Endekse ters hareket edecek!
Printable View
Endekse ters hareket edecek!
Allah herkese bol kazan ve bereket versin uzun zaman sonra karar günü olup thy ve tav ayrılmış oluyorum. Yaklaşık 2 seneden beri sabırla bekledim bunun ayrılma kararı aldım.
Allah herkesin gönlüne göre versin.
Bist düzeltme olduktan sonra durumlara dore hareket etme niyetim var. kendi düşünceme göre hareket edip ayrıldım. Kalanlara Allah sabır ve kazanç basıp etsin inşAllah..
tekrar bist düzeltme bitikten sonra görüşmek ümidiyle. YTD
RMX3301 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
endeks yayık ayranı gibi sallanıyor, her 2 tarafada çok sert hareketeler oluyor, bence düzeltme gelecek ama thyao ve tupraş gibi kağıtlarla dengeyi kuracaklar( temennim öyle bakalım ne olacak)
verdiler thyaoyu, adamlar işi abartmayı seviyor belli ki...
yine bankalar gibi çok çıktığımız için düzeltmesini yapıyor. banklara heralde 300 gün daha tavan gider. taş gibiler mubarek. olan bize oldu. ytd
Endeksi 3.519 e değdirip ordan çevirebilirler. Eğer öyle olursa Thy tekrar yukarı yapacaktır...
Tombuldan yaptığınız karı tecrübeye binaen başka gitmemiş senetlere geçip kaybetmeyin diyeceğim ama YTD.
76.2 ortalama ile 127 milyon lot hacim var.
Birisi yalan söylüyor.
Düzce mi Osmaniye mi derken Ardahana razıyız herhalde :)
@unicorn_1980,
THYAO da 840 bin lot açık taşınmış, genelde taşınan açıklarda düşüş olsa da gerçekleşen açık işlemleri artarak devam ediyor, yani açık işlemlerin büyük bir kısmı gün içinde kapanıyor,
https://i.hizliresim.com/l2tjqla.PNG
borsa komple devre kesicek varlık fonu hisseleri muazzam otessi tavan bozmuyor dokunulmaz sanki korunuyor çok muazzam bir güç var thy hariç tabiki . ytd
Net para girişi olduğu halde düşmesi ne anlama geliyor?
Panik satış. Düzeltmesini yaptı ve önü açık diye düşünüyorum.
sonunda bankaları eksi gorduk bu hafta daha birkaç veri daha gelecek bu bolgede kartlar tekrar dağıtıldığında thy ye gelirlerse endeks duserken bile guzel trend yapabilir bakalım ağalar ne yapacaklar.ytd
Bu robotları yasaklasalar..... mi? :notr:
Vadelisi taban.
141 milyon işlem ve 1.2 mil pozitif ortalama 75,87
Arkadaşlar tombulun temeline hakim biri 3q ciro ve net kar marj tahminini detaylandirabilir mi? Uçuş sayıları yolcu sayıları yakıt fiyatı her şey ortada ben kabataslak 13-15 mia kar buluyorum. Ancak bazı arkadaşlar 20-25 mia buluyor. aradaki fark uçurum.nerde hata yapıyorum.
Forum uyesi Sn Frqn21 in hesaplamasi su sekilde
https://twitter.com/lrdr_ekofut/stat...Y_dJm6A6VWrIMg
Sayın Legendmr izni ile..Tr de cok buyuk bı hırsızlık duzenı var...bellı baslı gruplar her alanda pek cok seyı domıne etmıs gorunuyor.
Bunu ılk defa yıllarca once borsadakı yazılımın verılerı arasındakı tutarsızlıkta kesfetmıstım.
Tr de hırsızlıkla mucadele edebılmek ıcın yapay zeka lazım cunku hırsız olmayan bı grup yok gıbı malesef.
Yatırım fonlarının her tahtada yaptıgı ıslemlerı ve tahtacılarla fon yonetıcılerının bıreysel yazısmalarını arka planda ınceleyecek zekada bı spk olsa bu ulkede ne kelleler ucurulur tahmın edemezsınız
tr de ne para ne ımkan sıkıntısı yok ahlak sıkıntısı ıse afrıka ulkelerındekı fakırlıkten bıle daha buyuk sorun.
Sıstemde temızlık yapacak zeka ve ahlaka aynı anda sahıp grup yok...her grubun ıcınde kanalızasyon ahalısı de var satılmıs donme kureselcıler de.
Bank of amerıca dunyanın en buyuk mafya gruplarından bırı...sadece bızım borsada degıl dunya ekonomısınde de cok domınant bı mafya grubu...onun gıbı 2-3 tane daha dev fon var bunlar manıpule edebılıyor tum dunya ekonomık gıdısatını.
Devletler embesıllere ve satılmıslara peskes cekıle cekıle son 500 yıldır dunya sırketlerın kı hatta daha da rezılı offshore gıbı faalıyet gosteren fonların oyuncagı.
Cozulemeyecek tek sorun olumdur bu dunyada...gerı kalan her ne varsa cozulmek ıstenırse cok kolayca cozulebılır.
Robotların fınansal ıstıkrar ıcın yasaklanması lazım...e londra fahısesı bebecan bu ulkeye ne soktuysa zaten fınansal pıyasaların cok rahat manıpule edılmesı ve beyınsız turk halkının kumarbazlıgının kamcılanmasına yonelık oldu zaten...coınlerden varantlara vıopa robotlara kadar...robotları abd de defalarca afıse ettıler...ama orada da devlet satılmıs ve moron yatagı oldugu ıcın fonlar duzuyor ve guduyor fınansal kanalızasyonu cok rahatca hala...
Bank of amerıcanın ıslemlerını ınceleyın adamlar takasta uzerınde mal tasımadan pıyasada her yere ayar veren kurum rolundeler....
Ankarada mı beyın yok bunlarda mı beyın cok dersenız sunu derım...devletın adam oldugu hıc bı ulkede hıc bı sermaye grubu ben adam olmak ıstemıyorum deme luksune sahıp degıldır.
Satanık kureselcı mafyanın devletlerı de ımparatorluklar gıbı oymak ıstemesının altında yatan da bu "egemenlık konusu" zaten
BİST Kap bildirimi yollamış. Bakalım THYAO etkisi ne olacak? Yukarı giderken zorlanan, aşağı giderken yerçekimi etkisi ile serbest düşen THYAO
Bilindiği üzere, Sermaye Piyasası Kurulunun 11/02/2021 tarih ve 7/211 sayılı kararı uyarınca BIST 50 Endeksinde yer alan paylarda açığa satış işlemi yapılabilmektedir. Söz konusu paylarda 14/09/2022 tarihli seansta bir gün boyunca geçerli olmak üzere açığa satış işlemlerinde yukarı adım kuralının (up-tick rule) uygulanması kararlaştırılmıştır.
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/1062944
bisti dengede tutacaklarsa bunu thyaoyu katmadan yapmaları zor gibi görünüyor. bu kağıdı en fazla 1 ay baskılarlar, daha sonra ne yapacaklar?
bugun yine komple borsa ya devreye kestirecekler gibi görünmekte. bu giren buyuk yatırımcı herneysse kimse çok cimri goronuyor herkesten daha çok hep bana dediği için yine seans kapanmaya 20 dk kala borsaya devre kestrip kimseye mal sattırmayabilir. bakalım ne yapıcaklar bekleyip görücez. yatırım tavsiyesi değildir
3.84$ önemli bir destek. BİST hacimsiz düşüyor :)
Bofa hırsızı hertarafta alıcı sadece THY de satıcı..
Nerede kalmıştı yolculuk (82) diyelim mi?
71.40 ortalama ile thy satmış 4.200 milyon lot gitmiş İŞC ve AKBANK almış..iyi zarar etmiş londra çakalı..
Dünkü satıştan mütevellit hisse değiştirenler bugün Tombulda alım yapmış. Bofaya rağmen gidiyor.
Taşınan Açıklar da dünkü diplere rağmen inat edip kapanmayıp taşınan açıklar var, AKBNK HALKB İSCTR YKBNK VAKBN EREGL THYAO azalmadan taşınmaya devam edilmiş,
https://i.hizliresim.com/kn3fo7k.PNG
THY Basın Müşaviri Üstün, THY'nin iştirak şirketlerinde çalışan personele ikramiye verileceğini bildirdi
Türk Hava Yolları (THY) Basın Müşaviri Yahya Üstün, THY'nin iştirak şirketlerinde çalışan personele ikramiye verileceğini bildirdi.
Üstün, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Başarımızı ailemizle birlikte kutlamaya devam ediyoruz. İştirak şirketlerimizde çalışan şef arkadaşlarımıza 40, diğer görevlerde katkı sağlayan arkadaşlarımıza ise 30 bin TL ikramiye veriyoruz. Ödemeleri ay sonunda hesaplarında olacak. Hayırlı olsun." ifadelerini kullandı.
Kaynak : Anadolu Ajansı
Demekki kâr hedefi tuttu arkadaşlar.
Bofa satıyor..tüm Türkiye alıyor..