Demekki hisseye yeni giren ky yok öncekilerin maliyeti yukarda 2,20 üzerinde sağlam kalırsa gidebilir
Printable View
Demekki hisseye yeni giren ky yok öncekilerin maliyeti yukarda 2,20 üzerinde sağlam kalırsa gidebilir
Herif 2.22 de devamlı mal çakıyor . 2.25 üstü kapanışta uzar 2.45 civarına ama galip satışa devam ediyor gibi.
SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
bana bu konuda SPK dan böyle bir cevap geldi
sizlere gelen giden bir cevap varmı
Sayın
İlgi: 10.06.2017 Tarihli Başvurunuz
İlgide kayıtlı başvurunuzda özetle Avrasya Petrol ve Turistik Tesisler Yatırımlar A.Ş.'nin (Şirket) ortağı olduğunuz belirtilerek, Şirket'in nakit sermaye artırımı kararı aldığı ancak bu durumun yatırımcıları zarara uğratacağı ifade edilerek gerekli işlemlerin yapılması talep edilmektedir.
Kurulumuza ulaşan ihbar ve şikayetler, sermaye piyasalarında gerçekleştirilen işlemler ve sermaye piyasası araçlarına ilişkin gelişmeler, 6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanunu'nun ilgili hükümleri çerçevesinde değerlendirilerek gerekli görülen hallerde Kurulumuz tarafından ayrıntılı inceleme yapılmaktadır. Yapılan incelemeler sonucunda mevzuata aykırı bir durum tespit edilmesi halinde incelemelerin kamuyu ilgilendiren sonuçları Kurulumuz Bültenleri aracılığıyla kamuya duyurulmaktadır.
Bilgi edinilmesi rica olunur.
-----------------------------------------------------------------
Başvuru Sahibi:
Başvuru Tipi: Görüş, öneri ve şikayet
Başvuru Tarihi: 10.06.2017 11:17:47
Başvuru Konusu: Rüçhan hakkı kullanımı hakkında
Başvuru Sahibi E-Posta Adresi:
Başvuru Sahibi Adresi:
Başvuru İçeriği: Avrasya Petrol ve Turistik Tesisler Yatırım A.Ş. Şikayet Avrasya Petrol ve Turistik Tesisler Yatırım A.Ş. (Avtur) hisse senedi sahibiyim. Hisse senedinde oluşan olağanüstü fiyat hareketleri nedeniyle büyük maddi kayıp içerisindeyim. Sözkonusu şirket son olarak toplantılarında yüzde yüz bedelli sermaye arttırımı kararı vererek küçük yatırımcının bütün parasına el koyma planları yapmaktadır. Şirketin son 30 günlük ortalamadan geri alım taahhüdünü gerçekleştirmesini, kandırmaca , hileli satış , içeriden bilgi karşılığı satış yapılmasının araştırılmasını ve bedelli sermaye arttırımı başvurusu kararının gerekirse reddini, mağduriyetimizin giderilmesini, Arz ederim.
çok güzel yazmışsın arkadaş eline sağlık, 3 lir a üzerinde kaç kişi yazdı hakkini aradi acaba, bir iki kişi ancak, bizin insanimiz ancak başkaları yazsin kendisi de ondan faydalansın diye bekler sonrada maliyet 4 lira diye ağlar durur burda.
Gerçi spk hırsız için hırsızı desteklemek için var , ama yinede yazmakta fayda var.
1.5 dan 8 tl ye giderken SPK ya şikayet eden olmuyor. Düşünce şikayet oluyor. Spk da aynen böyle diyor. Serbest piyasa bu tür hisseler de riski göze alın diyor. Hiç bir şey çıkmaz isterseniz sabahtan akşama kadar dilekçe yazın boş işler.
ulan sen kimin yamagisin, tabiki düşerken koruyacak kanunlar vatandaşını, çıkarken niye korusun, serbest piyasaysa neden faize mudahale ediyor hükümet, başka şeye müdahale ediyor, ne salak insan var arkadaş, hakkini bilmezsen, devlet ne için var farkında değil sen her önüne gelen dudukler boyle işte.
Ben borsada para kaybedip parasını devletten alan görmedim. Dünyada da örneği yok. O zaman niye tartışma 😂😂
Boyle salaklar olduğu müddetçe galipler hersekilde oynar. Bugün yine galip iyi mal iteledi.
Sen aldinmi ? ben verdim altdan aldım çocuk 😎ogrenecen bu işleri
Bedelli haberinden sonra buraya gelip mal alan KY olduğunu sanmıyorum... Kendi kendilerine hacim yapıyorlardır....
Şimdi ufaktan topluyor bence
Son bir ayda yeşil olduğu sadece 3 gün. Ne mal verdi be neyse 2.22 den malın yarısını verdim tekrar 2.18 den aldık böyle böyle hacim yapicaz 😎
A grubu şerefine bir hareket beklerdim ama ı ıh tık yok yüzde 3 dışında. Beklemeye devam daha çok beklicez.
Üstad ne oldu sana ya, sanırım hisseden umudunu yitirdin son bir iki haftadır, sana son sorduğumda söylediğin rakam biraz üstte olsa da yatay seyredeceğini söylemiştin, değişen ne ki, yani buradaki her arkadaşın görüşü kıymetli, zıtlıklar olsa da güzel bir diyalekt sağlıyor, fazla heyecana gelmemi de fazla umutsuzluğa kapılmamı da engelliyor.
Kimse umutsuzluğa kapılmasın,bu fiyatlar kalıcı değildir,avtur bu hisse ,2 günde dünyası değişir...
Aynen öyle zaten fazla ky kalmadı hissede %15 ancak vardır. Çoğu satıp çıktı sanırım ama daha çok dökülecek olan var 3-4 ay içinde sabırlı olan kazanacak. Hele şu bedelli bir çıksın bakalım.
Sent from my SM-N910C using Android mobile app
Patron isterse 10 nu bile gösterir tamamen patron kağıdı dostum o ne derse o olur. Onun keyfini beklicen o ne zaman olur onu bilemeyiz 6ay 1 yıl 2 yıl. Belki 2 hafta.
Kaçtan aldınız da buradab satıyorsunuz.😈😈😈
2.25 üstüne atmadıkça günlük yön aşağı
Kendi kendilerine de alıp satmaktan sıkıldılar.... Aynı hamamda takunya aşırma işi gibi... Hacim yerlerde....Olacağı bu.... Buradan bedelliye müşteri toplamaya çalışıyorlarsa işleri zor.... Aşağıya gitse zaten kimse gelmez...2 TL nin altındaki kağıda % 100 bedelli çok gelir sanki, kağıt belki 4-5 olsa idi , millet 4 TL lik kağıdı 1 TL ye alıyoruz algısıyla katılabilirdi bedelliye, bir de hikaye çıkardı ortaya.. Şimdi ne hikaye var ne de heyecan.... Birinde 1,80 den 10 bin lot olsa , adam bir de 10 bin bedelli parası verecek....Maliyet 1,40 olacak... Sonra bekle babam babam bekle...
Daha 3-6 ay böyle gidecek hemen sıkılmayın . Bu hissede ekrana bakmayın vaktinize yazık.
Uç uç uç avtur, annen baban sana terlik papuç alacak...😈😈😈
Alemsin valla
sen ;
uç uç böceği misin ..??
yoksa
zıp zıp çekirge misin ...
nesin.??
Kapanışta süpriz yapacak gibi gibi...Ben bu kadar göstere göstere bakın ben yapıyorum işlemleri diyen biri daha görmedim. Blok blok temizliyor. Kağıdın baskılandığı çok açık..
[QUOTE=viva;568274]Ancak, ben düşüş beklemiyorum. 2 altına gelirse yanılmış olurum. Kimse de bana güvenip almaz sanırım.
Evet Halen geçerli 22 haziran 4 temmuz. 2 altına gelmedi. Yukarıda gidemedi. Hergün allüm vergülüm boş işler. Bu haftayı boş geçemez. İllaki birşey olur.
2,30 üstüne atacak mı bugün.... Tahtacı yükselteceği günkü hareketlerine başladı...:)Bunu yazdım ya şimdi aşağıya basar....Bunlar hayal dünyam :)...
boş işlemlere devam neredeyse 2 ay olacak he bekliyor bazıları ne yapacaksın ki?
Aracı Kurum Dagılımı
http://share.matriksdata.com/share.a...07051818145500
2017 ilk 6 ay hisse performansları :
https://i.hizliresim.com/G0Bz6r.jpg
Avtur verdikçe veriyor verdikçe veriyor gel 2 nin altına da rahatla be
Avtur da şubat 2017 de zirve yaptuktan sonra 3 ay kağıt satacak gibi yatay hareket ediyor. Bence o hareket de zaten kağıdın düşeceği bariz görülüyor. Orada kolay kolay kimse durmaz. Onun için oradaki çoğu kağıt büyük kafaların kağıdı. Ancak kağıt 5- 4 tl olunca millet dalıyor zaten en büyük mal boşaltma 3-4 civarlarında oluyor. Yani milletin %80 ni maliyeti 3-4 arası. Onun için o civarlara 1 sene gelmeyebilir
Ulan A tipi hisse oldun bunun şerefine insan bir tavan yapar be
Hissede benden başka bekleyen kalmadı galip aga yap bir güzellik 😂😂