al benden de o kadar. En azından 157.200 e kadar basmalı bu hafta içinde. yoksa bende oynamayacam. Zaten viop bir oyun değil mi ? Haaa çiftlik baaaank ha viop bank.
Printable View
Benim bildiğim MB 10'lu rakamları bari hemen görmesin diye içerden fahiş faizle dolar borçlanır; sonra da onları satarak kurları buralarda tutmaya çalışır bir süre için...
Tabi tutamaz, eninde sonunda kur yine yukarı patlar ama olsun...
NTV Para Retweetledi
NTV
@ntv
·
2d
Halkbank: Kurumsal kredilerde faiz indirimi söz konusu değil https://bit.ly/3BcFfH4
aynı şey calibranın başına gelse eyrobası amrikası ayağa kalkıp calibraya haksızlık bu der miydi??
gözünüzü sevem bu adamı bu kadar masum göstermeyin..
ben adamı hiç tanımıyorum yalan diil bir gram hakkında bilgim yok.
ama nasıl oluyor da bu kadar devlet bu adamın hakkını hugugunu bu kadar yakın takip ediyor ben anlamadım.
sen annadın mı?
"iktidar sahipleri şahsi menfaatlerini müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhid edebilirler..." Ben olan bitene baktıkça bu gün gençliğe hitabedeki iktidar sahipleri kelimelerinin muhalefet ile değiştirilmesi gerektiğini düşünüyorum...siyasi,ekonomik,askeri olarak Türkiye'ye diz çöktürmeye çalışan abd öncülüğündeki batı ve emellerini gerçekleştirmeye çalışan Hdp'si,İP'i,Chp'si,SP'si,...millet enflasyon ve dolarla kandırılmaya çalışılıyor...bu filmi Irak'ta,Suriye'de,Libya'da,Ukrayna'da,Yugoslavya'd a,Gürcistan'da gördük...başarılı olurlarsa sonumuzu onlara bakarak anlayabiliriz...
şu anda konjektürel olarak durum 2 sene öncesinden farklı.. istediği kadar dolar satsın, gübresinden tut enerji fiyatlarına kadar fiyatlar dünyada belirleniyor.. bunların bir enflasyon yansıması var Türkiye'ye.. o nedenle geçmişte dolar satarak müdahele ettiler, şimdi ise saldılar.. bence.. psikolojik sınırları (mesela 10) hala kısmi savunma yapabilirler, ama büyük resimde bence yuları oldukça gevşettiler..