Fikriyatı seçim kaybetmekten bahsediliyor,
Cüzdan göstermek bu forumda ayıp ..loner ...sevgiler saygılar..forumu boş lafla işgal etmeyelim.
İzmirli hocayı izle,
SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Printable View
Fikriyatı seçim kaybetmekten bahsediliyor,
Cüzdan göstermek bu forumda ayıp ..loner ...sevgiler saygılar..forumu boş lafla işgal etmeyelim.
İzmirli hocayı izle,
Demek ki looser demek ayıp değil.
loser...kaybeden demek...başarısız anlamı da var.
looser ise farklı bir anlamda kelime...
İngilizceyi Gatenby kitabından öğrenip ona buna ingilizce kelime satanlar genelde ikisini birbirine karıştırır.
Sen ne anlamda kullanıyorsun caner50?
Turp ile Çinliler, birbirlerini biyolojik saldırı ile suçladılar.
Yahu canlı mı cansız mı ona dâhi mutabakat sağlanamamış, Allahın belâsı bir şey de biyoloji ne gezer.
Valla anladığım kadarı ilen, virüsü çözen yaşamın sırrını çözer, sünme haşa!
https://i.hizliresim.com/shCdWk.jpg
Loser , kaybeden anlamında kullandım. Derinlemesine anlam yüklemeye gerek yok.
Aktrol cahillik , dincilik ne demek onun üzerinde yoğunlaşsak , nasıl anlamı var aceba, ayıp mı küfür mü? Saygısızlık mı, ?
Bu tür seviyesizlerle polemiğe gerek olmadığını Bora bey iyi bilir.
Boyu 400-600 nm olan bir şeyin rna yapısıylan oynayacan, o gidip hücreye yapışacak rna'sını hücreye yükleyecek, o hücrede bölünerek çoğalacak.
Oldu canım, gözlerim doldu...
Sn eksina virüslerde mutasyon o kadar sık olan bir şey değil.Misal aids virüsü misal hepatit c misal hbs yıllardır hastalık yapıyorlar mutasyona da uğramıyorlar.Bu mutasyon işi corona influenza virüslarında daha sık olan bir olgu olmakla beraber virüslerin mutasyona uğrama olasılığı az olan bölümlerine özgü aşı mümkün.Bence yeni corona labrotuvar virüsü ,aşısı bile hazırdır gibime geliyor.bu virüs üretilebilir mi kısmına gelince o kısmında kafanızı hiç yormayın tüm virologlar biliyor ki elbette üretilebilir.İsteyen contagıon filmini seyretsin şu halimize ne kadar benziyor filmdeki salgın görürsünüz.filmin sonunda aşı çıkıyordu:))))
Ha illa aşı şart değil,plazma tedavisi olur,başka ilaç olur bir şekilde hallolabilir.Artık aids ve hepatit c tedavisi var tamamen öldürücü olmaktan çıktılar hepatit b nin aşısı var.Yani istenirse corona da halledilir.Zaten tedavisi bilinmese bence piyasaya salmazlardı.Bir işlevi var o işlevi bitsin corona yı hallederler de o zamana kadar yakalanmamak şart.Corona sonrası ise bizi bekleyen şey 1929.
ben bilimle uğraştığımdan loser vs değilim, chpli de değilim zaten. Sadece alternatifler var anlamında söyledim, at gözlüğüm yok yani.Seninkiler 60 senedir winner ya bak çağdan çağa atlattınız memleketi.Bi virüse karşı kasanda para yok dilenci gibi kaldın ortada , işçinin maaşını ödemekten aciz winnerlara bak be.
GSM operatörleri güya rekabet ortamı sağlayacaktı. Birisi çıkıyor 5 Gb, 1000 dk, 1000 sms 35 diyor, diğeri 4GB, 750 dk 30 diyor. Aslında hepsi aynı kapıya çıkıyor. Birine kızıyor diğerine geçiyoruz, 3- 4 ay sonra başlıyor sms göndererek % 20 - 30 zam yapmaya.
birde operatör değiştirince tüm bankalarda bloke oluyor, günlerce uğraşıyoruz bloke kaldırmaya. Dün E devlet üzerinden rekabet kurumu, BTK ve ulaştırma bakanlığına ayrı ayrı şikayet formu gönderdim. SESSİZ KALMAYALIM. LÜTFEN YAPILAN HER ORANTISIZ ZAM İÇİN ŞİKAYET OLUŞTURALIM.
https://i.hizliresim.com/UOQOXa.jpg
Bütün Dünya kafayı kırdı, bu Yunan dölü ise eyicenem çözütmüş.:oleyo:
Dünkü fıkra furyası bitti mi?
Ne güzel eğleniyorduk.
https://i.hizliresim.com/pilys5.jpg
Ve böylelikle Avrupayı, müslüman kardeşlerimizlen beraber fethetme hayalimiz sona erdi.
Soylu? Coronadan sonra yine geleceğiz demiş, geçmiş olsun artık sınıra 3 kat bariyer koyarlar.
Forumdaşlar lütfen dikkat edelim.
Bu başlığında metninde teknik bazı değişiklikler yapmak gerekli midir bilemiyorum.
https://i.ibb.co/VVXkwVZ/90996016-28...59774208-o.jpg
Insan öldürmeye tam kasıt, görevli memura görev başında darp, afet durumunda karışıklık çıkartma ve varsa ne kadar ceza maddesi, hemen dava açılıp tutuklanması gerekir.
Kadıköy de Galatasaray Fenerbahçe yi yenince patlak verdi bu olay .
Herşey Ali Koç’tan ötürü oldu yani
hisse.net kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi
Migros sanal marketten ısmarladığımız listeden sipariş listemizde olup kabul gören baya bir ihtiyaç maddesinin eve teslimde bulunmadığını gördük. Tavuk, yumurta, lavaş, vs gibi yiyecek maddeleri temin edilememiş görünüyor.
Bir şeyler yavaş yavaş bozuluyor anlaşılan.
Hani bugünlere de şükür demek gerekiyor galiba.
Dediğiniz olay bana mantıklı gelmedi.Yani milyonlarca aıds virüsü formu olmalı diyorsunuz.E o zaman antiviral tedavi ile aıds şu anda sıfırlanabiliyor.Bu antiviral tedaviler her forma nasıl etki ediyor ki.Bence dediğiniz durum mantıklı değil.Herneyse kızamık,kızamıkçık,kabakulak,polio,su çiçeği viral hastalıklar aşıları var.Kimse de bu hastalıkları artık yaşamıyor.Bilim bu coronayı kesin halleder de ne zaman.Bence aslında halledilmiştir de biz fanilere ne zaman gelir.Misal erdoğan nerde olduğu belli olmayan bir yerde karantinada.Ama koskoca trump hiç korkmadan ortalarda dolanıyor.Yaşı başı da var,neden korkmuyor coronadan.
Ha tedavi bize gelene kadar yapılan hatalarla italyaya dönme olasılığımız çok ama çok yüksek o ayrı bir mevzu.
Hadi ocak ayını anladık da şubat ayı ne b. yemek, umrecileri göndermek nedir yahu?
22 Ocakta Çinden çelik bir parça aldım diye yengeniz, 15-20 gün boyunca paket gelinceye kadar ensemde boza pişirdi, bunu yapan ise sade bir vatandaş, bunlar ise her zamanki gibi saldım çayıra mevlam kayıra!
Aldığım zımbırtı ise bildiğiniz paslanmaz çelik, ister sabunla yıka ister kaynat, ister çamaşır suyuna daldir 1 ay beklet, bundan dahi korktu.
https://i.hizliresim.com/1TJBjs.jpg
Biz g.t derdindeyiz, bu embesil ise top depiştirme derdinde, ulan şakamısın sen beee...
haklarını yemeyin bence sn sugosu.. 24 saat teslimata geçtiler (bir hafta on gündür). bir de.. şimdi baktım. belli ki ekipleri artırmışlar. yarın öğleden sonraya sipariş vermek mümkün. düne kadar 5 gün sonraya veriyordu teslimatı.
carrefour şu anda 6 gün boyunca dolu diyor.
Bakan Koca : Bugun 7641 test yapıldı 1704 yeni vakamız var , 16 vatandaşımız hayatını kaybetti