keriz olabilir mi?
Printable View
Valla tecrubeli arkadaslar daha iyi bilir. Ben artik kestiremiyorum
SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Garaktersizler....
Yatırım tavsiyesi değildir..
Biri aldı 18.80 direncine tasıdı kim acaba 2525 lot almış
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Ne yapamaya calisiyor
Oyun oynuyor veya desteğe çekip daha da düşmesini engelliyor
Kim cizdi oyle
Yatırım finansman alışta, iş sıfıra sıfır gibi.
Tacirler olmasa bugün deli yükselirdi gerçi o zaman da başkası baskılardı muhtemelen. İyi dümen döndürüyorlar.
Kap haberini çözen var mı?
SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/663549
SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Birseyler donuyor.. Cozmek zaman ister..
Onceki banvit patronlarin eli var midir.. Hissede
Biz sorunu keko gibi adamda aradık asıl sorun banvit gibi onların yöneticileri ve speki gibi kan emici haramzadelerde patron hissesine sahip çıkmaz speki tam bi at hırsızı spk derrin uykularda kusura bakma KEKO ustam biz yanlış yaptık sen kusurumuza bakma bugün bile 1 lira üst yaptı. Akşm olmadan 1 lira alt a döndü Allah patronların Zararına satıp iş çeviren spekin buna göz yuman spk nın binbir türlü belasını versin bizde ky nın dostu ky KEKO yu topa tuttuk boşyere hatta burdan kovana kadar allemkullem ettik ne zor bizim işimiz inş onun banvit aldığı günü görürüz ben tekrar dönmesini bekliyorum biz boşuna günahına girmişiz ytd
14 lot değilmi o. Virgülden sonrası küsüratı ifade ediyor diye biliyorum.
SM-G930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bizi birbirimize kırdırıp eğlenen operasyon çocukları utansın diyecem ama utanma haysiyet şeref olsa böyle dansöz gibi oynatmazlar. 22 den 25 den alan adamın suçu ne şimdi adam 18,3 aldı 19,2 sattı. Eşek gibi mal taşımak zorundayız maliyete gelsin diye.
Pc başında değilim bakamiyorum maalesef
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...1a2c98e54a.jpg
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Onu bırakın arkadaslar simdi diyeceğim sey su ki bu hisse ederinin altında ama biraz hacime ihtiyaç var bu hacimi kim yapar yabancı mı türk mü
Türkler girmez onların girmesi için Banvit'in toplantı yapması vizyonunu anlatması falan lazım. İş yatırıma soruyorum bizim bilgimiz Yok fiyat hedefimiz vs bir şey Yok diyor.
Neden ses yok. Herkes bikmiş. Bu guzel iste.
hamal gibi hisse taşıyoruz.
Patron hisse alim karari alma ihtimali yokmu. 254 milyon kârin. 20 milyonunu alim yapsa kagit ucar. Veya kagidin yerlerde surunmesinimi istiyor. Ytd
100 milyon sermayeye 250 milyon kar açıklayan şirketin olması gereken rakamlar belli arkadaşlar. Niye olmuyor, burası borsa, hisse de sığ, at koşturuyorlar.
Dün de dedim gün gelecek, burada in cin top oynayacak tavan tavan gidecek. 17'den nasıl 2-3 güne 25 olmuştu, aynen o durum.
hepimiz satıyoruz bugün 3 tavan yap ama en az,hatta sattım ben hadi çık uyuz spek
daha önce paylaşıldı mı bilmiyorum ama banvitin bölge müdürlerinden biri günde 1 milyon piliç kesimine yakın zamanda başlayacaklarını söylemiş. şu an sanırım günlük 650 bin civariymiş. Kapasite arttırımı yapacaklarmış.
Dün girdiğim bir markette Er piliç vardı ve tavuk fiyatı oldukça iyiydi,
Er piliç son kullanım tarihi 03-03-2018 olan tavuklarda iki farklı fiyat var.
Tombul olanların tanesi 22 tl civarında ve 9,14 tl/kg dan satılıyor. ufak olanlar da tanesi 15 tl civarında ve 8,87 tl /kg dan satılıyorlar.
Sanırım bu yüksek fiyatların nedeni de üzerinde ki kocaman bir yazıydı.
KURU YOLUM
Kuru yolum müşteriler için çok önemli, kuru yolum için 2-3 tl fazla ödemeye hazır müşteriler var. Banvitte inşallah bir an önce kuru yoluma geçer. Bence karlılık için çok önemli.
ssss
Bu şirketin analisti ile konuştum kendisi şirket yönetiminden bilgi alamadığını ve şirketi araştırma listesinden çıkartma olasılıklarının oldugunu söyledi, şirkette olumsuz Vaziyet yaklaşıyor olabilir, sizlerin öngörüsü var mı ? 2018 de şirket ebitda ve kar değerleri 2017 den daha iyi olur mu?
banvt in kottan çıkması gibi bir risk var mı sizce?
100 milyon sermayeli sirket 250 milyon kar acikliyorsa düz mantık fk 10 farzedersek 25 tl olması lazim.
Ama unuttuğumuz bir şey var. Bu kağıdın fk sı şuanda 7.25 civarinda. Ama şuanda borsada 4-5-6-7 fk li onlarca şirket var ve nedense hiçbiri ederini bulmuyor. Ustelik borsanın en güzide şirketleri bunlar.
Eğer bir sirket momentum yakalıyorsa çarpanı 10 da olur 15 de..
Onemli olan momentum hacim ve beklenti,
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Katılıyorum. Beklenti varsa 10-15-20 fk hayal değil.
Asıl sorulması gereken soru bu işte. Banvit mali tablolarda ki bu iyileşmeyi 2 tl lerden 25 tl lere gelerek satın aldı mı yoksa iyileşme süreci devam edecek mi.
Bence bunun cevabı 600k lot tutan citibank ve satış yapmak için hazırda bekleyen işyatırım yatırım finans ta gizli , ondan ayrıca brf nin de daha önceden hissenin kottan çıkması için hisse önermesi de korkutucu(12 lira önermişti) eğer bu bilinçli bir düşüş ise benim stop loss um 15.80
Brf ne zaman kottan çıkmak için fiyat teklifi yapti. Ben mi kaçırdım hiç haberim yok.
Ayrica 12 tl değil en kötü ihtimal son çağrı fiyatı olur. O da 14.xx tl idi sanırım
Haber aşağıda
http://www.bandirmamanset.com/haber/...yor-31729.html
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.