DAX ve XAUUSD için her 2 durumu da paylaşıyorum.
Yani DAX/XAUUSD ve XAUUSD/DAX şeklinde...
Talep olursa DJI için de paylaşırım...
https://i.hizliresim.com/vluuFT.png
https://i.hizliresim.com/TaXExR.png
Printable View
DAX ve XAUUSD için her 2 durumu da paylaşıyorum.
Yani DAX/XAUUSD ve XAUUSD/DAX şeklinde...
Talep olursa DJI için de paylaşırım...
https://i.hizliresim.com/vluuFT.png
https://i.hizliresim.com/TaXExR.png
dolar başlığı
Bu başlığı şu anda 30 kişi okumaktadır. (12 üye ve 18 ziyaretçi)
geyik başlığı
Bu başlığı şu anda 19 kişi okumaktadır. (9 üye ve 10 ziyaretçi)
ha gayret oluyor:)
https://www.ensonhaber.com/dunya/avr...rus-sessizligi
bu musibet insalığı çok yoracak
https://www.ensonhaber.com/gundem/bu...bombalamak-var
"ABD'NİN AKLINDA TÜRKİYE'Yİ BOMBALAMAK VAR"
"S-400'leri bize bir saldırı olduğu halde kullanacağız. NATO üyesi olduğumuza göre bize olası bir saldırı, İran'dan ya da Rusya'dan gelir. ABD neden bu kadar endişe ediyor? 'Aslında bunları aldığınız iyi oldu. Düşmanımızı kendi silahıyla vuracaksınız' demesi lazımken, niye endişe ediyor? Demek ki aklında Türkiye'yi bombalamak yatıyor."
Nihat Hatipoğlundan açıklama (yalanlama) geldi
Asla! Böyle bir şey söz konusu değil. Önüme katrilyonlar konsa böyle bir şeye tenezzül etmem. Hiçbir dönemde içki, bira vs. o binaya girmemiştir, dışarıdan getirilip içilmesine müsaade edilmemiştir. Sosyal medyada servis edilen bar fotoğrafları, baştan sona sahtedir. Bu bir yalandır. Benim bira ile ilgili sözlerime karşılık mahiyetinde servis edilen sahte ve insafsızca bir yalan haberdir. Göz göre göre böyle bir yalan nasıl ortaya atılır hakikaten anlayamıyorum. Sözümü, bakışımı, fetvamı, görüşümü eleştir istediğin kadar. Anlarım. Ama böyle ahlaksızca bir iftiraya neden başvuruyorlar?
dün çok yazılıp çizildi.
Umk
fırsat buldukça tedavinin nasıl gittiğine, nasıl olduğuna dair bir gönderin olsun.
Rabbim yardımcın olsun, şifa versin.
Abi hassasiyetiniz için teşekkür ederim.Bugün 4.gundeyim. Bugune şükür kas eklem agrisi haricinde sıkıntım yok.
sadece burada takılıp kalma, gez dolaş, beyaz yaka yatırım koçluğu başlığında yazan arkadaşlar ekseriyetle birikimli kişiler, günlük, haftalık aylık hisse önerenlerini dikkate alma oğlum.
tekrar hayırlı olsun.
inşaallah hisse seçimlerinde nicki'nin hakkını vermek nasip olur.
Temel elinde baston kafası sarılı heryer kan içinde yürürken dursunla karşılaşırlar
Dursun: temel ne oldu bu halin nedir
Temel: bahçede oturuyordum kuşların daldan dala uçtuklarını gördüm heves ettim bende uçayım diye
Dursun: oğlum ne uçması sen kuşmusun
Temel: yok öyle deme uçmasına uçtum da konmasını beceremedim...
İnşaallah biz konmasını beceririz:)
Komutan,. Bu ne demek ?
"Ben banka almam"
Açıklar mısın,anlayamıyorum.
Para piyasalarında sistemin merkezi olan bir işletme.
Evet 35 yıl sonra sistem çökebilir ve trampa takas a dönüş yaşanabilir.
Ama nakit para kullanımı ABD de 40 sene Avrupa'da 20 sene bizde ise yeni yeni bitiyor.
Sisteme karşı gelemezsin, alıp sattığın tüm hisseler banka ile çalışıyor.
Nasıl bir düşünce yapın var anlayamıyorum.
Faiz olayına doğru bakmayan yatırımcılar mevcut ,bunu anlayabilirim. Ancak dolaylı olarak hepsi faiz e iştirak ediyor.
Ama sen ve bütün dünya bankalar ile çalışıyor.coo:;;.
Kasasında nakit olan bir şirketin pay ını alırken ,aslında sen zaten o şirketin kasada durmayan bankada duran finansmanına ortak oluyorsun.
Bu kendini kandırmak değil mi?
craps, pawnstar, svilengrad
Buna ciddi ciddi cevap vermem lazım dostum
Baştan söyleyeyim borsadaki kazanç alın teri gibi temiz değildir
bize düşen mümkün olduğu kadar harama bulaşmama gayreti içinde olmak
faize para yatırıp oradan gelen faizi yemek de faiz ödemek de haram
çıkmaz olansa
faize bulaşmayan kurumda yok
ya parası var faizden para kazanıyor, ya borçludur faiz ödüyor
günümüz alimleri
ticaret amaçlı değil ihtiyaç amaçlı ev alırken kredi almakta bir mahsur yok dediler
aynısını iş kurarkende sermaye ye ihtiyaç varsa ona da olur derler
benimkisi mümkün mertebe geliri tamamen islamda yasaklanmış şeylerden olan bankacılıktan uzak durmak
buradan yola çıkarak almadığım sektörleri bir daha yazayım
bankacılık
içki sektörü
içki satan marketler
sigorta sektörü
turizm sektörü(hepsi bir şekilde içki satıyor, yada kumar oynatıyor)
spor klüpleri iddiadan gelirleri var
geçenlerde trgyo almıştım derinliğine incelemeden onunda oteli devreye girdi, artık trgyo da almam.
ne bileyim galiba kendimi kandırıyorum.
mantığına göre hiçbir hisseyi almaman gerek, kendini kandırıyorsun komutan.
Burası camii değil ve buradaki paylaşımcılarda cemaat değil.
Buradaysan( bu işin içinde) sisteme ayak uyduracaksın ve karşı gelmeyecek sin.
Burada değilsen lafım yok.
Çoluk cocuğun başını yeme..cool:;;
Faiz dediğimiz hadise zaten bir sel olmuş önüne aldığını götürüyor bankalarla vs ama hassasiyet sahibi olanlar ben bu sel e kapılıp gitmem diyerek Bi yerlerden tutunup kurtulmaya çalışıyorlar çünkü bu faiz sel inin sonu malum ahiret inancına göre ateş bizde bu ölçülerle yaşamaya sonumuzun ateş olmamasına çabalıyoruz mevzu budur
Sayın Kanas, Hoşgeldiniz, Hayırlı ve uğurlu olsun, önce yatırımlarınız, ardından forum...:)
Şunu söylyeyim bu ülkede nüfusün %30'unun hisse senedi sahibi olduğu görüldüğünde
bu ülke daha ferah daha demokrat daha yaşanırken keyif alınan bir ülke olacaktır.
bunu çok oldu yazalı
biz ne zaman adam oluruz diye bir soru sorup şu mealde bir şey demiştim
ne zaman evlenen çiftelere düğüne gelenler altın dolar ve para yerine hisse senedi takarsa
işte o zaman adam oluruz.
Komutan pay piyasalarında global çılgınlıklar yaşanacak , doğru tahtalarda olman gerek.
Çünkü yanlış tahtalar iştirak etmeyecek.
Sana bı son söz daha , yatırımcı ol. Yatırım yap.
Saygılar
Bu millet 220 milyar dolar karşılığı parasıyla neden şu haydut devleti finanse eder, etsin? VALLAHİ DE BİLLAHİ DE YAZIK.
hem memleketi krize sokuyorlar, hem gavuru finanse ediyorlar.
yaw hisse elimde uyuyorum, bir an uyanıyorum, hiç hesapta yokken düşünmezken hisseyi satıyorum öylesine
arkasından tavan geliyor.
Tekrardan dostlara sonsuz teşekkürler.
Ardindan da sevgili dostum sn.izci nin bahsettiği konuya kısaca değinmek isterim.Malum o kadar cok yayginlastiki bu melet amiyane tabirle cember daralmadi resmen cemberin icerisindeyiz.
Bilen dostlarimda var bu platformda saglik sektorunde olmam hasebiyle mesafe ,hijyen ve maske kuralina o kadar sıkı riayet ediyordum ki anlatamam ve tüm ailemle beraber.Ama olunca oluyor demekki. Carsamba gunu sabah 06 sularinda bir usume titreme ve eklem agrisiyla kalktim ama nasil bir eklem agrisi anlatamam.Tabii daha yatamadim.Sonra işe gectim ama biraz toparlamistim. Ama kafamda bir tereddüt hasil oldu kurum hekimimden pcr yaptirma talebinde bulundum saolsun yaptirdik ve aksam sonuç pozitif.
Su an ailemle ayri evdeyiz.Eşimde saglik personeli şükür onda negatif çıktı. Ben 10 vun esim 14 gun raporlu ve izalasyondayiz.Simdi bu kadar hikayeye ne gerek var diyen arkadaslarimiz olabilir arkadaslar valla 4 gündür cektigim kas agrisini tarif edemem arada aynaya bakiyirum acaba cildim kizardimi morardimi diye ama bic bisey yok
Simdilik şükür solunumla alakali bir sikintim yok son sözum rabbim kimsrye yasatmasin.
Asil ben özür dilerim ustad lafı biraz uzattim ama tek amacim burada bulunan dostlarim için bu illet noktasinda bir farkindalik olusturmak.
Kasasında nakit olan bir şirketin pay ını alırken ,aslında sen zaten o şirketin kasada durmayan bankada duran finansmanına ortak oluyorsun.
Bu kendini kandırmak değil mi?
sonradan ilave ettiğiniz sorununda cevabını vermişim dostum, hatta sizin kurduğunuz soru cümlenizle.
https://www.ensonhaber.com/gundem/ke...-kalem-onerisi
He valla çözüm üretiyor adam, bir arpalık daha olsun.
50k küsür muhtar varmış