Dolar ve borsa...
Printable View
FED/BARKİN: MEVCUT FAİZ ORANINDAN ZİYADE ENFLASYON BEKLENTİLERİNE ODAKLIYIM
cahil enflasyona niye odaklanıyosun faize odaklan o düşerse enflasyonda düşer... :)
asrın liderinden dahamı iyi bileceksin.
Para bitince dostlar kavga edecek anlaşılan.
teb aldıgı longları 145 145500 arası verıyor gıbı bır hıs olustu bunhareketlerden
Bir koparsa yukarı 147.500 e değer ha bu. Ama arafta şu an kısa sürede belli eder yönü
Bana kalırsa yön belli de, herifcioğlu naz yapıyor :he:
Bugun de credit ve hsbc çoğu tahtayı bozdu.
Bakalım süpriz yumurtadan ne çıkacak.
Hüseyin Günay
@huseyingunayDC
·
27d
Biden, iki aydan sonra nihayet ilk basın toplantısını yapacak, Türkiye saatiyle bugün 20:15’te.
Biden basın toplantısının provasını bile yapmış, olası sorulara verilecek cevaplarda önündeki kitapçıkta yer alacak.
Bizede mi lolo yapacak , nedir bu kaçış:)
146 bin üzerine atarsa yukarı, altında kaldıkça aşağa. Son görünüm bülee
feyk attıiiii.....hfg...ler devreye gırdı
Yeşilde fena silkeleme var... dikkat edin kopscak
Bankalardan başka dipte olan kaat mı var abi, hepsi tarihi tepelerini yeniledi Geçen yıl, bu yılda düzelmesini yapıyor, seneye yine yeni rekorları denerler,, bankalarda ayıB olmasın deye üçbeş bişii giderse gider işte, nolcak ki yağni ne bekliyon.
Hep demişimdir.
mesela yoncayı Uzun vade de 10.30 üstü satıp 7.30 altı alan adam mutlaka kâr yazıyooore, yıllardır dır büüüle
inanmazsan aç grafikisini bak
Çok tarihî günler dayı.... Tarih yazıyoruz puhahahaah
bozgurt madem dolar bazlı dedın.....1.75 var gecemıyor oreyı 0zaman....1.73....suankı yer kabaca..144750....
manyak bunlar ya...sabahtan beri 40 takla attı piyasa...
kabine ile ilgili bir gelişme haber duydunuz mu yav? ben hiç haber falan okuyamadım piyasaya bakmaktan...
147500 nlonglar tıtrıyordu.....suan 144750....longcular.....işi bılıo acemılerı stoplatmaya oynuyor
kabıne ısı cuma olacakkı gece fazla tepkı olması n:halay:
Karmabole markette işlem yapmayın !!!! Adios
Güle güle Mehmet arkadaş,keferede sopanın tadına baksın.
GARAN'a resmen tecavüz ediyorlar ya...kağıt geçen gün endeksin taban yediği seviyelerinin bile altında...
Way arkadaş yok büüüle bişii
7.09 dan aldığım yoncamı 7.02 den verdim.
garanti resmen mahalle sürtüğü oldu...
her gelen bir buse alıyor yanaktan...
bu kadarmı sahipsiz olur bir hisse...