Oyak grubuna güvendim bugün 56 lot istemde bulundum. Biraz ortak satışının olmasından dolayı kararsız kaldım. Son güne bırakmıştım.
Başkentgaz arzına ise Ensar, Kızılay muhabbetinden dolayı girmedim.
Printable View
Sirkeci'deki Konyalı Lokantası kapanmış
Oyak Yatırımın Müdürü,Bugün Blomberg TV de gözleri fıldır fıldır ,şirketi ballandıra ballandıra anlatıyordu..
Açıl Sezen ,cesaret edip de sormuyor..
Yahu müdür; Borsadaki kağıdınız Oyak yatırım ortaklığı 8.15 TL..Siz diger halka ırz edeceğiniz şirkete 18.65 TL istiyorsunuz..Bu nasıl oluyor.?.
Maç başlıyor.
Çok yazık...
Eski degerler birer birer kayboluyor[emoji25]SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bende ekürüsü var. İkili dip yapınca (111) niyetlendim, vaz geçtim, ne bileyim etik gelmedi. insanlar o kadar saf ki zar zor kazandıklarını bir hevesle heba edebiliyor. Başlıkta o kadar yazdılar arsanın ederi 1,5 hisse 220 gelince ederi çıkıyor 2,5 a.
Hesap var kitap var ,milletin gazı ile 500 gider diyen kafa var. Tabi başlıkta yazamıyorsunuz bunları. Öz cümle 110 alım 155 satım aralığın da oynayan para kazanır.Beklentim diyer tarafta. Okazyon gibi sabredene. Tavsiye olarak almayınız.
Matematikte Harezmi, tıpta ibni sina, fizikte el buruni, astronomide sind bin ali bunlar müsluman alimler...
buhari, müslüm, ebu davut, tırmizi bunlarda alim....
11. Yüzyila kadar bir kesimin alim kabul ettgi kesim üsttekiler, bir kesiminki alttakiler.
11. Yuzyildan sonra Alim tercihimiz malesef alttakilerden yana olmuş...
Kudüsun fethi ve mısırda fatimı devletinin sonu ile mısır kütuphanesindeki eserler yakılmak istenmiş ancak yahudi ve hristiyanların iknası ile bunlara satılmıştır.
Müslumanlıgın çöküşü ve avrupanın yükselişi bu kitapların avrupaya yayılması ile 13. Yuzyildan sonra başlamış, matbaanin bulunup kitapların hizla çogaltilmasi ile avrupa asıl yükseliş devrine girmiştir...
Ben isim vermeyimde bu kitapları yahudilere satan en buyuk kahramanlarimizdan biri !!!!
Kısaca yazdım, uzun hikaye.....
SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
AYD: Ağlamaya kalkarsak mendil kalmaz
'' AVM yatırımlarının değerinin 150 milyar dolardan 100 milyar dolara gerilediğine dikkat çekerek geri dönüş sürelerinin ise 10-15 yıldan 80 yıla kadar yükseldiğini anlattı.
Birleşmiş Markalar Derneği (BMD) Başkanı Öncel ise aynı dönemde markaların kredi borcu yükünün 50 milyar dolara yükseldiğini kaydetti. ''
https://www.dunya.com/ekonomi/avmler...-haberi-623600
Gazeteci Kutlu Adalı'nın cansız bedenini ilk gören görgü tanığı 25 yıl sonra ilk kez konuştu: O gece beyaz bir arabanın hızla uzaklaştığını gördüm
https://www.medyakoridoru.com/korido...onra-il-24340/
''POLİSLERE VERDİĞİM İFADE AİHM TUTANAKLARINA GİRMEDİ. İFADE VEREMEDİĞİMİ SÖYLEMİŞLER''
Nobel Ödüllü Fizikçi Pierre Curie “Müslüman Endülüs’ten bize 30 kitap kaldı, atomu parçalayabildik. Şayet yakılan kitapların yarısı kalsaydı çoktan uzayda galaksiler arasında geziyor olacaktık†bilmem bir anlam ifade edermi nobel almış birinin sözleri
İsimler yazıyor harizmiyi,ibni sinayı digerlerini google ye yazarak inceleyebilirsiniz, avrupa İbni sinanın kitabını Tıb eğitiminde yüzlerce yıl ana kitap olarak okuttu, Harizmi den önce roma rakamları vardı ve matematikte sıfır sayısı yoktu, iki bilinmeyenli denklem de yoktu. MÜslümanların bilimle uğraştığı yıllarda avrupa ortaçağı yaşıyor ve yamyamlardan çok bir farkları yoktu, bildiğiniz vahşi kabile devletleri gibiydi.
Konu hakkında hiç bir fikri olmayanlar ile tartışma huyum yoktur. açar okursunuz bir zahmet kim sallıyor net görürsünüz.
Yine yeni yeniden gaz bulmusuz!!!
Yarin aciklanacakmis....
Ne zaman dolar basini alip gitse gaz buluyoruz
Faiz arttirmaktan daha kolay...
Ama o gaza bir vana takamazlarsa o zaman yandi gulum keten helva !!!!!
SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Şimdiki durumdan belli zaten.
Bilim ve İlim olmayınca.
Yapacak bir şey kalmıyor uyutmak ve kandırmak dan başka.
Bir o zamanki İslam'a bakılmalı birde bu zamandakine.
Bozanlar batının adamlarımıdır.Ajanları tarikat ve uzantıları kimlere hizmet ediyor bakılmalı.
Vakıflar ve Masonlar'ada bakılmalı.
Sen galiba beni yanlış anladın,o sadece bunu bilmeyenler açısındandı,zaten dinciler hep buna sığınarak onları savunuyorlar,ama icrata gelince sıfır,zaten o yazdıklarının çoğu öldürüldü dine ters geldiği için.İbni Sina benim soyumun öncülerindendir.Neyse uzatmaya gerek yok bir antik,kadim araştırmacısı olduğum için,Osmanlı zaten Fatih hariç yönetenlerin çoğunluğu bilime karşıydı,Fatihide eleştiririm evlat katlini vacip kıldığı için,neymiş devleti aliye parçalanmasın diye,üstelik Ömerin kurana aykırı diye yaktığı kütüphaneleri yazmadım,osmanlı şimdi hiçte parçalanmamıştır,geçmiş yazılarımı okursanız nasıl bir zihniyette olduğumu görürsünüz,milyona yakın kitap okudum,kütüphanem bile var evimde,neyse hadi by.
Bugün Gaz günü değilmi neden dolar düşmüyor:evil: