Abi ben yazıcı değil okuyucuyum.yazılarını okumaktan büyük keyif alıyor ve bilgileniyorum. Keşke daha çok yazsan diye düşünüyorum
Printable View
Abi ben yazıcı değil okuyucuyum.yazılarını okumaktan büyük keyif alıyor ve bilgileniyorum. Keşke daha çok yazsan diye düşünüyorum
İnanın alınganlık değil. Ben döviz TL ve altın takılıyorum. Kim 0,20 den halk almaz , daha önce 0,30 dan aldık. Ama belli tasarruf böyle daha iyi gider dedik. Fakat bu pandemide 3 fazla işçi aldım işlerim arttı. Yani reel işi doğru çözmek için borsada olan biteni takip etmek zorundasın. Okeye döneyim dersen okumak yazmak gibi şeyler gereksiz kalır. Reelde ayakta durmak İçin Ali ömürün TA ekolünü anlatan kitabını da alıp okumak zorundasın. Ancak dolar konuşmayı devlet yasakladı. Bu insanlar nedeni ni açıklamadan bür eleştiri getirdiğinde görmezden gelmek olmaz. Minare eğri değil ama düzeltmek zorundayız . Mimar Sinan cami yapıyor, çocuk demiş minare eğri, adamları ipi bağlamış çekmiş, tamam düzeldi demiş. Adamları Sinan’a sormuş bu nasıl iş, çocuğun gözündeki eğrilik düzelsin, önemli olan bu. Bu kitleye derin tarzı tek hedef lazım. Alternatif düşünce akışı ders olarak ağır bir konudur.
Sitede 5000 üye varsa en fazla 10 tanesini pür dikkat okurum. Biri de Kızıldağ..
Hocam sen böyle alınganlık falan yaparsan sitenin anlamı kalmaz..Aman diyeyim her zırvalayana takılma lütfen yazılara devam
5,35 üstü kapanış bence teyit. Yapı ve ak bedelli yaptı işc ve garan da bür şey yapacak. Ben işc nin bedeliz yapmasına oynarım . Salı günü her şey yolunda giderse işc almaya başlayacağım. Hazır el koyma korkusu halka göre daha fazla. İşc bir sandık şirketi Oyak gibi bir şirket . Bedelli zor bence tabi. Ama devlet bankalarına nasıl bir sermaye gelecek tahmin etmek zor. Sehven para gelecek olsa, alın sizde sebeplenin demezler. Vestel gibi tahsisli yaparlar mı bilmiyorum. Bu haber devlet bankalarını tetikledi. Belkide swap cephesinde saldırılara daha büyük oranda karşılık vermek için bir kaynak namluya sürülmüş şekilde bekleyecek. Ancak çok anlamasam da, BDDK nın son kararlarının ne anlama geldiğini daha fazla açıklaması gerektiğini söyleyenler çok. Haber trafiği karışıksa teknik sade, teknik 5,35 üstü Paris demiyor ama puket olabilir diyor. Pandimiden dolayı puket şimdi yerliye çok ucuz.