Originally Posted by
selka
ABD Suriye'yi vurmuş...
ABD İngiltere Fransa aynı çizgide duruyor...
BEN İNANMIYORUM ARKADAŞ.. Suriye rejiminin KİMYASAL SİLAH kullanabilecek kadar MAL bir yönetim olduğununa inanmıyorum arkadaş.
ABD İngiltere ve Fransa üçgeni omurgasızlık duruşudur...
Nerden bilmeyeyim, senin İngiliz yada CIA ajanlarından birisinin DOĞU GUTA'da çöp varilinin içine KİMYASAL BOMBA koymadığını...
Yazık Yahu! Vallahi yazık... Müslüman aleminin KANDİL gecesi tepesine FÜZELER yemek...
MAL olmamak lazımdır.. Aslan SIĞIR a saldırır.. Neden diye sorulmaz.. SIĞIR olmamak ASLAN olmak gerekir...
Kısaca ben bu KİMYASAL SALDIRI zırvasına inanmıyorum....
Irak'ta ta aynı naneyi yediniz, Cezayir de KADDAFİ yi katledirken de...
Bizlerin akıllı rasyonel ve YEK olmamız gerekir.... Başka da çaremiz yoktur....
Bu topraklarda ANADOLU'da Alevisi, Sünnisi, Ateisti, Deisti, Hristiyanı, Yahudisi, Türkü, Kürdü yaşayan herkes SAĞDUYULU olmalı...
Farklı mezhep yada ırklardan olsak dahi ANADOLU insanından başka ANADOLU insanını anlayan yeryüzünde başka hiçbir kimse hiçbir iNANÇ MEZHEP IRK yoktur...
Biz bize bir Toplumuz... Hangi ırk ve inançtan olsak dahi; "Bize bizden başka dost yoktur..."
Bu topraklarda Yaşayan Alevilerin Dostu İran olamaz, Bu topraklarda yaşayan SÜNNİ nin dostu SUUDİ ler olmaz... Bu topraklarda yaşayan Hristiyanların dostu ABD İngiltere olamaz... Bu topraklarda yaşayan YAHUDİ lerin dostu İSRAİL olamaz.. Bu topraklarda yaşayan Kürtlerin DOSTU ABD yada Irak olamaz...
Bu topraklarda yaşayanların dostları her kim olursa olsun "BİZDEN BAŞKASI" maalesef olamaz....
Bu topraklara hep sağduyu sahip olmuştur...
"Sünni Bir Türk" olarak bu topraklarda yaşayan "Alevi bir Kürt"te dünya üzerinde ki her milletten daha fazla güvenirim...
Güvenmemiz lazımdır... Güvenmek zorundayız... ABD İngiltere ve Fransa Çizgisinin oyunlarını bozabilmemiz için
Birbirimize kenetlenmeli ve GÜVENMELİYİZ...
Başka yol yoktur....