bundan sonra kıbrıs a gidip kumar oynasak kazanma şansımızdan borsada kazanma şansımızdan dan cok daha fazla.[emoji29][emoji29][emoji29]
GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Printable View
bundan sonra kıbrıs a gidip kumar oynasak kazanma şansımızdan borsada kazanma şansımızdan dan cok daha fazla.[emoji29][emoji29][emoji29]
GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
temmettüye kadar 7 üzeri atarız umarım.bugün 6 .20 üzeri iyi olur ,önümüzdeki hafta için.
Discovery cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
İnş. 1tl olur hatta 15 kuruşta olabilir sonrasında simsarlar tüm hisseyi toplar ve 150tl olur hisse çok az kazanıyorlar böyle olursa gözleri doyar umarım bu işlere göz yuman devlet büyükleri paylarını güle güle harcar inş.
D6503 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Önümüzdeki hafta perşembe 40 kuruş temettü verecek , fiyatlaması bu hafta başlayabilir
Ben alıma başladım , dolar 4.59 oldu; kurdaki yukarı hareketin baskısını hissediyor bence...
Şu anda fiyat 5.82
5.90 üzerinde tutunabilirse 6.29' a doğru bir atak yapabileceğini düşünüyorum.
5.77 aşağı kırılır mı açıkçası bilmiyorum. Kıracak olursa düştükçe alıma devam ederim.
Bence "nereye düşerse düşsün en azından 5.80' e tepki verecektir ; bu şekilde düşündüğüm için 5.80 altındaki fiyatları kendi adıma risksiz görüyorum. Bakalım temettü beklentisini nasıl fiyatlayacak ; temettü perşembe günü.
Yukarı tepkinin başlaması için en azından 21 ağırlıklı ortalamayı destek yapması gerek.
2018 yılı kar beklentim 26 milyon tl (açıkçası kur yükseldikçe bu tahmin iyimser bir tahmine dönüşüyor)
Bu beklentiye göre 5.80 fiyatta temettü sonrası f/k 6.20 civarında.
https://i.hizliresim.com/lZ2gLl.png
Son bir ayda yabancı 1.900.000 lot satmış. Bu kadar malı yerlilere dağıttı. Üstelik temettü yaklaşmışken... Sizce bundan sonra yukarı güçlü doner mi? Ya da kim alacak o kadar malı...
LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.