Umut fakirin ekmeği ye ye bitmez. Hep bir umut içinde yeni güne başlayıp, ertesi güne yine hep bir umutla uyanıyoruz. Bu böyle devam edip gidiyor. Ne zamana ve nereye kadar onuda bir Allah bilir birde patron. hadi hayırlısı bakalım.
Printable View
Umut fakirin ekmeği ye ye bitmez. Hep bir umut içinde yeni güne başlayıp, ertesi güne yine hep bir umutla uyanıyoruz. Bu böyle devam edip gidiyor. Ne zamana ve nereye kadar onuda bir Allah bilir birde patron. hadi hayırlısı bakalım.
https://i.hizliresim.com/4p5OZ4.jpg
sayın camc43 sizin emirler gitmemiş olabilir, banka üzerinden işlem yapıyorsanız süre olarak biraz daha önceki dakikalarda işlem için emir vermek gerekebilir belki satıcı kısmında sizin verdiğiniz fiyatı karşılayacak miktar var çünkü, bazen göndermeye çalışayım alıcı satıcıyı, benzer hissede bende bedelsiz bekliyorum, hangisi bedelsiz açıklarsa diğerine de katkısı olabilir.
Bu hisse yibitaşa yakın olmalı fiyat olarak bence
Belkide yakın olacaktır sayın cok
635000 TL sermayeli devasa bir holding.
Neden 800 ler dedim? Bunun bir sebebi var elbette.
Bedelsiz çoğu hisselere bakarsanız pddd leri 2.5 seviyelerinde bekliyor.
6 aylıkta 32 milyon tl kar etmiş işbir ise pddd i 1.53 lerde.
Dolayısı ile işbir in de pddd i 2.5 ları hakediyor.
Zarar eden bir şirket değil,
Şirket bakımda değil,,takır takır yatak satıyor,
karlılık derseniz süper,
daha ne olsun,,sadece biraz speklerin ilgisini bekliyor.
Şimdilik nasibimiz yokmuş diyelim ama önceden cok ekmegini yedim bereket versin size bol bereketli kazanclar
Eslesmeye 100 lot satis koyunca cok korktuk
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bir gün birileri bu hisseye kalk gidelim diyecek inat ettim o zaman bende burada hala bekliyor olacağım. Ne olursa olsun bu hisseye ayırdığım parayı yok sayıyorum. Günlük düşmeler çıkmalar beni asla ilgilendirmiyor.
Sabah açılıştan önce tavana yazdılar 499.90 daha sonra 3-5 lot gelince beklediği lotu bulamadı,sildi!
Sonuna kadar burdayım film yeni başlıyor.İstedikleri kadar almaya çalışsınlar sonuna kadar beklemeye devam.
Kapanışa doğru sürpriz yapabilirmi merak ediyorum doğrusu.
Böylesine değerli bir hisseyi almak için elbette bıktıracaklar ama nereye kadar.
Eslesme 445 lot, eslesen 8 lot kalan 21 lot
600 bin sermayey 32 milyon kar yazacaksin ve ky yi dokmeye calisacaksin..oldu
Eslesme fiyati 445,eslesme lotu 8
Hatali gonderim olmus duzelteyim
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Belli olmaz bu eşleşme işi kapanışta yüksek açabilir.
Eşleşme kaçta arkadaşlar?
445 eslesme
Rica ederim,elden geldigince yazarim
Bu durumda fk kaca duser Atakan Bey?
Bence bu sorunun cevabi onem arz ediyor
Selamlar
80 milyon kar gelirse ,şuanki fiyata gore fk 3,5 oluyor. Yani bugun hisseye yatirdiginiz tum parayi 3buçuk senede tam 2 ye katliyor.
Ayrica işbir holding iyi calisiyor, urunler kaliteli,satislar iyi, iyi yere de dükkanini acmis, ilerleyen senelerde yillik karlari daha yukarilari da gormemesi icin sebep yok, hindistan pazari etkisiyle.. ayrica bistteki en düsük sermayeli 2.hisse sanirim, bedelsiz potansiyeli herzaman daha diri tutacaktir fiyatini... kisaca iyi bir hissedeyiz , gunluk takip etmeyen en cok kazananimiz olur.
Son cumleniz o kadar dogru ve biz o kadar yapamiyoruz ki malesef :(
Nedense bana 2000 li yillarin basinda hisse basi 1000₺ den islem goren afyon cimentoyu andiriyor;fmizp bolunmemis zamanlari gibi.. yaşlanmışız be :)
Bu soylediklerimden veya sesli dusuncelerimden lutfen kimse isbir ucacak kacacak yorumu cikarmasin.gunde 4 defa anlik islem goren bir hissede alsatciysaniz eger zorluklarini bilmeniz lazim.herkes kendi risk anlayisina uygun olarak yatirim danismanina sorarak hareket etsin lutfen.
Ben şöyle planliyorum, 25 adet isbirim var, yaz tatili doneminde satsam krallara layik bir yaz tatili parasini bana getirecegini umuyorum, o yuzden yaza kadar satmak yok, yani tam olarak 2020/haziran bilancoyu gorene kadar .. ozamana kadar iner cikar ederini mutlaka bulur, yeterki ciro/kar tahmin etigimiz gibi gelsin, tahtayi tutamazlar
Hindistandaki cuval fabrikasinin faaliyete gecme zamani hakkinda bilginiz var mi? Ciroya katkisi 12 aylikta mi gorulecek? Yoksa 6 aylikta var miydi?
Eşleşme görebilen varmı?
430 eşleşme
440 eslesme
450 ye 274 lot satis koymus aslan parcasi..ya o mallari kaptirirsan? Hic dusundun mu bunu?
Sayın sagopa kajmer hisse hareketine başladığında çok kişi arkasından bakacak.
Satan satsın sonuna kadar beklemeye devam.