Printable View
Naciz bedenin 10 Kasım 1938 saat 09:05’de bu dünyayı terk etse bile manevi varlığın hala bizimle .. Açtığın yolda gösterdiğin hedefe hiç durmadan yürüyoruz çünkü biliyoruz ki muhtaç olduğumuz kudret damarlarımızdaki asil kanda mevcuttur . Ve son sözümüz Varlığımız Türk varlığına ilelebet armağandır , emanetin başımızın üstündedir , yere düşürmeyiz , uzanan eli kırarız ..
Ruhun şad mekanın cennet olsun , Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar olsun ..
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...bd0581638b.png
İyiki vardın ATATÜRK
Dürüst,Mert ve Ahlaklı Devlet yönetildiğini bizlere ispat ettin.
İç kaynaklardan dışardan borçlanmadan artı Osmanlı'nında borçlarını ödeyerek.
O kadar fabrika kazandırdınki 35 yıldır onları sattılar olmadı borç aldılar.
Lakin senin tırnağın bile olamadılar.
Senin ve Arkadaşlarının(Mehmetçikler) Ruhları şaad olsun.
8.30 dolar,498 altın.
Dolar/TL 8.3762
Dövizin lastiği patladı tekrar iDolar 8.36-Euro 9.88,Altın 4.98.
Viop -1.05.
Gece dolar 8.05-11-saat 9 sonrası 8.36,resmen bu borsa senetlerine döndü:oleyo:
Yandaş,yalaka kanalları yeni model bulmuşlar,istifaya af talebi çıkarmışlar,bu zat hapistemiydi ?
Bir borsacı olarak dövizi borsa senedine çevirdik,9 açılış 8.19,şimdi 8.30 üstü:(
Piyasa gelenimi beğenmedi, yurtdışımı bozuldu ?
Benim fikrim kim gelirse damattan iyidir....
Oyak çimento fabrikaları'nın 2020 yılı 9 aylık konsolide net karı 159.584.694 tl (2019/9 aylık: 35.439.553 tl)
Yandaş,yalaka gurubu bugün Atatürkçü olmuş,ellerinde bir mok model yokki,döt sıkıştımı mecbur sarılacaklar:seyt:
AN İTİBARI İLE ...
https://i.hizliresim.com/f7ujog.png
TV'de "aşı bulundu" altyazısını görüp uçak senetlerine saldıranlari buradan uyarıyorum.
Dün lanse edilen aşının konulacağı veil denen cam şişesi bile piyasada yok henüz. Boron kullanilarak yapilan sıcaklik degisimlerine karsi direncli camlar işe yaramiyor. Zira boron aşının özelliğini bozuyormuş.
Corning firması bu amaçla devletten destek alip ozellikli cam üretecek 2 tane fırın açmak üzere harekete geçmiş....
Eksi 80 derecede bu aşıyı dağıtmak, depolamak ise ayrı bir muamma....
Sırf bunun için teknoloji ve yatırım gerekiyor..
Elin gavuru bunları yapip önümüze koymayacak herhalde.
Siz biling yine de [emoji2][emoji2][emoji23]
SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Enflasyonun nedeni faizdir diye düşünen bir yapı ile maalesef kuru kontrol altına almak zor.
Dün piyasa Berat'ın gidişini doğru bulduğunu gösterdi. Şimdi yeni gelen yapının faiz arttırıp arttıramayacağına bakacak. Eğer bunlarda aynı yolu izlerse kur için olumsuz gelişmeler olur. Bugünki kur artışı faizi arttırın mesajı tabi anlayana...
Hepimiz AK partisinden liyakatli ve ehil birilerine getirmesini beklemiyorduk zaten. Şuan sadece piyasaya ters hareket edecekler mi etmeyecekler mi onu göreceğiz.
Cumhurbaşkanı Kararı ile Hazine ve Maliye Bakanlığı görevine atanan Lütfi Elvan "Benim için de sürpriz oldu" dedi. LütfiElvan, "Berat Bey ile görüştüm. Sayın Bakanın sağlık problemi nedeniyle devir teslim töreni olmayacak" ifadelerine yer verdi.
Maliye bakanı olan Elvan madencilik mezunu,galiba maden çıkarmak için atanmış maliyeye,nereden bulurlar böyle eften,püften kişileri,zaten tamamı eften,püften.
65 Milyonluk Fransada, bizden 4 misli fazla vefat var vaka olayına girmeden, bir dümenler dönüyor emme ne dönüyor bilmiyorum...
Türkiye'de işsizlik oranı, ağustosta geçen yılın aynı ayına göre 0,8 puanlık azalışla yüzde 13,2'ye geriledi
Erdoğan: "Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşlarının notlarının objektif kriterlere göre verildiğini söyleyebilecek kimse çıkamaz"
Erdoğan:"Israrla ekonomimizi kötüleyenlerin gayesinin üzüm yemek değil bağcıyı dövmek olduğunu anlamak için çok derin teknik analizlere gerek yoktur"
Erdoğan: "Türkiye bir asır önce başlattığı İstiklal Harbi'ni yeniden ve daha güçlü sürdürdüğü için böylesine derin ve alçakça kuşatmaya maruz kaldı."
Erdoğan: "Türkiye'yi faiz, kur, enflasyon prangasıyla modern kapitülasyonlara mahkum etmek isteyenlere karşı tarihi bir mücadele veriyoruz."
Erdoğan:"Israrla ekonomimizi kötüleyenlerin gayesinin üzüm yemek değil bağcıyı dövmek olduğunu anlamak için çok derin teknik analizlere gerek yoktur"
Erdoğan: "Ekonomide dünyanın ilk 10'una girmeyi başaracağız. Bunun Gazi Mustafa Kemal Atatürk'e en büyük armağan olacağına inanıyorum."