manif abi sen iyi hesap kitabı bilüsün
2700 dene 1710 maliyet ceton vadesonu uzlaşmaya 1550 den girse kaç TL kazanır
Printable View
manif abi sen iyi hesap kitabı bilüsün
2700 dene 1710 maliyet ceton vadesonu uzlaşmaya 1550 den girse kaç TL kazanır
VOBDA zirveye göre 90 puan inmişiz.ne zaman oldu bu iş?
Pala ile yediniz içtiniz şimdi hesabı ödeyin..:kahkah:
Ben grafiksel hareket ediyorum.
Gübrede ise adamlar kap haberini satış olarak değerlendirdi. Millet tr.investing de ağlıyor. Reytingi yüksek orada. F/K çok yüksek. Altını var. Ama yine de dikkatli olmak lazım. Burada bazen spotla, vadelisini karşılıklı yapıyorum. Tabi iyi fırsat verirse. Belki temettüde verir. Gün içi alan satanlara bakıyorum.
BOFA iki kez + idi GUBRE'de iki kez - ye geçti ve - bitirdi. Ortalaması da kötü. Tacirler fiyatı belirliyor gibi geliyor. Tacirler hem spotta hem vadelide satıyor. Bugün vadelide almış spotta satımış. Deniz tersini yapmış.
Long için emare yok .. kısalar da ...
SM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
O değilde favoriye attığım tüm araba ilanlarında net yuzde 15 düşüş var ..herhalde orada ki balon da patlıyor..
Hanıma bir araba alamadık..
SM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bi gülme geliyor içimden hiç sormayın
bu borsalar adamın aklını alıyor olmalı, insan hiç durduk yere güler mi, töbee ya
https://www.youtube.com/watch?v=c9gRYfRfGko
Gedik youtube yayınlarını takip ediyorum. Bence faydalı oluyor.
Tüm bist şirketlerinin çarpanları tablosunu indirebilirsiniz.
Canlı yayınlar var.
https://www.youtube.com/watch?v=ndfrt1vjr5Q
Tüm bademligilleri batıracak memleket borsamız hayırlısıyla ),
tikkat ✔..
nereye kadar AÇIĞA SATIŞ YASAĞI devam edecek.
KY. koruyacağım diye balon oluşturuldu.Hakim ortak satışları için mükemmel fırsatlar.
borsanın başındaki zat bence sağlam analitik düşünen biri olmalı.
YKS de mat. dalında ilk 5.000 VEYA buna denk gelen okullarının ekonomi-işletme bölümü mezunu.
ah ADNAN KAHVECİ, YKS VE ZAMANIN FEN LİSESİ SINAVLARI ŞAMPİYONU.
Yatacak yerin yok ))...
163.250 1/10 lonk ...
Zamanında üniv. Sınavında sayısal alanda Türkiyede ilk 500deydim ancak gelin görün ki borsada matematiksel öngörülerim beni %90 yanıltmasa da algılarım çoğu zaman bunu uygulamaya engel oluyor. Bence mesele psikoloji kısmını halletmek. Psikoloji büyüktür matematik durumu var borsada. Hele viopta bu oran oldukça büyük. Hırs ve psikolojiye yenilince istediğiniz kadar bilin hiçbir işe yaramıyor.
Bunca yıldır kafamda yoğurduğum şeyler viop veya spotta %1-1.5tan fazla terste kalmama engel oluyor sadece. Kazanmak bi yana kaybetmemek de yetenek burda.
RNE-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
VADE TAŞIMA VS. VE ali-cengiz oyunları olsa da baba kurumların maliyetinin olduğu noktalarda bilek güreşi olur..
kısaca 1600-1620 en kızgın boğa ve azgın ayuların savaşına sahne olacak.kaybeden STOPLOSSLARI ÇEKECEK
Voba 900puan basan gcm giller hırsız cinsleri.
Dow düşmedi.dolar çıkmadı.kötü bir durum olmadı.
Sana ne giriyor hele bir anlat.
Hep sonradan çıkarıyorlar bu yaptıklarını 😁
Bugün markete gittim fukara30 endeksinin vazgeçilmezi peynir ürünlerini patlatmışlar..geçen ay fukara30 da yağ ve yumurta tavan olmuştu..bu fiyatları denetleyen yok borsa gibi..insanların alım gücü nasıl eriyor izliyoruz..gülelim ağlanacak halimize..
1634 2. Parti lonk maliyet 1636.5 poz 2/5SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
borsa da yıllardır takip ederim: kasım ayı (martta dahil) göçüş ayı diye Ekim 15 den sonra % 50 nakite geçerdim, bu sene öyle yapmadım % 50 yi (Ya herro ya merro) kristal ve çimsa ya gömdüm. Şimdi bakıyorum da iyikine gömmüşüm.
Asla Yatırım Tavsiyesi Değildir. Zarar Edebilirsiniz.
her gün oynayan 16:00-18:00 filminin saati değişmiş sanırım. 21:30-23:00 yapmış pala.
arkadaşlar içinizde aynı pc de hem matriks hem ideal kullanan var mı? notebook için söylüyorum...
Simdi bu resimdeki sahis Zengin30 mu oluyor?[resim uzerinde ok isaretleri kullandim]
https://www.akakce.com/cep-telefonu/...html#m-gallery
https://i.hizliresim.com/K7b9HU.jpg
Dowgil düşüp, Dolar çıksa zaten Bistik balon yakalandı patlAk muamelesi görür artık,
açık net style.. ✔
Bademligilde daha bi beter ortada kalır burdan kelli hesabı.
Mukadderat )...
artık her yükseliş satış fırsatı gibi...