Özellikle gençler arasındaki tuhaf trendler her geçen gün yükseliyor. Son olarak Amerika Birleşik Devletleri'nde bulaşık makinesinde kullanılan kapsül deterjanlardan yiyen 10 genç hayatını kaybetti.
Printable View
Özellikle gençler arasındaki tuhaf trendler her geçen gün yükseliyor. Son olarak Amerika Birleşik Devletleri'nde bulaşık makinesinde kullanılan kapsül deterjanlardan yiyen 10 genç hayatını kaybetti.
Kazakistan'ın Aktau bölgesinde bir yolcu otobüsü hareket halindeyken yandı. Faciada 52 kişinin hayatını kaybetti.
29 yaşındaki Vicrotia's Secret Modeli Candice Swanepoel Instagram'a koyduğu fotoğraf başına 260 bin TL kazanıyor!
Bülent Ersoy, önceki gün İzmir’den İstanbul’a hareket etmekte olan (17 ocak) THY 20:00 uçağında koltuk kavgası çıkardı.
Business koltukta oturan Bülent Ersoy yanında oturan diğer yolcuyu istemeyince sesini yükseltti ve "Ben yanımda kimseyi istemiyorum" diyerek uçağı birbirine kattı. Daha sonra gelen görevliye de "Ben yanımda kimseyi istemiyorum" diyerek tepkisini sürdüren Ersoy'a görevlilerin cevabı ise "Madem kimseyi istemiyordunuz, yanınızdaki koltukları da satın alsaydınız" oldu. Yaklaşık yarım saat süren bu tartışma sonrası Bülent Ersoy'un bu tutumuna boyun eğen THY görevlileri Ersoy'un yanında oturan yolcuyu başka bir koltukta oturmaya ikna edince uçak 30 dakika gecikmeli de olsa İstanbul'a hareket etti.
Lady Gaga'nın akşam yemeği için tercih ettiği elbise şaşırttı.
https://i.hizliresim.com/Md6619.jpg
Doğruysa
Ooohannessss ...
https://www.ntv.com.tr/galeri/teknol...30KCmI2tg9llyw
İzmir'deki FETÖ davasının tutuksuz sanığı eski Teğmen A.O'nun verdiği ifadeye göre, kendisine, örgüt elebaşı Fetullah Gülen 2186 yılında kıyametin kopacağını söylemiş.
Gaziantep'te bir şahıs, kıskançlık nedeniyle tartıştığı 16 yıllık eşini 2,5 saat boyunca 38 yerinden bıçakladı. Çorapla ağzını kapattığı karısını defalarca bıçaklayan koca, saatlerce işkencenin ardından karısının boğazını kesmeye çalıştı.
Yaralı haline rağmen direnen kadın, kocası mutfaktan daha büyük bıçak almaya gidince kaçmayı başardı. Yoğun bakımda tedavi gören kadın, 6 gündür yaşam mücadelesi veriyor.
Sadun Kaya, önümüzdeki dönemde 1 milyar doları kripto para sektörüne yatıracağını, Bitcoin'in 300 bin dolara çıkacağını tahmin ediyor.
Yerli kripto para Turcoin'in yaratıcısı Sadun Kaya, "Benim kripto paramda kaybetmek yok" diyor!
İstinaf Mahkemesi, suç tarihinde 15 yaşından küçük olan 17 yaşındaki öz yeğenine cinsel istismarda bulunan amcanın aldığı beraat kararını kaldırarak, sanığa 17 yıl 6 ay hapis cezası verdi.
Karar duruşmasına katılan kızın babası, "Sanık benim ağabeyimdir, suçlu olduğunu biliyorum ancak şikayetçi değilim" dedi.
Son sözü sorulan sanık, "İnsan içine çıkamaz hale geldim. Beni düşünen yok. Beraatimi istiyorum" dedi.
Bencede adama yazık insan içine çıkmaz hale gelmiş, idam edip bu adamı bu kötü durumdan çıkartmak lazım, hatta cesedide insan içine çıkmasın, domuzlara falan yem yapılsın, abisinden şikayetçi olmayan babayıda aslında çok sevdiği abeyinden ayırmamak lazım eminim kendisi bu durumdan da şikayetçi olmaz, gönlü bu kadar geniş biri domuzların beslenmiş olmasından hoşnut bile olabilir...
Belçika'da gece yarısı mutfaktan izinsiz yemek aldığı gerekçesiyle 6 yaşındaki çocuklarını soğuk havada saatlerce balkonda beklemeye zorlayan bir çift, 10 yıl ağır hapis cezasına çarptırıldı.
İngiliz taraftar rakip kalecinin su şisesini alıp içine işedi!
Cem Yılmaz'ın yeni filmi ArifV216'yı izleyemeyen Ajda Pekkan ve Tarkan için sinema kapatıp özel gösterim yapacağı öne sürüldü.
Elektrikli otomobil üreticisi Tesla 10 yıllık hedeflerini konu alan uzun soluklu planını açıkladı.
Bu plana göre, Tesla'nın hedefi ise 59,1 milyar dolar seviyesindeki piyasa değerini 650 milyar dolara taşımak olacak.
Benzine zam geliyor.
Almanya'da son hükümet döneminde dünyadaki kriz bölgelerine yapılan silah satışları rekor düzeye çıktı. Sol Parti kritik bölgelere yapılan ihracatın artmasına göz yumduğu gerekçesiyle Sosyal Demokrat Parti'yi eleştirdi.
Suudi Arabistan'da düzenlenen "deve güzellik yarışması"nda 12 deve, kendilerine sahipleri tarafından botoks uygulandıkları ortaya çıkınca, yarışmadan diskalifiye edildi.
Adana'da 1 kişinin öldürüldüğü 1'i ağır 3 kişinin yaralandığı olayın nedeninin eski ortakların işçi paylaşımından çıktığı öğrenildi.
Rap müziğin popüler isimlerinden biri olan 50 Cent yanlışlıkla Bitcoin milyoneri oldu.
İstanbul'da Kadıköy Belediyesi'nin otopark olarak kullandığı alanda, Kadıköy Belediyesi ile İstanbul Büyükşehir Belediyesi ekipleri arasında gerginlik çıktı.
Kadıköy Belediye Başkanı Aykurt Nuhoğlu, "Burası bir kamu alanı, Kadıköy Belediyesi kullanıyor. Burayı Kadıköy Belediyesi'nin ihtiyacı olan bir alan, bunu hiçbir şekilde veremeyiz" dedi.