Bana gelmedi oysa bono ve tüm fon işlemlerim Aktifte.
Gecen sene bana geldi ama numarayi kaybettim direk mt ye bağlanıyor o numara.
Yıllardır bir müşteri temsilcim var her aradığımda çıkar, nadiren açmazsa 10 dk ya geri döner, tüm gelişmeleri ve oran artışlarını WhatsApp’tan yada arayarak bilgilendirir. bir kaç kere bonoyu bozup geri almayı unutmuşum, hepsinde 4:30 itibarı ile “hesapta boşta bakiye var” diye uyardı, kısacası ben memnunum.
dolar 7.82 e kadar kafa attı.
Ben 26 ekim de faiz artışı bekliyordum ama dolar 7,80 ve üstünde kalmaya devam ederse daha önce de faizler yükselebilir.
dolar 7,84 ü geçti
Yine rekabetçi bir güne merhaba dedik
yeni bir haber mi düştü dolar azdı ...
katara gidecekti reyis,
para lazım ...
acaba katar iki parmak arası başparmak mı gösterecek
Evet para lazım hem katara hem de kuveyt e gidiyor bu gün
İkinci bomba ABD de BİDEN 7 puan önde
15 dakika da TL yi hallaç pamuğuna çevirdiler. Adam akıllı bir faiz vermedikleri sürece bu iş böyle.
yeni TR rekoru geldi 7,8685
şey 87 ney 24
katar emiri el fani'ye sadaka ömrü uzatır demek lazım
“Dolarla mı maaş alıyorsunuz? Size ne dolardan, şahsen ben işin kur tarafıyla hiç ilgilenmiyorum” Ferit ülkeyi kerizledi.
biraz komplo teorisi düşünelim,
kıbrıs maraş bölgesi 6 milyar dolara araplara peşkeş çekilmiş lafı dolaşıyor.
kıbrıs da hükümet düşünce araplar da yan çiziyor olabilir.
yoksa planda olmayan bir gezi hemen apar topar neden bu sabahtan günlük plana konsun...
İşte tam şu an, herkesten önce adım atıp %17 yaparsa nkolay(MK 15.21), diğerlerine nal toplatır ve kimseye para gitmesine izin vermez.. Ama tabii o kadar para ister mi bilemeyiz..
20 gün önce Paranın 3 de biriyle döviz ve altın almıştım. 3 de 2 si ile de net yüzde 13.5 ile bono almıştım.
3 de 1 in kazancı 3 de 2 nin kazancını ezdi geçti. Başka bir şey demiyorum.
Yatırım tavsiyesi değildir.
cicibici'den oran alan oldu mu ?