BIZIM ile bir düşünceniz varmi . Hocam çok bekleyen şirketlerden biri
SM-A720F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Printable View
BIZIM ile bir düşünceniz varmi . Hocam çok bekleyen şirketlerden biri
gedik yukarı kırılır ise 10.70 bence hedef olur ytd
Bugün bazı bankalara para girisi olmuş. Birazda yabancı alımları gerçekleşmiş
Güzel bir şirket mis . Inanın ilk defa inceledim. Ankarada çoğunluğu olmak üzere avm leri , büyük otel zincirlerinin isletmecili gi ve kiraya verme gibi işlemler yapıyor muş. Fiyatta geçen seneyle hemen hemen aynı
Hocam Mipaz hakkında ne düşünüyorsunuz. Bugün patron 1.6m lot çıktı, taban görmedi şkr. Teknikte bozulma gözükmüyor anladığım kadarıyla. Hedefine gider mi yoksa 5 in altını yoklar mı? Ytd
POT-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yarının kacak hissesi odas ytd.. Bu arada ayen istediğim marj vermedi yarın devamını beklerim samat uykudan uyanmadı ama uyanacak ytd
Selamlar, ismen için bir yorum mümkün mü acaba? Çok teşekkür ederim..
Teşekkürler hocam. POT-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Flap yarın olayın ciddiyetini sorgulayacak YTD
Hayırlı geceler Hocam. AFYON un son durumu hakkında bir değerlendirme rica ediyorum. Bide YAYLAYI hangi seviyelerden takibe alirsak uygun olur. Ana desteği rica ediyorum. İkinci hisse OSTIM olabilir mi? Yoksa. .?
Biraz geç cevap veriyorum pc başında olmuyorum yemek faslı çay faslı derken zaman geciyor gündüz işteyim zaten
Iyi geceler cümleten
Bende acemi biri olarak bugün gözüme RSI ve MACD teknik oluşumları güzel gözüken NETAŞ, ALARK VE ORGE. Hocalarımız ın bakış açısıyla bakmak daha iyi olur.
Herkese hayırlı geceler.
Hedef hedefine gidiyor .....SM-G960F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Mebes Hdfgs tebrikler :)
Hedef girişim öz sermaye karlılıkta çok iyi . Bir-çok dalda girişim yapıyor. Gıdadan sağlığa, kimya, madencilik . Geleceği çok iyi . Fakat hisse al sat yada sat al olabilir ...fiyatlara herkes kendi karar versin ....
Inanın borsada işlem yapanlarin tamamı aynı hatalara düşüyor. Bendede metro yatırm ve ihlas gyo var zararla bekliyorum . Çünkü duygularımız var ve çoğu zaman buna göre hareket ediyoruz . Rtalp bir yıl taşıdım ortalama 1.26 idi 2.4 ta sattim . Satmasaydım düşün en az 40 kati olacaktı. Hedef düşerse tekrar değerlendirir sin . Yada daha iyi kagit cikar. Borsada fırsat bitmez
https://www.tradingview.com/x/cOkKNE2t/
Kanal içine bugün itibari ile girmiş bulunmaktayız, 4,65 seviyesine kadar bir gevşeme normal , altı kötü olur, kanal içinde hareketine devam ederse 6,30 lara denk gelen kanal direnci mevcut, kesinlikle YTD
Celik hocam selamlar iyisinizdir umarım
Hocam Samatın haziran ayında yapılan bedellisiyle alakalı bir kap var patronun aldığına dair sizce bu haber hisse üzerinde nasıl bir tepki gösterir şimdiden teşekkürler
Bugün sessiziz...
Herkes beyin fırtınası mı yapıyor?
Hisse bazlı inanılmaz hareketler oluyor..
Bazı hisselerin borsanın geneliyle hiç alakası yok.. kendi serilerinde devam ediyorlar...
iyi geceler cümleten
odas da bu gün baskılandı yarın kırabilir sabrediyorum kendimce YTD
dün bankalara az da olsa yabancının girmesi . Bugünkü güzel yükselişi getirdi . Inşaallah devam eder ....