Önergelere ‘ret’ oyu veren Akbaşoğlu: FETÖ’nün siyasi ayağı Kılıçdaroğlu’dur
https://www.diken.com.tr/onergelere-...licdarogludur/
:plc::yahoo::thumbdown:
Printable View
Önergelere ‘ret’ oyu veren Akbaşoğlu: FETÖ’nün siyasi ayağı Kılıçdaroğlu’dur
https://www.diken.com.tr/onergelere-...licdarogludur/
:plc::yahoo::thumbdown:
günaydın iyi haftalar
Yks sonuçları açıklandı.
Tarım ÜFE yıllık %148.90
Türk'e göre
https://youtu.be/WKlNsbnvZsc
Cubbeli'nin de başı dertte.
Onun da kaseti varmış. Cemaat arası kavga
Endonezya Java'dan Nisa taifesinden konukları 2,3 ay konuk etmiş.
https://pbs.twimg.com/media/FX38L5FXwAE6FkY.jpg
:whistling:
İyiki 9 tonmuş aspest.
Yırttık gene
Aynı GDO lular gibi
DnA sı ile oynanmış gıdalar gibi.
Ne kadar dandik ve kötü olay varsa hep bu dindarlardan çıktı kararlar.
mülteci almak da parayı verirlerse bunlar her kese çalışır.
TÜRKİYE batmış umurlarındamı.
Dingiltere den ne kadar alacaklar brezilyadan da.
Siyanür olayını ve dipsiz göl olaylarınıda unutmayın.
Akp den ihraç edilen , Kayseri eski MV Pelin Gündeş,Bu partisinin tepe yöneticilerinin ve ülkenin kaderini belirleyen, Başta dış işleri bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ve volkan bozkır'ın, kimlerin elemanı - memuru-olduğunu,Türkiye'nin altını oymak için neler yaptıklarını, Sosyal medya hesabında yazmış... Umarım,Yapılan kötülükler Ampülcülerin uyanmasına sebep olur..!!
Hızla yükselen trend yer yokluğundan ziyade tatlı su kaynaklarının buharlaşmasını da min a indiriyor yakında bir çok gölün üstünde göreceğiz ki o göllerin buharlaşmasını azaltmak için plastik toplar dahi dökülmüş deneysel olarak başarılı olsa da kirlilik artmıştı vazgeçildi, su üstü gesler ise kazan kazan oldu her yönüyle...
Fosilden kurtulmak için herşey inş... Bir dost
Erdoğan: Ülkemiz bir süredir istisnai dönemden geçiyor, bu istisna Gezi olayları, cukur eylemleri, darbe girişimi, terör koridoru, ekonomik kriz tehdidi ile tezahür etmiştir
Erdoğan: Ülkemizdeki araç sayısı 8,5 milyondan 26 milyona çıkarak 3 kat artmıştır, hani ekonomik sıkıntıdan bahsediyordunuz, rakam ortada, otomobil satış yerlerinde birinci el araç bulmakta sıkıntı çekiyorlar
Erdoğan: Ülkemizi dünyanın en büyük 10 ekonomisi arasına çıkaracak projeleri inşa ediyor ve tüm insanlığın hizmetine sunuyoruz
Erdoğan: Önümüzdeki Şubat ve Mart ayları itibarıyla uyguladığımız politikanın neticelerini daha iyi görmeye başlayacağız
Erdoğan: Türkiye 2023'ü kazasız, belasız ve hedeflerine uygun şekilde geride bıraktığında önümüzde yepyeni ve aydınlık bir dönemin bizi beklediğini hep beraber göreceğiz
Bizim ülkemizde göçmen kuşlar sorunsalı var. Tepeden göl görünümü veriyor.Kuşlar yanlış yere inebiliyor.
Ayrıca güneş enerji verimi max %!1 olduğu gibi ,panel kirliği verimi %9 a düşürüyor. Bu konuda çalışmalar olsa da maliyetler çok yüksek. Şişe cam kirlenmeyen bir cam üretmiş diye duydum, oda bir arkadaşımın panellere silecek çalışmaları olduğundan. Silecek ürününüzü bozar mı diye soruyor.
Güneş enerjisi bizim ülkemize pek uygun olmadığını düşünenlerdenim.
Günaydın TÜRK MİLLETİ:byr::byr::byr::byr:
Hindistanda rus füze sistemi varmış.
Niye TÜRKİYE ye boykot yapıyormuş abd der.İki yüzlü der.
Batı her zaman iki yüzlüdür.
Diyecekki o nato ülkesi değil.
Eee yunanistan ne o zaman dersen gene bir bahane.
Sonuç
Laf ebeliği yada hamaset artı politika, yalanlarla uğraşmayıp.
Gerçek bir Savaş Uçağı yapmalıyız.
Hatta her alanda kendi ihtiyacımızı kendimiz karşılamalıyız.Gıda dahil.
Lakin bu iktidarla olurmu?İmkansız bunlar yeşil dolar ve uçkur peşindeler hemde dini kullanarak yapıyorlar.
Evlere girmişler bir birilerinin filmlerini çekmişler.İyimi.:vk:
TCMB rezervleri ( SWAP lar hariç tutulunca ) EKSİ 54,5 MİLYAR DOLAR OLDU. BU SEVİYE CUMHURİYET TARİHİNİN EN DÜŞÜK REZERV
SEVİYESİ OLDU
FED 75 BP arttrıması bekleniyor
ECB 50 BP arttrıması bekleniyor
TCMB konuşmaya gerek varmı ?
HASTANE YÜKÜ 3 kat arttı
COVİD 19 vaka sayısı günlük 40 katına çıktı
FAHRETTİN KOCA
erken bıraktık maske takmayı. dediler yetkililer, tabip odaları, tabip sendikaları vb..
her şeyi bilenler dinlemediler.esas siz millet tatilden döndükten sonra bakın duruma.. eylül/ ekim ayları gibi
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca: Vaka sayısının artışı, günlük 40 katına kadar çıkmış durumda. Hastane yükü ise şu an 3 kat kadar arttı
Hesap edin benim gibi maskesiz dolaşmayan,elinde dezenkfte eksik olmayan insana bulaştığına göre:seyt:,Turist yüzünden görmezden gelindi,burası türkiye sahibini bulamayan ülke,sahip çıkanlara karşıda top yekün savaşan bir iktidar,bu yırtınma boşuna,eninde sonunca yargılanacaklarrr.
Yok mu başka tatil :halay:
Hayat böyle güzel.
ABD'li bankaların ikinci çeyrek karları düşmüş.
Bizim KKM destekli bankalarımız kesin kar patlaması yapmıştır.
Haftaya rekor karlar açıklamaya başlarlar.
Yılmaz Özdil'de bugün Aliağa'yı yazmış.
Aliağa'nın hali gerçekten içler acısı.
Petrol tesisleri, petrokimya tesisleri, çelikhaneler, haddehaneler, kömür santrali (nasıl kurulduğunu herkes biliyor) gemi söküm tesisleri.
Doğa harikası eşsiz bir körfezin geldiği durum, tam bir çöplük.
Gece yarısı, Habaş, Çukurova, İDÇ gibi çelikhanelerin pislik dumanından nefes alamazsın.
3.En üstteki %10'luk kesim toplam servetin %67'sine sahipken, en alttaki %50'lik nüfus toplam servetin sadece %4'üne sahiptir. Acaba ekonomi yönetimi bu tabloyu okuyor mu? Bürokratlar bu tablodan haberdar mı?
4.Sürekli büyüme rakamı açıklayarak sokağın gönlünü almak mümkün mü? Çünkü sokağa indiğinizde büyümeyi hissedenlerin çoğunun %10'luk dilime sahip kesim olduğunu görüyoruz. Mevcut politika ve tercihler alt ve orta gelir grubundan daha çok %10'u mutlu ediyor.
5.Burada dikkat. 15 Temmuzda sokağa inenlerden kaç tanesi %10'luk gruptaydı? Ak Parti iktidarlarını 20 yıl boyunca omuzunda taşıyan daha çok hangi gruplardı? Büyüme rakamları açıklandığında sokak neden tepkili?
Peker'in Külünk'une bak. Bir sol siyasi gibi konuşmuş.
Ama bunların sorumlusu olan ,içinde bulunduğu partinin Genel başkanına eleştirmekten kaçınıyor. Tekronat,bürokrat eleştirisi yapıyor.
Kral çıplak diyemiyor.
Dolar la bakılmalı her şeye banka veya MİLLİ gelir asgari ücret artı emekli maaşları.
Bu iktidar miras yedi düzeniyle ÜLKEMİ talan ediyor.
Bizim yeğenle marketteyiz yaş 8
Amca şunu alalım der
Bende paramız yok yeğenim derim.
Oda ama Amca parayla değilki kartla kartla der.
Borçlarda onlar gidince meydana çıkacak.
Gerçeklerle o zaman yüz göz olacağız ve bizler ödeyeceğiz o paraları.
Bunlarda o çaldıkları paralara yada çöktüklerinede abd çökecek ilerde onlarda yiyemiyecek.:vk:
Ben de geçen 7 yaşındaki kızımla marketteydim, genellikle BİM'in kendi üretimi cipslerini alıyorum, gramaj olarak daha ekonomik oluyor, tadı falan da iyi, keşke çok paramız olsaydı da pringles alsaydık dedi şu karton kavanoz olanları işaret ederek. Öyle diyince mecburen aldım artık, ama iki katına geldi fiyatı.
HABER
Antalya'da 10 ton sahte içki ele geçirildi.
(Ben de ilave edeyim 120 ton sahte içki ele geçirilemedi, müşterilere sunuldu)
Geçen ay Sırbistan'a gittim.
Şarap üreticiliği konusunda, İtalya'yı, Fransa'yı biliriz.
Sırbistan'ı duyan var mıydı ?
Ben, bu yaşta, yeni öğrendim.
Öyle şarapları var ki, özellikle Karlovic (biz Karlofca diyoruz) insanı mest ediyor.
6 - 8 - 10 Euro civarında.
Biz Türkiye'de, beş para etmez, şarabımsılara, dünyanın parasını ödüyoruz.
Bu aşşağılık sözde dincilerin, her alanda, ülkede yarattığı hasarın haddi hesabı yok !!!
Bu saatten sonra, kimse Kovid olayını yemez.
İsterse vakalar 100 kat artsın.
Hayvan terli.
Günde 3 kişi ölüyor. (85 milyonluk ülkede)
Günde belki de 10 kişi denizde boğuluyordur !!!
Her konuda muhalif olmayacaksın.
Haklı olduğun konularda muhalif olacaksın !!!