5 yıllık Dax baktım. Euro bazında %9 artıda. Bunu dolara vursanız, belki ekside bile olabilir. Alman borsası bu( siemens- vw- mercedes- bayer- lufthansa- Eon- Rwe- thyssen krupp vb…)
Printable View
5 yıllık Dax baktım. Euro bazında %9 artıda. Bunu dolara vursanız, belki ekside bile olabilir. Alman borsası bu( siemens- vw- mercedes- bayer- lufthansa- Eon- Rwe- thyssen krupp vb…)
Yurtdışı gayet güzel , Asya + vadeliler
https://twitter.com/schuldensuehner/...NfxsL6CsSMQ-uw
Avrupa ülkelerinde Solar+ Rüzgarın , toplam elektrik üretimindeki payı
İki gündür endeks günü yükseğinde kaptırken, bazı şirketler sürünüyor
Bilanço sonrası 1 aylık süründürme dönemine benzer şekilde 1 aydır sürünüyoruz. TAV da 1 aydır sürünüyordu 2 gündür yükselişe geçti. Turcas'ın da sırası gelmiş olsun artık, yeterince bekledik, her yer iyiyken bu da gitsin artık mümkünse.
Santralin kötünün kötüsü temmuz dan kalan 10 günde, günlük 7000 mwh çevirmesi gerekir
1.çeyrekte çoğunluk ortalama bir bilanço beklerken, beklenti üstü süpriz bilanço geldi.
2.çeyrek için sağda, solda okuduklarımdan çoğunluk beklenti üstü bilanço beklerken ortalama / ortalama altı bir bilanço gelir mi?
15 yıldır borsadayım genelde çoğunluğun beklentisinin tersi olur. Umarım trcas bu kez beni yanıltır.