Yakından tanısan daha çok seversin.
10 numara 5 yıldız bir insan.
Kur +2,30
Nasdag -1,81
AFT kur farkıyla artı yapacak galiba.
para kazanilir kaybedilir ama benim defterimin ilk sayfasi iyi insan ol yeterle başlar o sekildede defterimizi inşallah kapatiriz
Cumalari sevmiyorum
Simdi bekle dur p.tesiyi
Hayata sansssiz gelmisiz
Sans olsa menajer olurmusuz
Sen bu yasta hala ders calis aldigin maas 1500 euro civari olsun
Allahtan revami
Evde sinav minavla
Lastikle ne zamana vucudum onurunki gibi olur regal ustadim
ABD'de teşvik paketi yeni yıl başına ertelenmiş.
Senato çoğunluk lideri Mitch McConnell, bugün yaptığı açıklamada, Kovid-19 salgınına yönelik herhangi bir ekonomik destek paketinin yeni yılın başında düşünülmesi gerektiğini söylemiş.
Para gelmeyince düşüş kaçınılmaz.
Bunlar daha çok düşer bu gidişle.
Tam 10 yil once 150 k ya ev aldigim zaman cumhuriyet altini 340 ti
Bugun 3400
Tam on kati artmis
Evi simdi satsam anca 500 k eder
Altin 10 kat artmis
üstadım olmaz mı. herkesin hatası olur. ben hata yapmaktan yanlış yapmaktan korkmam. tek korktuğum yanlışı doğru diye devam ettirmekten korkarım.
bazı insanlar vardır. yanlışlarının düzeltilmesi yerine yanlışlarını savunmaya çalışırlar. bu insanlar çoğunlukta oldukları için. millet doğruları konuşmaktan çekiniyor. yanlışını düzeltene teşekkür edeceği yere hakaret ediyor. en hasta olduğum tipler bunlar.
Toplumun tamami oyledir
Dun biraz degindim
Ozellikle arkadaslik iliskilerinde dogruyu konusursan senden kotusu yoktur
İnsanlar dogruyu sevmez
İstedikleri seyin soylenmesini ister
Burasi da oyle
Millet bistin yukselmesini istiyor
Dusecek deyin sizden kotusu olmaz gibi😀
Ustadlar
Elime yaklasik 400 k gececek
Kes tl olarak
Ufak bir miras bolusmesinden
Siz olsaniz bunu direk neye cevirirdiniz?
Tahminen aralik ortasi gelecek
Onurum hanim iwatch istiyor
Serie 6 cikmis
Golden rose al dedi
Bir yorum okudum
Biri demis sarji kotu onermem
Hic bir ozelligi de yok
Ne dersin
üstadım şimdi arkadaşlar hesabın yanlış olduğunu söyleyince bende merak ettim .nasıl bir yanlışın içindeyim. en azından burada onları yazarlarsa, ancak o zaman hatayı görebiliriz di mi?
mesela sizde hesabın yanlış olduğu yerleri bir açılış olması babında.
ilk taşı siz koyarmısınız.
hem arkadşlarımızın çekingenlikleri, "bana ne boş ver iş çıkarmayalım" endişlerinin kalkmasına yardımcı olursunuz
bunun cevabı hem evet hem hayır.
arsa ya da tarla rastgele alınmaz. tanıdığınız muhit, o muhitin ileriye dönük projeleri, yerleşimin hangi yöne doğru yöneldiği, oralarda nelerin yeni ihtiyaç olacağı yani, bir sürü bu gibi sorulara doğru cevap verirseniz. değeri hızlı artar. şunu da her zaman şiar edinmişimdir. 5 yıl sonra en kötü arsa, her türlü yatırım aracından çok kazanmıştır.