O kadar eminsin ki... Bu kadar eminsen al biraz daha bekle, kazan..
Mileti neden yönlendiriyorsun... Derdin ne?..
Printable View
Olumlu bilir kişi raporu geldiği an en az 4 tavan bekliyorum. İkinci adım olarak Otel inşası söz konusu olursa sermaye artırımı için bedelli yapmak zorunda. Sonuç olarak kağıt 40-50 TL arası fiyatı bulur. Ama olumsuz rapor olursa hepsi masal olur. Tabi ülkenin içinde bulunduğu durumlara da dikkat edilmesi gerekir. Otelin satılması söz konusu bile olamaz. Bu yüzden Üçlü rakamlar çılgınlık olur.
SM-J200H cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
aynen
boyle seyler yazin riski de bilelim getirisini de tahmin edelim...yok ucacak yok kacacak...insanlar çoğu zaman buralari okuyo ve burdan edindikleri bilgilere göre de alim yapabiliyor.. kul hakki var arkadaslar mesnetsiz dayanksiz iddialar sizi bu hakkin altina sokar dikkat edin..
arkadaşlar ben kendimi tartışmaya neden olmuş gibi hissettim, hepinizden özür dilerim. artık tokatlanmaktan bıktım onun için her şeyi sorgular hale geldim. aha şimdi biri 4 tavan dedi, hadi 2 olsun. o bile aklımı çeldi yani...
https://m.tr.investing.com/equities/...ancial-summary
link burda arkadaslar raporlara ulasabilirsiniz
hfy rica etsek su bilirkisi olayini aciklarmisin ?? hangi konuda ?? kac aydir beklenen rapor neden hala gelmedi ?? nakit kasada 24 milyon civari bu arada.. her donemde de 1.5 milyon civari faaliyet giderlerinden dolayi erime gosteriyor.. hepsi toplaminda ozsermaye nakitle berbaer neden 55 milyon tl ?? ayrica benim aklima takilan en önemli soru sirket nakdi neden kasasinda tutuyor ne planliyor.. yatirimmi sermaye arttirimi mi ?? cok hakimsin ya hisseye o yuzden direk sana soruyorum