıyamete.
18.03.2020
http://share.matriksdata.com/share.a...03182050004809
Super 3 lu vakıf_is_alnus
Kim olduğunu çok merak ediyorum
Salı günü , yani taban olduğu gün , yabancı takas oranı yine artmış görünüyor. Aralıksız 7 iş günü boyunca yabancı oranında artış var.
yine taban olacak ... neler oluyor
13.500 lot -%8
Bu kadar sahipsiz mi bu tahta
Karaktersizler..