Ketçap mayonez parayla satılır mı yaw...
Bu konuda haklısınız, 7 yıl öncesini geçtim 3-4 yıl öncesine göre bile çok fark var.
Eskiden callypso söylediğin zaman üstü küp küp ton balığı dolu olarak gelirdi mis gibi.
Şimdi resmen kıyma kıvamında titip titip bırakmışlar. Ancak kokusunu alıyorsunuz :)
Bir daha işim olmaz domingosla.
şaka maka cidden bi ara dolar mevduatına %4 faiz alıyorduk. pazarlıksız şartsız. şimdi yine aynı seviyeye dönsek dth'lar %80 falan olur heralde. şu an bile %19 faize göre daha tercih edilebilir.
bu arada kiralık kasalarda yer yok. cidden inanılmaz bir durum. koç'un bankasının hiç bir şubesinde yok neredeyse.
akp ve rte sağolsun kiralık kasa hiç olmadığı kadar popüler hale gelmiş.
4% Dolar faizi çok büyük yara içimde. Gösterip de vermediler resmen. Birkaç ay yararlandım, bilmiyorum mümkün müydü ama keşke 1 sene bağlasaymışım diyorum şimdi.
Faizler de çıkarken hep çıkacakmış gibi geliyor insana aynı borsa gibi. 4% iken beğenmezdim 5%-6% yok mu diyordum :)
Way sen misin 4%'ü beğenmeyen al sana şimdi 1.5%. Öbür ay bu da yok büyük ihtimal. Rızkımızı NYSE de LSE'de arayacağız artık.
Yine o faizlerin yüksek olduğu dönemde devlet 4% ya da 4.5% faizli dolar bono satıyordu, TV'de reklamları vardı sanki. Gülmüştüm buna baya. Banka 4% veriyor siz ne ayak diye.
ytd