yataya sarmış da yukarı için taban görünümü vermiş süsü veriyor hırsız..
UTANMAZ AHLAKSIZ HIRSIZ..
ÖNCE 7200 SONRA 6000 LER GÖRDÜK MÜ Kİ..YOOOK
eee nasıl taban diyebiliyorsun..
Printable View
yataya sarmış da yukarı için taban görünümü vermiş süsü veriyor hırsız..
UTANMAZ AHLAKSIZ HIRSIZ..
ÖNCE 7200 SONRA 6000 LER GÖRDÜK MÜ Kİ..YOOOK
eee nasıl taban diyebiliyorsun..
Mehmet Şimşek: (500-1000 TL'lik banknot ihtiyacı)
"Merkez Bankası'nın konusu, onlar değerlendirirler."
aynen onlar değerlendirdiği için bu saçma sapan 4 euro değerindeği 200 lirayla piyasa dönmeye çalışıyor... :)
kitapta piyasadaki paranın %50 si en büyük küpür olmuşsa yeni yüksek para basılır yazar...
kimin değerlendirdiği ve izin vermediği ortada neyse...
şimşeği dinleyice insan demokrasi ile yönetiliyoruz zanneder... :)
Abi sen daha iyi bilirsin ama hisse senedi ticari ortaklık, yani bir şekilde fabrika senin gibi. Ticarette hayır vardır.
35: Kıyâmet gününde, biriktirilen o altın ve gümüşler cehennem ateşinde kızdırılıp onların alınları, yanları ve sırtları bunlarla dağlanacak ve onlara: “İşte bunlar, kendiniz için biriktirdiğiniz altın ve gümüşlerdir. Şimdi tadın bakalım o durmadan yığıp biriktirdiğiniz şeylerin cezasını!” denilecek.
borsa ekonominin yüzü çünkü..borsa keperse yeteri kadar inanılmayan ALGI da KEPER..
ALGI keperse SON KALE DÜŞER..
ve erken seçim girer devreye..süreç bu..
ama zaten bu yoldayız..kendileri de biliyor bu süreci..ama bişey bekliyorlar..onu bilemiyorum..
daha kötü bişey dışarı kaynaklı olabilir..
20.x/100 yaklaşık..
yabancın kaçtığı oranda bizim şirket sahipleri ve yancıları aldılar ve borsayı fezaya çıkarttılardı..
çünkü kendi aralarında al al ver, ver ver al ile sahte fiyatlama yapıldı son 5 yıldır..
o yüzden 40 kat 50 kat 100 kat hisseler gördük..YABANCI %50-70 arasında olsaydı bu ahlaksızlık olamazdı..
Yalandır diyecem de diyemiyorum.
https://x.com/politicturk/status/191...JwzMRpFUg&s=19
doğuş otomotivi iyi veriyorlar.
listemize ekleyelim bakalım.
Etkili Haber
@etkiliihhaber
·
1 sa
Mehmet Şimşek, ülke içindeki hukuki süreçler ve siyasi tartışmalar hakkındaki "Küresel sıkıntılar geçtikten sonra içerideki sıkıntıları tamamen aşacağız diyebilir misiniz yoksa içeride de adım atmak gerekecek mi?" sorusuna cevap vermedi.
https://x.com/etkiliihhaber/status/1917118331808845866
şimdi mesela örnek;
yeni baktım grafiklerine..
brsan ...
2020 de 7 tl fiyat gördüm grafikte..2023 eylül ayında 1000 tl yi görmüş..
3 yılda 142 kat çıkarak zirve yapmış..
örnekleri çok..bunu nasıl yaptılar..
ulen böyle borsa olur mu..şimdi 400 e yakın seyrediyor..yani 57 kat yukarda..
yahu haddine mi ?
şimşeğin yapabileceği mb da hiç birşey yok..
tek yaptığı dolar yükselince .. düğmeye bas. biraz sat.
bunun dışında ne yapabiliyorki :)
tüm yapılsal reform muş.. efem şu bu ... yalan dolan.. anca umut ver.
:drunk::drunk:
geldiğinde dolar kaçtı şimdi kaç ? enf kaçtı şimdi kaç ? faiz kaçtı şimdi kaç
eee
naptı bu adam ?
:drunk:
yani kağıtlar 2001 krizini bekliyorlar gibi fiyatlama yapmışlar..bunun başka açıklaması yok..
ve hala bekliyorlar..çünkü hala 3 yılda 50 kat yukarda olan kağıtlar var..3 yılda 50 kat yukarda duran kağıdı alıp da dötümüze mi sokacaz..
50 kat yukardan alırsan en az 5 yıl bekletmez mi seni..
Borsada halka açık şirketlerdeki yabancıların portföylerindeki hisselerin borsaya kote olup olmaması borsadaki yabancı payı hesaplanırken dikkate alınıyor mu ?
kağıtlar 2001 benzeri hatta 5 katı fazlası krizi önceden görmüşler mi..EVET GÖRMÜŞLERki son 4 yılda 2000 zirvesinin en az 5 katını yapmışlar..
burası cepte..
bilmediğimiz şey ne..
2001 krizi gibi olası bir durumu neden fiyatladılar..başımıza ne gelecek..
başımıza ne gelecek..soru bu..
son 4-5 yılda bizim borsadaki vurgun kadar dünyanın hiçbir yerinde böyle bir getiri olmamış..
tek nedeni şu;
hissede yabancının azaldığı oranda şirket sahiplerinin ya da uzantılarının oranın artıp, buna dayanarak oyun çevirmeleri..
ve buna da göz yumulması
kemal sunal ile kaçırdığı kız (aslında kız kendini kaçırtıyor) arasında geçen diyalogdan bir cümle. kaçırma günü kemal sunal kızla yatmak istiyor, kız, "bugün olmaz, bugün salı, salı sallanır" diyor. ertesi gün "çarşamba çarşafa dolanır", ertesi gün "perşembe perişan olursun" vb diye sürüyor diyalog.
bu sene borsa böyle devam eder bu belirsizlikler sürdüğü sürece bir bakmışın yıl sonu gelmiş::)
Borsada fiyatlanan tek şey var, oda ahlaksızlık. Bankaları tutarak, yeni arzların 1,5 yıldır ilgi görmesini sağladılar, bu sırada diğer senetleri sürekli satarak veya sürekli viop short acarak yılalrdır birik yapanları kırıp gecirdiler. Hali hazırda her şeyi gördükelri gibi, küçük yatırımcının ne düşündüğünü dahi bilecek güce sapihler. Düşünce gücü. Konu para kazanmak, fiyatlamak değil. Küçük yatırımcı bittiği an dönüş başlar.
ekrana çıkmış bazı gevezeler var, borsa dip yaptı diyor..ulen hırt..bu kaçıncı dip demen senin..utanmaz adam..
ahlaksız satılmış adam..5 kuruş için öten adam..
İncir yaprağı ve ödünç don merkezimiz açılmıştır
benim görüşüm belli..borsamızdaki tüm kağıtlar, iktidarın değişeceğini satın aldılar..
2019 dan beri iktidarın değişeceği daha fazla gitmeyeceği satın alınarak balon fiyatlama yapıldı..
yangından mal kaçırır gibi şirket sahipleri dahil 100-200 katlara varan fiyatlama yaptılar..dünyada örneği yok ..
bu konuda tek ülkeyiz..
eee ne olacak şimdi..
şirketler bekliyorlar erken seçimi..
TEK GERÇEK BU
Çin Dışişleri Bakanı Vang: "(ABD'ye) ödün vermek yalnızca zorbalığı cesaretlendirecektir"
bu saatten sonra dışarı gitmeyle, yabancılarla görüşmeyle falan olmaz bu iş..
yol belli..400 küsür tane şirketin erken seçimi fiyatlamış hatta değişikliği fiyatlamış..
uyacaksın
bas pala bas bas bas....
nass ekonomisinden bass ekonomisine geçtik.
en çokta vatandaşa basıyorlar..:he:
:drunk:
dün uyardık...
karaduman grafik seni tatmin edermi?
mevcut kurla 7600 rakamına denk geliyor...
https://i.hizliresim.com/9pupibv.png
Ne 10150ymis arkadaş yaw.
neyse ben kacar akşam görüşürüz...
Pgsus bence fırsat veriyor. Ben bugün alım yaptım..Yaz sezonu geliyor..Teknik olarak da iyi yerde...
cem uzan zamanı hortumlarından daha beter hortumlandı ÜLKEM
Vergiler
Varlık satışları TT dahil.Dinazor ucubeside var
Yap işletler ve müşteri garantili işler(hastane ve Liman vs havalı olanlarıda
Toplam kaç milyar dolar hortum hesap eden varmıdır.
Tek giderleri bence ücret yani maaşlar kendilerine olan değil ha.Emekli ve diğer leri.
dönmeliyiz...bugün..hadi AKBNK