Transfer olur mu dersin 😂
Printable View
https://i.hizliresim.com/logwese.png
8 sene yıllık 40 milyondan 2022 ye kadar yıllık kar 4 milyar 331 milyona yükselmiş bu sene 2 nci çeyrek de 4 milyar 252 milyon sene sonu 12 aylık kar 9 / 10 milyar arasında olur 8 / 9 senede karını 40 milyondan kaç katına yükselttiğini ve yükselteceğini belirtiyorum 8 senede 100 kat karını artırmış 9 senede 200 mislinden fazla karını artıracak gibi görünüyor . yatırım tavsiyesi değildir
kartopu adlı kullanıcıya tekrar itibar puanı vermeden önce biraz diğer kişilere de puan vermelisiniz.
yıllardır var olan disiplinine hayranım...belki de gerçek bir yatırımdan önce gerçek yatırımcıları bulmak lazım. :)
İşin güzel tarafı şu; bu hissede milleti dolandırmaya gerek yok. Zaten şirket kendi kendine koşuyor, bu da kabak gibi ortada. O sebeple tahtayı kim yapıyorsa milleti üzecek bir şey yapamaz, böyle bir şansı yok.
Bu da yatırımcısına yol, su, elektrik olarak geri dönüyor :) Elektriği özellikle belirttim.
Maxis temiz enerji girisim sermayesi fonu uzerinden polat enerjiye 2021 kasim ayinda 510 milyon tl yatirim yapilmis olup yatirimin guncel degeri finansal tablolarda 7.5 milyar tl olarak gosterilmis.yaklasik 2 yilda 15 kat yatirim getirisi saglanmis olarak goruluyor.
Artan ozkaynagiyla beraber artik ismene sadece araci kurum olarak degil sahip oldugu bir cok fon uzerinden yatirim yapan ve hizli buyuyecek bir sirket gozuyle bakmak gerekiyor diye dusunuyorum.
Holdinglesme sureci sonrasi holdingin tum varliklarinin ve yatirimlarinin da ismen uzerinden yonetilecegini dusunuyorum
Bu sirkette cok buyuk firsatlar var umarim hersey iyi olurEk 29714
SM-A705FN cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.