Bence küçük tradeler dışında kaçıp giden bişi yok.
Printable View
Bence küçük tradeler dışında kaçıp giden bişi yok.
% miktarını küçümsemedim. Tepkiye konabilecek para miktarı için minik tradeler yazdım.
Yoksa 100 dolar 160 dolar olur. Hayatın akışını etkilemez.
İşin özü benim hedefim ETH 60 dolar civarından bir miktar almak.
.
.
Diğer bir gerçek ise eğer inandığınız bir oluşum var ise stop koyarak bir miktar oynamanız lazım. Bizler traderız.
Market cap te xrp şu an ikinci sırada,
Etherium her an geçebilir bu yükselişiyle,
Bakalım cevap verebilecek mi xrp...
Bu kadar hızlı düzeltme zamanından belliydi. Demekki tamamlamamış.:whistling:
Günaydın. Tamamlamadıysa 4800 mü [emoji33]MI 5s cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
https://tvc-invdn-com.akamaized.net/...a7a1a4f45a.png
.
.
Bence. O (B) olmadan olmayacak.
Binance ripple pariteleri açıyormuş:ok:
Binance will add TRX/XRP and XZC/XRP trading pairs with XRP as the quote asset into the new Combined ALTS Trading Market (ALTS) at 2018/12/24 11:00 AM (UTC).
The original ETH Trading Market (ETH) will be renamed into the ALTS Trading Market, to support more trading pairs with different quote currencies.
Please note that ALTS does not represent a new coin or token. It is the symbol for Binance's new Combined ALTS Trading Market.
sattım gitti...
şimdi uçabilir...
Xrp mi sattın. Hepsi miMI 5s cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Satışda haklı olabilir Sn emremert,
XRP/BTC nin tekrar 9000 sat civarı aşağı posizyonu olabilir. Belki 8600.
Aynen, her gece 2-3 gibi yatıyorum bu kripto b.ku yüzünden. Bu gece 1'e doğru sızmışım. 1 saat sonra ortalık şenlenmeye başlamış. XRP'yi 0.35 civarı tekrar alırım diyordum kaçtı gitti. Diğerleri giderken xrp'ye de ayıp olmasın artık diye 0.40 üzerine attılar bana göre sadece kısa vadede.
XRP/BTC paritesine göre geri dönüşü düşünürsek 0.35 USD civarlarına tekrar salar muhtemelen.
Emremert hocam kısa vade tepeden sattın hadi iyisin yine:)
Bu arada Secbul hocam,
Binance ripple paritelerine yorumunuz nedir? BTC yerine XRP 1. sıraya yerleştirme hareketlerinin ayak sesleri mi acaba?
Sn. KPL'nin geçen günkü mesajı geldi aklıma. Zarardan çok böyle ucu ucuna kaçırma daha çok deli ediyor adamı. sinirden ekrana kafa atasım geldi sabah.:yahoo: Yeni yeni normale dönüyorum:(
:) nasıl koşu ama
aslında 4,100-4,200 bandı üstünde aşağı çok bakmamak lazım gibi
konuştuklarımızdan en iddialı grafik xrp'de gibi görünüyor şu an artık :)
Son Dakika!!! Ripple
https://koinmedya.com/wp-content/upl...resdefault.jpg
RIPPLE IS GOING TO THE MOON!!!....
https://steemitimages.com/DQmSppKnak...etothemoon.jpg
Buralardan xrp satıp kâr marjı mı yapmalı yoksa 0.96 usd nin ayak seslerimi acaba. Kafam çok karıştıMI 5s cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
gece uyutmuyorsa sizi... performas düşmesi oluyorsa...verin kurtulun sağlık en mühimi.. :))
Bu arada geri dönüş başladı BTC'de.
BTC de güzel bir TOBO oluşmuş,
Ancak 4.400 civarını yukarı kırması lazım...
oraya TOBO diye gidip dönebilir,
dönmez kırar yukarı giderse 4400 - 3100 = 1300
4.400 + 1.300 = 5.700 hedefi olması gerekir normal şartlarda,
Ama secbul hocamın dediği gibi bize TOBO mu acaba? Tüh değilmiş de dedirtebilir...
4.400 - 2.600 mü olacak acaba...
etherde günlük barlar parabolikleşiyor
şimdi uçuk tabii ama sonraki 200 civarına vursa çok şaşırmayacağım
ema-10 haftalık - tayız
BTC nin kısalaarında OBO oluştu,
4.200 üzeri formasyon bozulur,
3.700-3.800 civarı hedefli...